Biz şair ve yazar ruhlu kadınlar olarak sadece şiir konuşup denemelerle sohbet ediyoruz
Ben yokken muhabbet donduriyorsinuz zatiiii@samdan tek çalışıyormuş yanındaki tayin olmuş
@olive_bluto y.lisans ve okul koşturmasından vakit bulamıyormuş
Jawlensky benim gibi geliyor cie sonra kimse yk diye gidiyor
@HayatSevinceGuzel sınavdan sonra kendini gezmelere attı sanırım
Mehfam ve E Efruzi buralarda ama bizimle konuşmuyorlar
@Judy_K doğurdu doğuracak
@Elhan abla yoğun ders temposunda
@Cay6 bazen geleyo
@Limonsuzzcay bilmiyorum uzun zamandır yok
@mehlika nur garibim oda çalışıyor
@Seridina geliyor ama oda benm gibi kimseyi görmeyince gidiyor
unuttuğum varsa soryy
sende haklisin. ama sende en ekşınlı yerlerde kayboluyon calcinin zirt pirt ban yemesi gibioo hoşgeldiniz hanımefendi
ben varken konuşmazsanz böyle dile düşürürsünüz beni
aaaaa öylmi reyhhan hanımcımBiz şair ve yazar ruhlu kadınlar olarak sadece şiir konuşup denemelerle sohbet ediyoruz
Şaka kuzum şaka. Hafta sonu olunca işte benim yoğun geçer. K. Validemle geçirdim dün vaktimi. Dolma sarma falan yaptık beraber. Eşim bahçede çalıştı onunla ilgilendim vs vs. Şimdi de çay içiyorum.
pardonda o bana ait bir tahtBen yokken muhabbet donduriyorsinuz zatiiii
takıl yawrum sen takıl banakizlar şakasındayım valla oyle calcime takilayim dedim. hosgeldin canim. herkese gunaydin
dönüştürülünce böyle oluyorsende haklisin. ama sende en ekşınlı yerlerde kayboluyon calcinin zirt pirt ban yemesi gibi
İspatlı delilli ahan da ben yokken komusmissinuznsnsjsnsjuds tamam tamam o taht seninaaaaa öylmi reyhhan hanımcım
pardonda o bana ait bir taht
ben yokken muhabbet dönüyor asıl
Calcimmmm balımmm iyiyim kahvaltı işleri
napican hı napicantakıl yawrum sen takıl bana
Oyyyaaaaa öylmi reyhhan hanımcım
Ben de iyiyim. Dün yememem gereken şeyleri yedim. O yüzden mutsuzumCalcimmmm balımmm iyiyim kahvaltı işleri ☺sen nasılsınnn
iyiyim cnm sen nasılsınHerkesler iyi mi
yaramazlıklar yapılmşşş oooooBen de iyiyim. Dün yememem gereken şeyleri yedim. O yüzden mutsuzum
Gel tenhaya sen göstereceğim sana bennapican hı napican
Aslında sadece mangal ama rahatsız oldum. Emeklerim boşa gitmiş gibi hissettimiyiyim cnm sen nasılsın
yaramazlıklar yapılmşşş ooooo
İyiyim canım işte aynı hayat. Değişen bişi yokiyiyim cnm sen nasılsın
bence arada mide ödüllendirilmeliAslında sadece mangal ama rahatsız oldum. Emeklerim boşa gitmiş gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?