- 30 Ocak 2013
- 29.562
- 44.114
- 798
İnşallah olur canım :)Harikaben de çocuklar için kitap çıkarmak istiyorum
Tatlım keşke başlangıcı biraz daha romantik güzel bir şeyle yapsaydın dizilerden soğuma
onu da kendim hazırladım ya gülnihalımKeyfini çıkar tabisimmkahvaltıyı sen hazilamayacaksan değme keyfine
hepimizin güzelliği
Allah kolaylık versin ya paww, ne yaptırıyorlar sana :SYine bi uğradım kayıplara karıştım, iş çok yoğun istifa etmemek için zor tutuyorum kendiminabersiniiiz?
Topluu olarak teşekkürleerr mehlikaam :)Günaydın, tünaydın,hayırlı akşamlar ve hatta iyi geceler❤
Hoşgeldin canım çok mu yoruldunYine bi uğradım kayıplara karıştım, iş çok yoğun istifa etmemek için zor tutuyorum kendiminabersiniiiz?
kardescegizin için gözüne bile gelmez dimi nurumonu da kendim hazırladım ya gülnihalımkardeşim de burda ama ders çalışıyo :)
Allah kolaylık versin ya paww, ne yaptırıyorlar sana :S
Topluu olarak teşekkürleerr mehlikaam :)
yarına güünaydıınnn
aynenn gülnihalıım bu sene pandeminin enn güzel yanı ailecek evde olabildik :) bi ben yoktum, arkamdan erkek kardeşim üniversiteye gitti, sonra ben geldim, kız kardeşim liseye başka bir yere gittii derken bir arada olamamıştık uzun zamandır böyle :)kardescegizin için gözüne bile gelmez dimi nurum ❤❤
MehlikammmmGünaydın, tünaydın,hayırlı akşamlar ve hatta iyi geceler❤
Burdayım da işim çok evde onları halledip geleceğimVallaha gördüm buradasın
hoşgeldiiin calciimm :) nasılsıınBurdayım da işim çok evde onları halledip geleceğim
Hee tmm. Yoo heyecanlanmadımkiBurdayım da işim çok evde onları halledip geleceğim
Hoş buldum canımhoşgeldiiin calciimm :) nasılsıın
Hee tmm. Yoo heyecanlanmadımki
İyiyim canım kahvaltı yaptım gezmeye gideceğiz bugün. Artık havalar soğudu son kez kendimizi dağa taşa vuralımCalcimmm hoşgeldinn
Nasılsın
İyiyim cnm daha iyi oluruz hep birlikte inşallahİyiyim canım kahvaltı yaptım gezmeye gideceğiz bugün. Artık havalar soğudu son kez kendimizi dağa taşa vuralım
Sen nasılsın baloncuğum. Başlamışsın sanırım. İstanbul' a gelince haberim olsun mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?