Geçmiş olsun canım kontrol mu var Kızılay a mi gideceksin yoksaİyiyim bende kızlar.
Evimi süpürdüm şimdi de hazırlanmaya başlıcam.
Göz doktoruna gidicez inşallah randevum var 3de.
Bal0ncuk hadi hayırlı olsun. Rabbim ikiz evlat versin inşaAllah hayırlısından tabi dua edicem senin için.
Dünya göz var ya oraya gidecem inşallah canım. Glokom var gözlerimde benim de o yüzden. Normalde başka Dr.um ama bide buraya git diye ısrar ettiler.Geçmiş olsun canım kontrol mu var Kızılay a mi gideceksin yoksa
Hmm fikrim yok canım maalesef glokomDünya göz var ya oraya gidecem inşallah canım. Glokom var gözlerimde benim de o yüzden. Normalde başka Dr.um ama bide buraya git diye ısrar ettiler.
Göz tansiyonu canım. İnşallah. Bakalım bu Dr ne dicekHmm fikrim yok canım maalesef glokomnedir bilmiyorum. İnşaallah şifa bulursun memnun kalırsın doktordan☺
Hmmm bir şey daha öğrendimGöz tansiyonu canım. İnşallah. Bakalım bu Dr ne dicek
Geçmiş olsun cnm sanada. Benim de sağ gözde var astigmat ama çok değil galiba. 0.50 gözlük yazmıştı Dr. 0,25 solHmmm bir şey daha öğrendim☺ bende de bol miktarda inşaallah güzel şeyler derbende de bol miktarda astigmat var
Aynen çayın yanında bir şey yoksa şekersiz içmesi zevkli olmuyor, varsa şekersiz içiyorumSigara gibi tekrar başladın demekşekerli yiyeceklerin yanında daha bir tadı oluyor
Benim gözler 3.5 atıyorGeçmiş olsun cnm sanada. Benim de sağ gözde var astigmat ama çok değil galiba. 0.50 gözlük yazmıştı Dr. 0,25 sol
Aynı işte canım, iyiyim bendeTıngır mıngır yuvarlanıp gidiyoz canimcim sen nasilsin
Hep iyi ol inşallahAynı işte canım, iyiyim bende
Yok ben KonyadayımHep iyi ol inşallahsen Azerbaycan'damisin kuzum
Yok öyle deme canım. Ameliyat vs çözümü yok muBenim gözler 3.5 atıyorşişe cam olmasam iyidir
Hemsomsun yaniiYok ben KonyadayımKonyalıyım. Ama tam Bi Azerbaycan aşığıyım ❤
afiyet olsun canim :)Ben de kahvaltı hazırlıyorumelim de yavaş
@samdan
Limonsuzzcay
M mehlika nur
@Elhan
C Calcifer
Mehfam
olive_bluto
Judy_K
@cancan6
❤❤❤ Bugünün yokları ❤
Çok dile getirdiğim için olabilir belki.Hemsomsun yaniiben niye sanki oralaliymissin gibi anımsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?