Mizahşörler Çıkmazı

Ceryanda kalmış sanırım. Gece ishal oldu sabah da 2 3 kere kustu. Sürekli uyku halinde
İyiki emzirmeyi bırakmamışım aç kalmadı en azından
Küçük prenssss. Çok geçmiş olsun canım sütün şifa olsun gerçekten iyi olmuş bırakmadığın yavrular hastaysa evin havası bir garip oluyor değil mi

Küçük prenssss. Çok geçmiş olsun canım sütün şifa olsun gerçekten iyi olmuş bırakmadığın❤❤ yavrular hastaysa evin havası bir garip oluyor değil mi
Benimki çok hareketli bir çocuk. Hasta olunca çiçek gibi soluyor rengi gidiyor. Sürekli uykulu halde

Parol verdim yatırdım. Pankek istedi onu yaptım. Böyle aciz kalıyorlar ya çok moralim bozuluyor. Bugün babası ilgilendi evdeydi. Kafamı işe bile veremedim
İnşaallah yarına bir şeyi kalmazçocuklar hasta olunca bizm için de hayat duruyor sanki. Allah güç versin Calcimm

Ben çok severim kışı.☺Hemen gelse ve hiç bitmese diyorum.
pencereye oturup bi çay kahve içmeyii ben de :)
İyi akşamlar kızlar
iyi geceler baloncukuum
Parol verdim yatırdım. Pankek istedi onu yaptım. Böyle aciz kalıyorlar ya çok moralim bozuluyor. Bugün babası ilgilendi evdeydi. Kafamı işe bile veremedim
geçmiş olsun ya kelebeğim. Birkaç güne toparlarr daha iyi olur inşallah minik yakışıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…