- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
İyiyim samdanıım sen nasılsın diyeceğim ama korkuyorumhoşbuldum bebisim naber
geldim nihalim sevin beniyoksa gözüme batan kocami balkondan aşağı atacam
hoşgeldin calcigeçen gün de komsum totoroyu izledim. ama ben hala en çok yürüyen satoyu seviyorum ya
Neden bebeğim yaa. Gerçi ben de yorgun bitkin ve sikilganimHoşbuldum. Yorgun bitkin sıkılmışsen nasılsın canım
Yürüyen şato favorim ki
küçük deniz kızı ponyo'yu da seviyorum
Sev hadi hattınıza sev . Yumurta gibi çocukEvet aslında hiç olaylarda adı olmadı böyle efsane diziler de olmasına rağmen bi Can Yaman gibi olmadı mesela ama bilemedim
Iyyyy varya o uyutma saatlerini hatirlamak istemiyorim hiccc hele gunduz uykusu 1 saat uyuyacak diye 2 saat ugrasirdim gecen yaz birakti gnduz uykusunu sukur smdide gece yatmaya zorluyor ama gene de eskiye gore sukureskiye göre çok çok iyi maşallah. ama ikisi birbirine takılıyo gıcık oluyorum
saat kaç oldu yedi iki saatimi
En basit ornek verıcem, Hilmi onal recep aktug yanı vefat ettıgınde cenazede sadece o vardı.Evet aslında hiç olaylarda adı olmadı böyle efsane diziler de olmasına rağmen bi Can Yaman gibi olmadı mesela ama bilemedim
Türk ve Dünya edebiyatından yazayım kuzumElhan hocam sizin sevdiginiz edebiyatçı kim
10 gün ev temizledim. Üzerine evden çalışmaya başladım. Ev, iş,çocuk, koca boğuldum yaaNeden bebeğim yaa. Gerçi ben de yorgun bitkin ve sikilganim
Sen karisma senlik durum yok dostummçayım yaben en son geldim ondan öyle demiştir
İyiyim samdanıım sen nasılsın diyeceğim ama korkuyorum
Hahah yumurta gibiiiSev hadi hattınıza sev . Yumurta gibi çocuk
Amanın ha. Yapma sakın. Ay tam yerinde sapik bir espri geldi ama yapmayacağımgeldim nihalim sevin beniyoksa gözüme batan kocami balkondan aşağı atacam
Ikinci bu :)bu da erkek.Yaaa söylesene be ♥♥
Cok mutlu oldum, ilk bebegın mı
Gündüz uykusunu kaldırın rahatlayın gündüz uykusu yok bizim . Bebekler arada uyuyup uyanıyor onlar hariçIyyyy varya o uyutma saatlerini hatirlamak istemiyorim hiccc hele gunduz uykusu 1 saat uyuyacak diye 2 saat ugrasirdim gecen yaz birakti gnduz uykusunu sukur smdide gece yatmaya zorluyor ama gene de eskiye gore sukur
Kahveni yapta kendine gel hadi
Iyyyy varya o uyutma saatlerini hatirlamak istemiyorim hiccc hele gunduz uykusu 1 saat uyuyacak diye 2 saat ugrasirdim gecen yaz birakti gnduz uykusunu sukur smdide gece yatmaya zorluyor ama gene de eskiye gore sukur
Kahveni yapta kendine gel hadi
Gördüm gördüm samdanımsu an iyiyim nurum korkmacayla zepra aldı gerginliğimi sagolsunlae
ama keşke internetim olsa bi miyazaki patlatirdim valla
Ya yerımIkinci bu :)bu da erkek.
Ülkenin erkek rezervlerini ben karşılayacağım bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?