- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Anladım canımalakasi olmadigini biliyorumda merak ettigim icin sordum :)
Anladım canım
bi öğretmen kendiini iyi yetiştirmiş olmalı, donanımlı çok yönlü olmalı zuhalim ama bazen düşünüyorum keşke bu kadar mezun olmasa, bölümlere yerleşmek bu kadar kolay olmasa, zaten mezun olduktan sonra hepimiz kadromuz olmasa da öğretmeniz ama zorluğun yarısı başlamada yada eğitim sürecinde olsa belki daha iyi olurdu. onun dışında harcanan pek çok meslektaşımda var ki her sene oluyor zaten. En mantıklı bulduğum kısmı aday öğretmenlk sınavı sadece :) napalım bizim de böyle.nasil bir sistem sizce peki :)
bence de ögretmenler yeterli bilgi donanımına ve öğrerebilme yetisine sahip olmalı.bi öğretmen kendiini iyi yetiştirmiş olmalı, donanımlı çok yönlü olmalı zuhalim ama bazen düşünüyorum keşke bu kadar mezun olmasa, bölümlere yerleşmek bu kadar kolay olmasa, zaten mezun olduktan sonra hepimiz kadromuz olmasa da öğretmeniz ama zorluğun yarısı başlamada yada eğitim sürecinde olsa belki daha iyi olurdu. onun dışında harcanan pek çok meslektaşımda var ki her sene oluyor zaten. En mantıklı bulduğum kısmı aday öğretmenlk sınavı sadece :) napalım bizim de böyle.
ağlamak bizim işimizben ilk başta baya etkilendm sonrasında çook düşündüm bi süre elimde mendillerle gezdim :) gerçeklik olduğu için. şimdi biraz daha alıştım gülnihalım :)
İyi geceler Mehlikammm darısı başımaİyi geceler kızlar ben cee deyiverecektim sadece,yorgun ve uykusuz bir hatun olaraktan yatağı çoktan boylamam gerekiyordu, bir de küçük sipa sabahın körcagızıda kalkıyor
kesinlikle zuhalim ben bu yüzden öğretmenlerin de zaman zaman yeterlilik vs ile ilgili sınavı olmalı diye düşünüyorum ama başlangıç kısmı cidden zor ve yorucu.bence de ögretmenler yeterli bilgi donanımına ve öğrerebilme yetisine sahip olmalı.
lisede bi ogretmenimiz vardi. yaptığı tek şey kitaptaki yazilarin aynisini deftere yazdirmakti. sordugumuz sorulara cevap alamazdik.
ogrenciler başarısız ise bunun veli ve öğretmen kısımlarıda iyi incelenmeli
kendimizi harap etmekkağlamak bizim işimiz
birde simdiki cocuklarda saygi edep diye birsey kalmamis. aileleri cok simartiyor malesefkesinlikle zuhalim ben bu yüzden öğretmenlerin de zaman zaman yeterlilik vs ile ilgili sınavı olmalı diye düşünüyorum ama başlangıç kısmı cidden zor ve yorucu.
tabi tek öğretmende de bitmiyo, bi öğretmen ne kadar iyi olursa olsun veli desteği yoksa o çocuğu düzene sokmak çook zor.
iyi geceler mehlikammİyi geceler kızlar ben cee deyiverecektim sadece,yorgun ve uykusuz bir hatun olaraktan yatağı çoktan boylamam gerekiyordu, bir de küçük sipa sabahın körcagızıda kalkıyor
o da var zuhalim her iki tarafta çok önemli. Benim çocuklarım çok tatlı akıllı çok iyilerdi ama bi köy okulunda mesela çocuğun eve gidince çook farklı yaşlarından büyük sorumlulukları olurdu. Merkezdeki çocuklarım ise iki gruptu bi kısmı okul öğretmen ne modunda, diğer grup ise bilinçli olanlardı. Ben bir de küçük bi ildeyim, büyükşehirleri tahmin edyorum.birde simdiki cocuklarda saygi edep diye birsey kalmamis. aileleri cok simartiyor malesef
uyumadı mı miinikler gülnihalımUyumak istiyorum....
Tam yerine yatırdım uyandi tabisim. son çare ayagimda sallıyorumuyumadı mı miinikler gülnihalım
kıyamam yaa senin bi tanesi uykuda inatçı galiba gülnihalımmm umarım uyur hemenceciikTam yerine yatırdım uyandi tabisim. son çare ayagimda sallıyorumuykusunu almış gibi halbuki 10 dk uyudu
İnşallah canımkıyamam yaa senin bi tanesi uykuda inatçı galiba gülnihalımmm umarım uyur hemenceciik
ben iki haftada bir dönüşüyodum. iki hftadir dönüşmedim. haftaya dönüştürürler mi onu da bilmiyorum
16:30 da çıkıyoruz ya abartmıyorum 16:20 de telefon ediyolar yarın şu gelmeyecek diyeböyle bişey olması çok saçma.
bugün işte misin sen baloncuk:) şu işlerden kurtulayım gelcem. sen gerçi sabah varsın akşam yoksun ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?