Mizahşörler Çıkmazı

İnan hiç bilmiyorum. Bizim kurumun kreşi ama sanırım online değil.

Günaydın,ikiyim çok ilginç
Baloncuk birde,şamdan ve diğer kızlar birde
Kalkın zabah oldu ,neyse uyuyun uyuyun benim yerime de uyuyun
ben iyiiicee uyudum mehlikam , öylekii gözlerim şişmişş
Bilmiyorm ne haldeyimmmmmmm
Bilmiyorm kaçıncıyım amaaaa
GüüünAayydddııınnnnnnn
ben aldım sonunculuğu balonuum
Yok daha konuşmadık sen ne yedin ben ne yedim onları konuştuk
ben öyle şeyler yedim kiii çok güünahlara girdim çook gülnihalm
nabiyorsunuz mizahsorler
napam zuhalim dinlenmece, yaptın mı bütüün işleri :)
Ohhh ellerine sağlık benmde yapmam lazm ama ı ıh bugün keyif yapcam

Topiği kilitlemek lazım
şaşelii fortumu alıp geliriim haaa

İnan hiç bilmiyorum. Bizim kurumun kreşi ama sanırım online değil.
Kreslerin olmuyor bildiğim kadarıyla,ben de miniğimi kurumun kresine bırakıyorum, kreş yakın hatta aynı avlunun içerisinde, sadece kurum personelinin cocuklari kalıyor ana okul çağına kadar, şuan 11 çocuk var ama iki hafta sonra bir arkadaş iki kızını getirecek,mevcut artıyor, 4 tane personel var başlarında

Noldu bebeyim ne yedin

Yarasın canım, dinlen bol bol,
Ben pek uyuyamadım, yatınca ilk başta 40 kere çise gidiyorum, sabahta 6 da eşim ise gidiyor onun alarmına tikirtisina uyanıyorum tekrar uyuyamadan ise gitme saati geliyor

yaptım oldugu kadar

Umarım bir sorun yaşamazsınız. Ben hiç güvenemiyorum. Aslında anaokuluna başlamasını istiyorum. Hem sosyalleşsin hem de farklı ortam görsün diye. En azından kışı geçirelim diyorum. Ben de evdeyim zaten bir süre daha. Artık duruma göre bakacağız.

İnşaallah sorunsuz atlatırız bu süreçleri,
Bence de kışı geçirmeniz daha iyi olur,

koca bir tabak patates kızartması yedim, cips yedim, çikolata yedim 2 adet olmak üzere, akşam da makarna yedim bugün daha acıkmadım
Oooo nurum sen yovmiyeyi dogrultmussun neyse 1 seferlikten bir şey olmaz ben de 3 gündür rejimi bozdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…