- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Hamile misin yoksa ben sazan mıyımDoğururum ha !!! Doğururum topigin ortasına! Ayırırım bacağı gerdiririm totoyu salıveririm bebeyi üstünüze
Dalyan gibi genc bir delikanlı oldu bir çay ıcın benceŞuan 24 yaşındayımşuan fark ettim hiç bakmamışım yaa çocukluk aşkıma ben ne oldu acaba gidem de bi bakam
Ayyy Hakkaten öyle olmuş hala sempatikDalyan gibi genc bir delikanlı oldu bir çay ıcın bence
Hosgeldn tatlimmmtam iki saat sürdü çocuğu uyutmak
artık sinirden duvarları kiracaktim
babası bi yandan oğlu bi yandan yemin ederim tepem attı ya
Instadan hemen followlaAyyy Hakkaten öyle olmuş hala sempatik
Çayda gerçek sandı sonra kaybolduKız alemsin gerçek sandım
Cihangir Ceyhan ı cok begenıyorum bende bu aralar.. Noldu bana bilmiyorum asdagagaAyyy Hakkaten öyle olmuş hala sempatik
Kaybolmadi kiymetli vaktimi sana ayiramayacagimmmm hihhhhÇayda gerçek sandı sonra kayboldu
Hosgeldn tatlimmm
Valla baba evdeyken cock dha bi zorlasiyor bizde blmiyorummm Allah yardmcn olsn kocani cagirmiyolarda isten dmi
Millete sapir supur bize yarabbi sukur yaylan maylannn 3 yasnda kizima soylesen yuzune bakar aval aval
Ben sana ayırıp şiir yazmıştım amaKaybolmadi kiymetli vaktimi sana ayiramayacagimmmm hihhhh
Çayım ya valla şiire uyduramadım başharflerne yani bak sen nick değiştir güzel bişey bul söz sana yeniden yazcamMillete sapir supur bize yarabbi sukur yaylan maylannn 3 yasnda kizima soylesen yuzune bakar aval aval
Zor kuzum aama gecici bi donem belkide senin oglun yaslsrndaydi 3 umuz yatardik kizim oyle uyurdu alirdik yerine koyardk uyuynca ...üçümüz birlikte yatmadan uyumuyo. uyuyacağıni anladığı an biseyler diyo kalkiyo mesaj istiyo falan. babası da dayanamıyo ya gülüyo ya da dediğini yapıyo çocuğun
bizde hep böyle çayımkahve iceyim kendime geleyim iki saat yaaa iki saaatt iki saatttttt
Bisey dicemmmmde demeyeyimmmBen sana ayırıp şiir yazmıştım ama
Bu yeni yüzleri hiçç bilmiyorum Bülentciyim benCihangir Ceyhan ı cok begenıyorum bende bu aralar.. Noldu bana bilmiyorum asdagaga
Herkesi böyle karşılıyorum ama burda aleni sevgi ayrımcılığı yaparsam linç yerimherkesi böyle karşılamıyorum de bana zeprabana Özel demi bu sevgi
Aynende oyleee tabiherkesi böyle karşılamıyorum de bana zeprabana Özel demi bu sevgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?