Teşekkür ederim canımpencereye oturup bi çay kahve içmeyii ben de :)
iyi geceler baloncukuum
geçmiş olsun ya kelebeğim. Birkaç güne toparlarr daha iyi olur inşallah minik yakışıklı
Memurum, 3. Çocuk olduğu için 6 ay yarım gün çalışmadan faydalanıyorum, o yüzden öğlen 12 de cikiyorum, kadim sonunda bitiyor yarım gün hakkım,1,5 saat süt izni olacak 6 ay dahaSen ne iş yapıyorsun ki canım? Nöbetçi miydin? Kolay gelsin. Ben İstanbul'da oturuyorum. Döndük evet. Özlemişim evimi.☺
Ne haber calci , kahvaltı yaptın mı,gel kahvaltılık sos ve zeytin var ve de ekmek, peynirim dün bitmişti getirmeyi unuttumGünaydın
Kimse yok mu yaaa??
birinci olmuşum BBBBiiiiiiiRRRRRRRR BİRİM
Memurum, 3. Çocuk olduğu için 6 ay yarım gün çalışmadan faydalanıyorum, o yüzden öğlen 12 de cikiyorum, kadim sonunda bitiyor yarım gün hakkım,1,5 saat süt izni olacak 6 ay daha
Tatil dönemi bitti desene,senin çocuk küçük online ders stresi de olmaz keyfini çıkar, sen işe başlıcak mısın
Demekki artık hiçbir şeyin önemi kalmadiGünaydın
Kimse yok mu yaaa??
birinci olmuşum BBBBiiiiiiiRRRRRRRR BİRİM
İyi Mehlika seni sormalı,Ne haber calci , kahvaltı yaptın mı,gel kahvaltılık sos ve zeytin var ve de ekmek, peynirim dün bitmişti getirmeyi unuttum
Bana ver mehlikam ver ben yerim sen oraya da düzdün demi sofrayıNe haber calci , kahvaltı yaptın mı,gel kahvaltılık sos ve zeytin var ve de ekmek, peynirim dün bitmişti getirmeyi unuttum
Ondan değil ki calcim dur fakat dinle
Ne diyeti, ne yiyorsun pekiİyi Mehlika seni sormalı,
Diyetteyim benyiyemem ki onları
Sos ve zeytin de yiyemezsen artıkİyi Mehlika seni sormalı,
Diyetteyim benyiyemem ki onları
Günaydın canımTamam bende burdayım, günaydın
Baloncuk uyuyor bugün evde çalışmıyor
Uykum var Nihalim uykuuummmOndan değil ki calcim dur fakat dinle
sen dün 3. Oldun demekki artık herkes geç kaldı gibi bişi dedin 1. Olduysan hepimiz geç kaldık gibi bir anlam çıkmıyor mu
Bir kuru ekmek zeytin bir de sosum var,ama sen gel ben börekler açarım sanaBana ver mehlikam ver ben yerim sen oraya da düzdün demi sofrayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?