Hay maşallah. Bide ben versem. 3 kilo sadece çok değil4,5 kilo verebilmişim. Yarım kiloyu geri aldım sanırım
İyiyim bende şükürÇok şükür reyyanim uğraşmaca işte sen de iyimin❤❤
Sen hele bi hamile kal, doğur. Ondan sonra o ayva göbeğine şükrecedeksin
Nasıl oluyor biliyor musun o göbek. Hani balon ilk şişerken çok serttir zor şişirirsin ya, ikinciye şişirince daha kolay şişer gböyle deforme olmuştur eski hali kalmaz. Tam öyle oluyor işte
Verirsin canım azcik Bir seymisHay maşallah. Bide ben versem. 3 kilo sadece çok değil
hoşgeldin cnmİşte geldim buradayım ❤❤
senimi kıracaz hadi de bakalımGünaydın dememin mahsuru var mı aceptünaydın daha olmadı di mi
Bozuk degil dostum cok sukur benim 1 gub bozulacak gbydi baya da kurtardik smdilikC Calcifer BAN dan başını kaldıramıyor
Bal0ncuk burada o yokken muhabbet güzel dönüyor
Judy_K başka yerlerde takılıyor
kk birinci noteri işleri karışık
C Cay6 ve @Limonsuzzcay telefonları bozuk
@ZuhalYildizi ben yokken gelmiyor
Mehfam kitap okuyor bol bol
@Seridina selam yazıp kaçıyor
@HayatSevinceGuzel boşlukta hala ne yapacağını şaşırmış durumda
@olive_bluto Düzen otutturmaya çalışıyor
Youlost16 sınava hazırlanıyor
Bende oyleyim malesef yaa masterchef kurbani olduk adana lari gomdulerrr gomdurdulerBen de iyiyim. Dün yememem gereken şeyleri yedim. O yüzden mutsuzum
İyi canım. Özledim seni. Bak bu araBozuk degil dostum cok sukur benim 1 gub bozulacak gbydi baya da kurtardik smdilik
Nasilsiniz keyifler nasl
Ooo supermiss hayirli olsun canimmİyi canım. Özledim seni. Bak bu arakk birinci noteri ile üçümüüzn buluşması lazım yoksa çok pişman olursun haberin olsuın
A bu arada söylemeyi unuttum. Eşim üniversite kazandı kızlar.
%100 burslu ingilizce inşaat mühendisliği kazandı. Evimize de çok yakın. DGS girdiği için direk 3. sınıftan başlayacak
Pek giremiyorum maalesefhoşgeldin cnm
calci kimse yok diyorduda
senimi kıracaz hadi de bakalım
Vur dedin vurdum canım acir demedin kiAhhh canımı yaktın
Hayırlı olsun canım universiteli yarin var deseneİyi canım. Özledim seni. Bak bu arakk birinci noteri ile üçümüüzn buluşması lazım yoksa çok pişman olursun haberin olsuın
A bu arada söylemeyi unuttum. Eşim üniversite kazandı kızlar.
%100 burslu ingilizce inşaat mühendisliği kazandı. Evimize de çok yakın. DGS girdiği için direk 3. sınıftan başlayacak
Teşekkür ederim canım. Adamın 4. üniversitesi. Hayatının tamamını okuyarak geçirecek bu gidişleVur dedin vurdum canım acir demedin ki
Hayırlı olsun canım universiteli yarin var desene
Aslında en iyisi benim vaktim olsa okuyacağımTeşekkür ederim canım. Adamın 4. üniversitesi. Hayatının tamamını okuyarak geçirecek bu gidişle
Oku tabiki kazan zaten fırsatını bulursunAslında en iyisi benim vaktim olsa okuyacağım
kk birinci noteri tek çalışıyormuş yanındaki tayin olmuş
@olive_bluto y.lisans ve okul koşturmasından vakit bulamıyormuş
Jawlensky benim gibi geliyor cie sonra kimse yk diye gidiyor
@HayatSevinceGuzel sınavdan sonra kendini gezmelere attı sanırım
Mehfam ve @ZuhalYildizi buralarda ama bizimle konuşmuyorlar
Judy_K doğurdu doğuracak
@Elhan abla yoğun ders temposunda
C Cay6 bazen geleyo
@Limonsuzzcay bilmiyorum uzun zamandır yok
M mehlika nur garibim oda çalışıyor
@Seridina geliyor ama oda benm gibi kimseyi görmeyince gidiyor
unuttuğum varsa soryy
C Calcifer BAN dan başını kaldıramıyor
Bal0ncuk burada o yokken muhabbet güzel dönüyor
Judy_K başka yerlerde takılıyor
kk birinci noteri işleri karışık
C Cay6 ve @Limonsuzzcay telefonları bozuk
@ZuhalYildizi ben yokken gelmiyor
Mehfam kitap okuyor bol bol
@Seridina selam yazıp kaçıyor
@HayatSevinceGuzel boşlukta hala ne yapacağını şaşırmış durumda
@olive_bluto Düzen otutturmaya çalışıyor
Youlost16 sınava hazırlanıyor
Yatak ne düşünüyorsun. Park yatak düşünüyorsan sana önerebileceğim model varYok canım hiçbi yerde takılmıyorum. Vakit daraldıkça iki ayağım bi pabuca girdi. Hiçbi hazırlığım yok. Geçen gün babam dedi internette bak neyi beğeniyorsan bebek arabası yatağı kıyafetlerine kadar hepsinin linkini yolla ben ufaktan alıyım anca yetişirim diyo. Bende harıl harıl interneti karıştırıyorum. Ne zormuş ya o kadar çok model var ki hangisi iyi hangisi kullanışlı hangisi gerekli bilmiyorum kafayı yicem
Şu aralar tek uğraşım okkya da girdiğimde aralık anneleriyle ürün istişaresi yapıyoruz bi gün. Sonra bi kaç gün tekrar kayboluyorum durum bu.
Hatırladığın için teşekkür ederim baloncuğum
Park yatak kiwiyi çok beğenmiştim kızlar almış ama bizde kiwi yok. Vazgeçtim park yataktan. Normal yatak almayı düşünüyorum. Oda yapmıycam zaten kendi odamda olmasa rahat edemem. Yatağı kendi yatak odamıza koycaz. Bide 3 çekmeceli üzerinde alt değiştirme olan bi dolap istiyorum. Şimdilik bunlar yeterli gibime geliyor. İnşallah odasını büyüyünce yaparızYatak ne düşünüyorsun. Park yatak düşünüyorsan sana önerebileceğim model var
bak ben sana atayım bir tane park yatak. Hem sallanıyor hem alt açma yeti var men de kaliteli büyük. Beben biraz büyüdüğünde yataktan kendi çıkabiliyor. Hapis gibi kalmıyor içindePark yatak kiwiyi çok beğenmiştim kızlar almış ama bizde kiwi yok. Vazgeçtim park yataktan. Normal yatak almayı düşünüyorum. Oda yapmıycam zaten kendi odamda olmasa rahat edemem. Yatağı kendi yatak odamıza koycaz. Bide 3 çekmeceli üzerinde alt değiştirme olan bi dolap istiyorum. Şimdilik bunlar yeterli gibime geliyor. İnşallah odasını büyüyünce yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?