Mizahşörler Çıkmazı

nasil bir sistem sizce peki :)
bi öğretmen kendiini iyi yetiştirmiş olmalı, donanımlı çok yönlü olmalı zuhalim ama bazen düşünüyorum keşke bu kadar mezun olmasa, bölümlere yerleşmek bu kadar kolay olmasa, zaten mezun olduktan sonra hepimiz kadromuz olmasa da öğretmeniz ama zorluğun yarısı başlamada yada eğitim sürecinde olsa belki daha iyi olurdu. onun dışında harcanan pek çok meslektaşımda var ki her sene oluyor zaten. En mantıklı bulduğum kısmı aday öğretmenlk sınavı sadece :) napalım bizim de böyle.

bence de ögretmenler yeterli bilgi donanımına ve öğrerebilme yetisine sahip olmalı.

lisede bi ogretmenimiz vardi. yaptığı tek şey kitaptaki yazilarin aynisini deftere yazdirmakti. sordugumuz sorulara cevap alamazdik.

ogrenciler başarısız ise bunun veli ve öğretmen kısımlarıda iyi incelenmeli

kesinlikle zuhalim ben bu yüzden öğretmenlerin de zaman zaman yeterlilik vs ile ilgili sınavı olmalı diye düşünüyorum ama başlangıç kısmı cidden zor ve yorucu.

tabi tek öğretmende de bitmiyo, bi öğretmen ne kadar iyi olursa olsun veli desteği yoksa o çocuğu düzene sokmak çook zor.

birde simdiki cocuklarda saygi edep diye birsey kalmamis. aileleri cok simartiyor malesef

birde simdiki cocuklarda saygi edep diye birsey kalmamis. aileleri cok simartiyor malesef
o da var zuhalim her iki tarafta çok önemli. Benim çocuklarım çok tatlı akıllı çok iyilerdi ama bi köy okulunda mesela çocuğun eve gidince çook farklı yaşlarından büyük sorumlulukları olurdu. Merkezdeki çocuklarım ise iki gruptu bi kısmı okul öğretmen ne modunda, diğer grup ise bilinçli olanlardı. Ben bir de küçük bi ildeyim, büyükşehirleri tahmin edyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…