- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
belkide çayıımm :) yerim onu yaa saçlarını da bağlamış pıtı pıtı gidiyor yanından elinden tutup demiiiHayrolsun ruyalar tersine cikarmis bugn biri kilo almissn sanki kiyafetnden mi bilemedim ama dedio malum olmstr belkii bu arada kizim benden ruyada bile ayrilmamis yaa sana bile malum olms bu kiz benden hic ayrilmiyor kuyrugum gbi Allah ayirmasin ayri konu da
benm de aklımda aklımdaaBenim akıl pogacada
Hee onu hallet bian önce ek paket filan al balım
disarda oyle de evde de ben mutfaga yoneleyim onume duser benden onde gider ayagna dolaniyor boyle bazenbelkide çayıımm :) yerim onu yaa saçlarını da bağlamış pıtı pıtı gidiyor yanından elinden tutup demiiiamiiin çayıım
Kiz oyle deyip deyip negatifi cekme ustunebenm de aklımda aklımdaaşu yarını da atlatsaaam
bugün ek paket alayım diye tl yükledim uygulamada mı bi sorun var bilmiyorum perim olmuyoozaten hiçbir şeyim tek seferde şıp diye olmaz benm
Ben sana onu zorla yaptirtcam biliyon demibenm de aklımda aklımdaaşu yarını da atlatsaaam
bugün ek paket alayım diye tl yükledim uygulamada mı bi sorun var bilmiyorum perim olmuyoozaten hiçbir şeyim tek seferde şıp diye olmaz benm
disarda oyle de evde de ben mutfaga yoneleyim onume duser benden onde gider ayagna dolaniyor boyle bazenhele acele isvarsa saclarini da asla istedgnden bsska baglayamazsin 2 kulak diyosa at kuyrugu yapamazsin . yazim koyu oldu duzeltmedim usendim benenaa
bilmem ki ya çayım mesela bi işimi halletmeye çkarım oldu sanırım, eve gelir bakarım aslında olmamış tekrar gitmem grekir filanKiz oyle deyip deyip negatifi cekme ustune
Ben sana onu zorla yaptirtcam biliyon demi
Kuzum eşimde annesine dk paket yukletmeye çalıştı bugün olmadi oda müşteri hizmetlerinden yaptirtti bir arasanmi
Allah her jsini rastgetirsin canim benimyaa minik kuşş ne acelesii oluyorr kız milleti değil miyiz işteee :) çok tatlı :)
bilmem ki ya çayım mesela bi işimi halletmeye çkarım oldu sanırım, eve gelir bakarım aslında olmamış tekrar gitmem grekir filanözellikle elektronik her şeyle bööyle bi imtihanım var
o iş ben deeee
öyle mii ya perim dur bakalım yarın olmadı öyle yapayımm
yaa tatlı çayım sağoll amiin hepimizn her işi yolunda gitsinAllah her jsini rastgetirsin canim benim
Internetn olur insallah da ozletme kendni
Ne okuyor tatlım bakimGünaydınnnnnn sonuncuyum lililili
Dün geç saate kdar kitap okudum cok özlemişim ♥
günaydın canım. Uygulamadan okumak zor geliyor bana yaa. Gözlerim acıyor. O yüzden çok yavaş ilerliyorumGünaydınnnnnn sonuncuyum lililili
Dün geç saate kdar kitap okudum cok özlemişim ♥
Ne okumamızı istersiniz sayın hocammmNe okuyor tatlım bakim
Ben zorlanmıyorum calcim.. Sadece geçişlerde birden atlıyor o sinir ediyorgünaydın canım. Uygulamadan okumak zor geliyor bana yaa. Gözlerim acıyor. O yüzden çok yavaş ilerliyorum
Uygulamaları neden sevmediğimi şimdi daha iyi hatırladımNe okumamızı istersiniz sayın hocammm
Canım ablaaammm
Önerin varmııı
Ben zorlanmıyorum calcim.. Sadece geçişlerde birden atlıyor o sinir ediyor
Kendimi başka başka bölümlerde buluyormUygulamaları neden sevmediğimi şimdi daha iyi hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?