Sen bir şey yazma diye.
kiminki temiz ki calciSen bir şey yazma diye.
Geçmişim çok kirli hacı
Açıyorum bekle sofikiminki temiz ki calci
Herkeşler uyumuş alleynkolay gelsin :)
ictim canimmillet nerde
Daha köfte hazırlayacağım. Benim bebe hastaHerkeşler uyumuş alleyn
Kolay gelsin canım. Neyi var kuzununDaha köfte hazırlayacağım. Benim bebe hasta
gecmis olsun canim.Daha köfte hazırlayacağım. Benim bebe hasta
istemiyorsan ben dedim diye acma canimAçıyorum bekle sofi
Açtım sıkıntı yok canım benimgecmis olsun canim.
istemiyorsan ben dedim diye acma canim
Ceryanda kalmış sanırım. Gece ishal oldu sabah da 2 3 kere kustu. Sürekli uyku halindeKolay gelsin canım. Neyi var kuzunun
gecmis olsun canim dikkat etCeryanda kalmış sanırım. Gece ishal oldu sabah da 2 3 kere kustu. Sürekli uyku halinde
İyiki emzirmeyi bırakmamışım aç kalmadı en azından
Sağol canımgecmis olsun canim dikkat et
Küçük prenssss. Çok geçmiş olsun canım sütün şifa olsun gerçekten iyi olmuş bırakmadığınCeryanda kalmış sanırım. Gece ishal oldu sabah da 2 3 kere kustu. Sürekli uyku halinde
İyiki emzirmeyi bırakmamışım aç kalmadı en azından
Benimki çok hareketli bir çocuk. Hasta olunca çiçek gibi soluyor rengi gidiyor. Sürekli uykulu haldeKüçük prenssss. Çok geçmiş olsun canım sütün şifa olsun gerçekten iyi olmuş bırakmadığın❤❤ yavrular hastaysa evin havası bir garip oluyor değil mi
İlaç alıyor muBenimki çok hareketli bir çocuk. Hasta olunca çiçek gibi soluyor rengi gidiyor. Sürekli uykulu halde
Parol verdim yatırdım. Pankek istedi onu yaptım. Böyle aciz kalıyorlar ya çok moralim bozuluyor. Bugün babası ilgilendi evdeydi. Kafamı işe bile veremedimİlaç alıyor mu
İnşaallah yarına bir şeyi kalmazParol verdim yatırdım. Pankek istedi onu yaptım. Böyle aciz kalıyorlar ya çok moralim bozuluyor. Bugün babası ilgilendi evdeydi. Kafamı işe bile veremedim
Amin Allah razı olsun canımİnşaallah yarına bir şeyi kalmaz❤çocuklar hasta olunca bizm için de hayat duruyor sanki. Allah güç versin Calcimm
pencereye oturup bi çay kahve içmeyii ben de :)Ben çok severim kışı.☺Hemen gelse ve hiç bitmese diyorum.
iyi geceler baloncukuumİyi akşamlar kızlar
geçmiş olsun ya kelebeğim. Birkaç güne toparlarr daha iyi olur inşallah minik yakışıklıParol verdim yatırdım. Pankek istedi onu yaptım. Böyle aciz kalıyorlar ya çok moralim bozuluyor. Bugün babası ilgilendi evdeydi. Kafamı işe bile veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?