Bizimleooooo kimle yapıyosunuz ben de katilayim
ben hala iş yerindeki işlerle uğraşıyorum. iş yerindeki işlerle bitmiyo tabi bide eve geliyorum evde devam ediyo
Söylememoooo ne okuyonuz peki ateş çinisi
Söylemem
Bir ömür nasıl yaşanırtamam sen söyleme ben de kendime başka kitap arkadaşları bulurum okuduğu kitabı söyleyen
nasılsın pawım umarım moralin daha iyidiirrYok bitmiyo malesef ya, bağımlı kocam oyun bağımlısı telefondan gözünü ayıramıyo ben de haklı olarak çıldırıyorum filan falan. Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin inşallaaah
Halledilir gibi duruyo ama halledilemiyo dilim de tüy bitti pes etcem artık napim
Ben buralardayım tatlımiyii geceeleerrr
kimleer var kızzlar :)
kk birinci noteri
C Calcifer
Jawlensky
C Cay6 çayım senii rüyamda gördüm dün gecee :))
M mehlika nur
Elhan
Limonsuzzcay
Mehfam
Judy_K
olive_bluto
Bal0ncuk
Blue_Peri
@Seridina
E Efruzi
nasıl gidiyo dersler ablaa :) kavuştun yavrucuklaraa :)Ben buralardayım tatlım
İyiyim senin de iyi olmanı diliyorum
Canım yüz yüze çok güzel oluyor. Yalnız evde de devam ediyor saçma sapan saatlerde ders yapmak zorunda kalıyoruz.Bugun 20.20 de ders bitti. Kulübe çok gelemiyorum bu yüzden kalan saatler ev işlerine ancak yetiyor.nasıl gidiyo dersler ablaa :) kavuştun yavrucuklaraa :)
ben de iyiyim gelebildim çok şüüküür
2 gündü sanırım yüz yüze dersler değil mi abla. Güzel bi sistem otursa çook iyi olur ama bir süre daha böyle karmaşa devam etcek gibii :S Allah kolaylıkk versin ablacıımCanım yüz yüze çok güzel oluyor. Yalnız evde de devam ediyor saçma sapan saatlerde ders yapmak zorunda kalıyoruz.Bugun 20.20 de ders bitti. Kulübe çok gelemiyorum bu yüzden kalan saatler ev işlerine ancak yetiyor.
A aa hayirdir bebegimmiyii geceeleerrr
kk birinci noteri
C Calcifer
Jawlensky
M mehlika nur
Elhan
Limonsuzzcay
Mehfam
Judy_K
olive_bluto
Bal0ncuk
Blue_Peri
@Seridina
E Efruzi
Hoşgeldin kuzucuuumiyii geceeleerrr
kk birinci noteri
C Calcifer
Jawlensky
M mehlika nur
Elhan
Limonsuzzcay
Mehfam
Judy_K
olive_bluto
Bal0ncuk
Blue_Peri
@Seridina
E Efruzi
İstanbuldaymışız çayım, benim de yanımda biri vardı ama o kimdi bilmiyorum snra yanyana geçiyoruz iştee senin yanında kızın vardı elinden tutmuş :) sen de zayıflamışsınn, ben senii görünce aaa cay6 diyorumm içimden çaktırma kim olduğu ortaya çıkmasın diyodumA aa hayirdir bebegimm
hoşbulduumm periiimm :) off hayır netin yenilenmesine 2 hfta varHoşgeldin kuzucuuumnetin yenilendimi,tarifi yaptinmi Cook sorum var gel birayaaa
Sağlık olsun bitanem benimİstanbuldaymışız çayım, benim de yanımda biri vardı ama o kimdi bilmiyorum snra yanyana geçiyoruz iştee senin yanında kızın vardı elinden tutmuş :) sen de zayıflamışsınn, ben senii görünce aaa cay6 diyorumm içimden çaktırma kim olduğu ortaya çıkmasın diyodum
hoşbulduumm periiimm :) off hayır netin yenilenmesine 2 hfta varazıcık netim varr çok üzgünüm
çok sıkıcı yaa böylee, daha iyi bir şeyler bulmam lazım ama araştıramadımmSağlık olsun bitanem benim
Hangi konuda fıstığımçok sıkıcı yaa böylee, daha iyi bir şeyler bulmam lazım ama araştıramadımm
uykun mu geldii minnoşuumm :) internet konusundaaaHangi konuda fıstığım
Hayrolsun ruyalar tersine cikarmis bugn biri kilo almissn sanki kiyafetnden mi bilemedim ama dediİstanbuldaymışız çayım, benim de yanımda biri vardı ama o kimdi bilmiyorum snra yanyana geçiyoruz iştee senin yanında kızın vardı elinden tutmuş :) sen de zayıflamışsınn, ben senii görünce aaa cay6 diyorumm içimden çaktırma kim olduğu ortaya çıkmasın diyodum
hoşbulduumm periiimm :) off hayır netin yenilenmesine 2 hfta varazıcık netim varr çok üzgünüm
Benim akıl pogacadauykun mu geldii minnoşuumm :) internet konusundaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?