İyiyim canım şükür. Sen nasılsınGünaydın canımnasssinnn
O zaman hep beraber mi gelelimBir kuru ekmek zeytin bir de sosum var,ama sen gel ben börekler açarım sana
Gece de geç yatıyorsun demiUykum var Nihalim uykuuummm
Biraz kilo aldım da onu veriyorumNe diyeti, ne yiyorsun peki
Yiyemiyorum anlasanaSos ve zeytin de yiyemezsen artık
Benim de calcim... Erkenden uyaniyorlar ben uykular içinde kivranirken .....Uykum var Nihalim uykuuummm
Hım ekmekBiraz kilo aldım da onu veriyorum
Peynir salata yumurta
Gözlerimin önünde zeytinlerini yiyorlar ben acliklar icinde kivranirken onlarin ziyafetinden ölüyorum diyorsun yaniYiyemiyorum anlasana
Yaparsın bilirimBir kuru ekmek zeytin bir de sosum var,ama sen gel ben börekler açarım sana
Buyrun gelin canlarım,bugün Adana'dan kardeşim de gelecek ,oh ne güzel olurO zaman hep beraber mi gelelim
Uykusuzluktan ölüyorum anlasanaBenim de calcim... Erkenden uyaniyorlar ben uykular içinde kivranirken .....
Çok şükür canım istemiyor. Sana kahvaltı masasını çekip atayım sadece bunu nasıl yiyorsun dersinGözlerimin önünde zeytinlerini yiyorlar ben acliklar icinde kivranirken onlarin ziyafetinden ölüyorum diyorsun yani
Çok şükür iyiyim ben deİyiyim canım şükür. Sen nasılsın ❤
İyi maşallah canım, hep iyi ol inşallahÇok şükür iyiyim ben de
Öyle imkan olsa toplansak hep birlikte ne güzel olurBuyrun gelin canlarım,bugün Adana'dan kardeşim de gelecek ,oh ne güzel olur❤
Aynen öyle calcim ne replikmis her şeye gidiyorUykusuzluktan ölüyorum anlasana
aslında benimki 9 da uyudu daha da uyanmadı ama ben saçlarımı kurutmadan yattım şimdi cezasını çekiyorum
At atÇok şükür canım istemiyor. Sana kahvaltı masasını çekip atayım sadece bunu nasıl yiyorsun dersin
Motive olmaya hazırlanıyorum az kaldıÇok şükür canım istemiyor. Sana kahvaltı masasını çekip atayım sadece bunu nasıl yiyorsun dersin
İnşaallah canım hepimizİyi maşallah canım, hep iyi ol inşallah
Burdaaaaağğğğğğğğğğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?