Mizahşörler Çıkmazı

nasılsın pawım umarım moralin daha iyidiirr

nasıl gidiyo dersler ablaa :) kavuştun yavrucuklaraa :)

ben de iyiyim gelebildim çok şüüküür
Canım yüz yüze çok güzel oluyor. Yalnız evde de devam ediyor saçma sapan saatlerde ders yapmak zorunda kalıyoruz.Bugun 20.20 de ders bitti. Kulübe çok gelemiyorum bu yüzden kalan saatler ev işlerine ancak yetiyor.

Canım yüz yüze çok güzel oluyor. Yalnız evde de devam ediyor saçma sapan saatlerde ders yapmak zorunda kalıyoruz.Bugun 20.20 de ders bitti. Kulübe çok gelemiyorum bu yüzden kalan saatler ev işlerine ancak yetiyor.
2 gündü sanırım yüz yüze dersler değil mi abla. Güzel bi sistem otursa çook iyi olur ama bir süre daha böyle karmaşa devam etcek gibii :S Allah kolaylıkk versin ablacıım

bunlar çok tatlı ama :)

A aa hayirdir bebegimm
İstanbuldaymışız çayım, benim de yanımda biri vardı ama o kimdi bilmiyorum snra yanyana geçiyoruz iştee senin yanında kızın vardı elinden tutmuş :) sen de zayıflamışsınn, ben senii görünce aaa cay6 diyorumm içimden çaktırma kim olduğu ortaya çıkmasın diyodum
Hoşgeldin kuzucuuum netin yenilendimi,tarifi yaptinmi Cook sorum var gel birayaaa
hoşbulduumm periiimm :) off hayır netin yenilenmesine 2 hfta var azıcık netim varr çok üzgünüm

Sağlık olsun bitanem benim

Hayrolsun ruyalar tersine cikarmis bugn biri kilo almissn sanki kiyafetnden mi bilemedim ama dedi o malum olmstr belkii bu arada kizim benden ruyada bile ayrilmamis yaa sana bile malum olms bu kiz benden hic ayrilmiyor kuyrugum gbi Allah ayirmasin ayri konu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…