İlk anjiosunu olduğu zaman kriz geçirmişti. Ama diğerlerinde hep damarlar tıkanıyor dedi dr. Kalbim çarpıyor diyor ve hemen anjio yapılıyorAaa kriz mi geçirdi?
Bence de öteki tarafa götürecek sanki öğrenmiş de ogrenmis adamYaşamak denirse bunakitabın adını değiştirdim
Ayyy şimdi anladım ya benBence de öteki tarafa götürecek sanki öğrenmiş de ogrenmis adam
Biliyor demekki gecmis olsun canımİlk anjiosunu olduğu zaman kriz geçirmişti. Ama diğerlerinde hep damarlar tıkanıyor dedi dr. Kalbim çarpıyor diyor ve hemen anjio yapılıyor
soğuk suya kafanı sokacaaaaammmValla anlamadım ki
Tamam tamam anladımsoğuk suya kafanı sokacaaaaammm
Adam kendi hayatını anlatıyor yaa hep iyi yerlerde okumuş ve bilgi birikimi iyi ya benim ki de tam tersi. Benim kitabın adı da YAŞAMAK DENİRSE BUNA
Şeker yok şeker yokTamam tamam anladım
Al benden sana gelsin, hemde halılı
Yıllaaaardıııııırrrrr şekerli çay kahve içmemkiiiiŞeker yok şeker yok
Bal var ama o da şekerliYıllaaaardıııııırrrrr şekerli çay kahve içmemkiiii
kızlar bana kıymıyor sen de kıymaKim demiş kıyamayız diye
yükledim açtım bakalım inşaallah okuyabilirim ,teşekkürlerKitap oku uyygulaması cnm playden
fdkilgifg tamam tamam kıymadınkızlar bana kıymıyor sen de kıyma
yoksa kocaman sulu sulu öperim bak
AllahımmmBal var ama o da şekerli
Hahahha halılıyı Ballı okumama
Amin canım, sağol
Allah şifa versin canmİlk anjiosunu olduğu zaman kriz geçirmişti. Ama diğerlerinde hep damarlar tıkanıyor dedi dr. Kalbim çarpıyor diyor ve hemen anjio yapılıyor
Nihalimm aminnCanım Rabbim güzel haberler almak nasip etsin❤
oo kimleri görüyorum. YİİVVRRİİMMM nasılsın ❤Nihalimm aminnİnşallah
Kızçelerr nasılsınız bakalım?
Valla nasıl olayım Calcim içgüveysinden halliceyimoo kimleri görüyorum. YİİVVRRİİMMM nasılsın ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?