Mizahşörler Çıkmazı

hoşbuldum bebisim naber

geldim nihalim sevin beni yoksa gözüme batan kocami balkondan aşağı atacam

hoşgeldin calci geçen gün de komsum totoroyu izledim. ama ben hala en çok yürüyen satoyu seviyorum ya
İyiyim samdanıım sen nasılsın diyeceğim ama korkuyorum

eskiye göre çok çok iyi maşallah. ama ikisi birbirine takılıyo gıcık oluyorum

saat kaç oldu yedi iki saatimi
Iyyyy varya o uyutma saatlerini hatirlamak istemiyorim hiccc hele gunduz uykusu 1 saat uyuyacak diye 2 saat ugrasirdim gecen yaz birakti gnduz uykusunu sukur smdide gece yatmaya zorluyor ama gene de eskiye gore sukur

Kahveni yapta kendine gel hadi

Evet aslında hiç olaylarda adı olmadı böyle efsane diziler de olmasına rağmen bi Can Yaman gibi olmadı mesela ama bilemedim
En basit ornek verıcem, Hilmi onal recep aktug yanı vefat ettıgınde cenazede sadece o vardı.
Otekıler storyle kaybettik dostumuzu diye yalandan acı paylasırken adam cenazeye gıtmıs.
Nerdeyse her cenazeye gidiyor.
Benim icin en onemlısı bu kıvanc ta degıl, tum insanlarda.
O da boyle biri olunca ben onu cok begenıyorum

Elhan hocam sizin sevdiginiz edebiyatçı kim
Türk ve Dünya edebiyatından yazayım kuzum
Fuzuli
Nedim
Cenap Şahabettin( onun Elhan- ı Şita şiirinden aldım kullanıcı ismimi)
Halide Edip
Hüseyin Rahmi Gürpınar
Orhan Veli (Şairlerden en en en çok sevdiğim )
Sabahattin Ali
Nazım Hikmet
Necip Fazıl ( Sadece şiirleri)
Peyami Safa( Yalnızız romanı )
Yusuf Atılgan

Dünya Edebiyatından
Rus ve Fransız edebiyatı beni çok etkiledi.
Dostoyevski
Tolstoy
Balzac
Victor Hugo

Çok uzun oldu ama hepsinin farklı yönleri var.

Hadi kalk bir kahve molası verelim...

Iyyyy varya o uyutma saatlerini hatirlamak istemiyorim hiccc hele gunduz uykusu 1 saat uyuyacak diye 2 saat ugrasirdim gecen yaz birakti gnduz uykusunu sukur smdide gece yatmaya zorluyor ama gene de eskiye gore sukur

Gündüz uykusunu kaldırın rahatlayın gündüz uykusu yok bizim . Bebekler arada uyuyup uyanıyor onlar hariç

ben kaç gündür öğlen uyutmuyodum zorlandigim için. bugün evi dağıttı dagitti sonra gitmis koridorda yere yatmia uyumus iki saat uyudu uyandı nasıl şeker gibi olmus

hemen yapıp geliyorum fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…