Mizahşörler Çıkmazı

belkide çayıımm :) yerim onu yaa saçlarını da bağlamış pıtı pıtı gidiyor yanından elinden tutup demiii amiiin çayıım

belkide çayıımm :) yerim onu yaa saçlarını da bağlamış pıtı pıtı gidiyor yanından elinden tutup demiii amiiin çayıım
disarda oyle de evde de ben mutfaga yoneleyim onume duser benden onde gider ayagna dolaniyor boyle bazen hele acele isvarsa saclarini da asla istedgnden bsska baglayamazsin 2 kulak diyosa at kuyrugu yapamazsin . yazim koyu oldu duzeltmedim usendim benenaa

benm de aklımda aklımdaa şu yarını da atlatsaaam

bugün ek paket alayım diye tl yükledim uygulamada mı bi sorun var bilmiyorum perim olmuyoo zaten hiçbir şeyim tek seferde şıp diye olmaz benm
Ben sana onu zorla yaptirtcam biliyon demi
Kuzum eşimde annesine dk paket yukletmeye çalıştı bugün olmadi oda müşteri hizmetlerinden yaptirtti bir arasanmi

yaa minik kuşş ne acelesii oluyorr kız milleti değil miyiz işteee :) çok tatlı :)

Kiz oyle deyip deyip negatifi cekme ustune
bilmem ki ya çayım mesela bi işimi halletmeye çkarım oldu sanırım, eve gelir bakarım aslında olmamış tekrar gitmem grekir filan özellikle elektronik her şeyle bööyle bi imtihanım var

Ben sana onu zorla yaptirtcam biliyon demi
Kuzum eşimde annesine dk paket yukletmeye çalıştı bugün olmadi oda müşteri hizmetlerinden yaptirtti bir arasanmi

o iş ben deeee

öyle mii ya perim dur bakalım yarın olmadı öyle yapayımm

Allah her jsini rastgetirsin canim benim
Internetn olur insallah da ozletme kendni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…