Çok netimdir nasilsin diye sormadan bilirisniz,
Bu şarkıya ne gıcık giderdim
Acılara yürüyorum korkmuyorum mu diyorsunHmmmmmmm ben de sana bunun karşılığıni elbet verrriim
Anam bu şarkı bizim şarkıydı kız eşimle,sen olmasan buralara gelemezdim ben, sevemezdim bu şehri anlamazdım dilinden diyor ya , eşim de benim için İstanbul'a geldi yerleşti ona ithafen bu şarkıyı bana göndermişti yıllar yıllar önce sarı lalelerle birlikteUykulu gözlerle döndüm ruyamdan sana sarı laleler aldım çiçek pazarından ile uyanıyorum beynimin içinde uyanirken nasıl bu şarkı dönüyor anlamadkm5
saol canooooooTünaydın sohbetiniz muhabbetiniz hoş,bol ve daim olsun hatunlar
Hanek ne ola kisaol canoooooo
gel beraber hanek edelim
Caaaallciiiiiiii ben sana ne ettim ki bana bunu reva gördünAcılara yürüyorum korkmuyorum mu diyorsun
Ahh ahh aşka bak askaAnam bu şarkı bizim şarkıydı kız eşimle,sen olmasan buralara gelemezdim ben, sevemezdim bu şehri anlamazdım dilinden diyor ya , eşim de benim için İstanbul'a geldi yerleşti ona ithafen bu şarkıyı bana göndermişti yıllar yıllar önce sarı lalelerle birliktehey gidi günler hey
İnsan sevdiği ile uğraşırmış NihalimCaaaallciiiiiiii ben sana ne ettim ki bana bunu reva gördün
Ahh ahh aşka bak aska
Uğraş benimleİnsan sevdiği ile uğraşırmış Nihalim
başladın mı kitaba bebeğimUğraş benimleben de seni seviyorum calcisimm ❤❤
Başladım canım güzel de. ama günde ne kadar okuyabilirim bilmiyorum bir kuralı var mı ben hiç bakamadım o islerebaşladın mı kitaba bebeğim
canım beraber okumamız yeterliBaşladım canım güzel de. ama günde ne kadar okuyabilirim bilmiyorum bir kuralı var mı ben hiç bakamadım o islere
İyi o zamanyok
canım beraber okumamız yeterli
ben sana bir uygulama atayım.İyi o zamanokuduğum iygukamayi değiştirmem lazım ikide bir nasıl hristiyan olunur reklamı çıkıyor
İnşallah canımbaloncukum
az kaldı inşallah canısı
napiyosunuz nasılsınız:)
İnşallah canım
Kitap okuma seansları yapıyoruz sen ne yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?