Ahhh Amin inşaAllah ablacımGünaydıııııııınn
Dünden daha güzel yeni umutlarla çok güzel bir gün yaşamak nasip olsun.
Hayallerimiz gerçekleşsin inşallah.
YafruuumYaa neşene maşallah ablaa ❤ inşallahh öyle olsun günaydıın
Kuzum dualarda pek şansım yok ama vazgeçmek de olmuyor...Ahhh Amin inşaAllah ablacım
Allah kolaylık versin olivemBenim de sürüklüyorum kuzum öyle gidiyorDaha okumak istemiyorum dermişim şaka bir tarafa ciddi ciddi yüksek lisans çok zorluyor beni . Okulda da çok evrak işim oluyor. Evraklara boğuldum Ama pozitifim. Bi beybim olsun benim de bu ay ben de uyutup arkadaşlarımla kaynatayım diye aşılama yaptırdım Onun sonucunu bekliyorum bi yandan da. Nasip bakalım. Ayy çabuk uyusun inşallah
Kahvaltıya gidiyoruzNapıyorsunuz tatlışlarr bugün planlar nee :)
Allah kolaylık versin oliveminşallah güzel gelişmeler devam eder vee bebişin de gelir
oo afiyet olsun calcim :)Kahvaltıya gidiyoruz
Hadii inşallah olivemgelsin de sevelim Nurumm ❤ Sağol kuzumm benim
Sahile gideceğiz piknik yapacağızNapıyorsunuz tatlışlarr bugün planlar nee :)
Kavaga mı yoksaKahvaltıya gidiyoruz
Teşekkür ederim canımKavaga mı yoksaafiyet olsun calciletam
Yaaa harika diyecektim kiii sonra orda sahil olmadığını hatırladımSahile gideceğiz piknik yapacağızsonra da takiliriz herhalde demeyi çok isterdim
Bu saatten sonra çılgınlar gibiyim...okula gittim sonra geldim evdeki ders de bitti...Napıyorsunuz tatlışlarr bugün planlar nee :)
Senin enerjiden bende istiyorum ya ablaBu saatten sonra çılgınlar gibiyim...okula gittim sonra geldim evdeki ders de bitti...
Plansizlik en sevdiğim....
İyiyiz kuzum sen neler yapıyorsun..Napıyorsunuz tatlışlarr bugün planlar nee :)
Allah gani gani neşe versin kuzumaSenin enerjiden bende istiyorum ya ablaneler yaptın bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?