Mizahşörler Çıkmazı

Valla nasıl olayım Calcim içgüveysinden halliceyim Yarın online bi sunumum var bi yandan ona hazırlanıyorum bi yandan trenle eskişehire geçiyorum bi yandan da sizi merak ediyorum Sen nasılsın callcimm
İyiyim canım keyfim yerinde. Kızlarla ortak kitap okuyoruz biz de

Söyleyemem hem yoldasin hem de açmışsın keşke verebilseydim sana da❤❤ belki de esin hazırlamıştır bir şeyler
Hahah şu ilaçları kullandım kullanalı (hormon) ben asla doymuyorum. Hayatımda ilk kez gece uyanıp yemek/meyve yiyorum ama sanki günlerdir açım gibi bi iştahla
Yok kuzum benim eşim de şehir dışından geliyor aynı anda varırız. Temiz bi yerden yemek alıp geçeriz eve muhtemelen

Afiyet olsun canım
Yarasın inşaallah bebiş olsun

iç guveysinden hallice zeytinin:)

sen nasılsın nasıl gidiyo:)

oğlanı uyutup gelcem inşallah bu akşam
Benim de sürüklüyorum kuzum öyle gidiyor Daha okumak istemiyorum dermişim şaka bir tarafa ciddi ciddi yüksek lisans çok zorluyor beni . Okulda da çok evrak işim oluyor. Evraklara boğuldum Ama pozitifim. Bi beybim olsun benim de bu ay ben de uyutup arkadaşlarımla kaynatayım diye aşılama yaptırdım Onun sonucunu bekliyorum bi yandan da. Nasip bakalım. Ayy çabuk uyusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…