Mizahşörler Çıkmazı

tam iki saat sürdü çocuğu uyutmak
artık sinirden duvarları kiracaktim

babası bi yandan oğlu bi yandan yemin ederim tepem attı ya
Uyutm
tam iki saat sürdü çocuğu uyutmak
artık sinirden duvarları kiracaktim

babası bi yandan oğlu bi yandan yemin ederim tepem attı ya
Artık derin bir nefes al ve kollarımıza atıl samdanim

Çayım ya valla şiire uyduramadım başharflerne yani bak sen nick değiştir güzel bişey bul söz sana yeniden yazcam
100 bin 500 kere hatirlattktan sonra miii ay bide yazma yaa sen siir filan yazma bana ben doydun yetti bu bana bir omur gider

Zor kuzum aama gecici bi donem belkide senin oglun yaslsrndaydi 3 umuz yatardik kizim oyle uyurdu alirdik yerine koyardk uyuynca ...

eskiye göre çok çok iyi maşallah. ama ikisi birbirine takılıyo gıcık oluyorum

saat kaç oldu yedi iki saatimi

Herkesi böyle karşılıyorum ama burda aleni sevgi ayrımcılığı yaparsam linç yerim samdanım bak zaten yedim de baksana sen yazmadan trip attı ciğerimin bi diğer köşesi

doğru diyosun zepra aşkımızı caktirma kimseye gizli gizli sev beni, ben de seni gizli gizli sevcem

Evet Hilmi bey ☺

Kıvanç tatlıtuğ u sevemeyen bi ben miyim acabaa
Reel hayatında asırı efendi ve duzgun bırı oldugu ıcın dizilerde de seviyorum onu. Heryerde seviyorum, gordugum en vefalı oyuncu ayrıca kendısı

Reel hayatında asırı efendi ve duzgun bırı oldugu ıcın dizilerde de seviyorum onu. Heryerde seviyorum, gordugum en vefalı oyuncu ayrıca kendısı ♥♥♥
Evet aslında hiç olaylarda adı olmadı böyle efsane diziler de olmasına rağmen bi Can Yaman gibi olmadı mesela ama bilemedim

hoşbuldum bebisim naber

geldim nihalim sevin beni yoksa gözüme batan kocami balkondan aşağı atacam

hoşgeldin calci geçen gün de komsum totoroyu izledim. ama ben hala en çok yürüyen satoyu seviyorum ya
Yürüyen şato favorim ki
küçük deniz kızı ponyo'yu da seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…