Mizahşörler Çıkmazı

ay aklıma mrs. Doubtfire filmindeki takma göbek geldi.

Bozuk degil dostum cok sukur benim 1 gub bozulacak gbydi baya da kurtardik smdilik

Nasilsiniz keyifler nasl

Bozuk degil dostum cok sukur benim 1 gub bozulacak gbydi baya da kurtardik smdilik

Nasilsiniz keyifler nasl
İyi canım. Özledim seni. Bak bu ara kk birinci noteri ile üçümüüzn buluşması lazım yoksa çok pişman olursun haberin olsuın

A bu arada söylemeyi unuttum. Eşim üniversite kazandı kızlar.
%100 burslu ingilizce inşaat mühendisliği kazandı. Evimize de çok yakın. DGS girdiği için direk 3. sınıftan başlayacak

Ooo supermiss hayirli olsun canimm

Niye pisman olurum kiz tobe

Ahhh canımı yaktın
Vur dedin vurdum canım acir demedin ki
Hayırlı olsun canım universiteli yarin var desene

Yok canım hiçbi yerde takılmıyorum. Vakit daraldıkça iki ayağım bi pabuca girdi. Hiçbi hazırlığım yok. Geçen gün babam dedi internette bak neyi beğeniyorsan bebek arabası yatağı kıyafetlerine kadar hepsinin linkini yolla ben ufaktan alıyım anca yetişirim diyo. Bende harıl harıl interneti karıştırıyorum. Ne zormuş ya o kadar çok model var ki hangisi iyi hangisi kullanışlı hangisi gerekli bilmiyorum kafayı yicem
Şu aralar tek uğraşım o kkya da girdiğimde aralık anneleriyle ürün istişaresi yapıyoruz bi gün. Sonra bi kaç gün tekrar kayboluyorum durum bu.
Hatırladığın için teşekkür ederim baloncuğum

Yatak ne düşünüyorsun. Park yatak düşünüyorsan sana önerebileceğim model var

Yatak ne düşünüyorsun. Park yatak düşünüyorsan sana önerebileceğim model var
Park yatak kiwiyi çok beğenmiştim kızlar almış ama bizde kiwi yok. Vazgeçtim park yataktan. Normal yatak almayı düşünüyorum. Oda yapmıycam zaten kendi odamda olmasa rahat edemem. Yatağı kendi yatak odamıza koycaz. Bide 3 çekmeceli üzerinde alt değiştirme olan bi dolap istiyorum. Şimdilik bunlar yeterli gibime geliyor. İnşallah odasını büyüyünce yaparız

bak ben sana atayım bir tane park yatak. Hem sallanıyor hem alt açma yeti var men de kaliteli büyük. Beben biraz büyüdüğünde yataktan kendi çıkabiliyor. Hapis gibi kalmıyor içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…