İyiyim canım keyfim yerinde. Kızlarla ortak kitap okuyoruz biz deValla nasıl olayım Calcim içgüveysinden halliceyimYarın online bi sunumum var bi yandan ona hazırlanıyorum bi yandan trenle eskişehire geçiyorum bi yandan da sizi merak ediyorum Sen nasılsın callcimm
A aa ne iyi etmişsiniz ne okuyorsunuz ?İyiyim canım keyfim yerinde. Kızlarla ortak kitap okuyoruz biz de
Akşam yemegi telasindayim benNihalimm aminnİnşallah
Kızçelerr nasılsınız bakalım?
Öğrencilerine kavustun muValla nasıl olayım Calcim içgüveysinden halliceyimYarın online bi sunumum var bi yandan ona hazırlanıyorum bi yandan trenle eskişehire geçiyorum bi yandan da sizi merak ediyorum Sen nasılsın callcimm
Bir ömür nasıl yaşanırA aa ne iyi etmişsiniz ne okuyorsunuz ?
Akşam yemegi telasindayim ben
Ne pişiriyosun Nihalim ben de kurtlar kadar açımÖğrencilerine kavustun mu
Bu cahil o kitabı daha okumadıBir ömür nasıl yaşanır
Söyleyemem hem yoldasin hem de açmışsınNe pişiriyosun Nihalim ben de kurtlar kadar açımAma evde kesin yemek yoktur.
Kavuştumm evettBıdıklarım benimm
Hahah şu ilaçları kullandım kullanalı (hormon) ben asla doymuyorum. Hayatımda ilk kez gece uyanıp yemek/meyve yiyorum ama sanki günlerdir açım gibi bi iştahlaSöyleyemem hem yoldasin hem de açmışsınkeşke verebilseydim sana da❤❤ belki de esin hazırlamıştır bir şeyler
Afiyet olsun canımHahah şu ilaçları kullandım kullanalı (hormon) ben asla doymuyorum. Hayatımda ilk kez gece uyanıp yemek/meyve yiyorum ama sanki günlerdir açım gibi bi iştahla
Yok kuzum benim eşim de şehir dışından geliyor aynı anda varırız. Temiz bi yerden yemek alıp geçeriz eve muhtemelen
Amin cancağzım inşallah bu kez olmuşturAfiyet olsun canım
Yarasın inşaallah bebiş olsun
AmanınnnNasılsın şamdanım?
Benim de sürüklüyorum kuzum öyle gidiyoriç guveysinden hallice zeytinin:)
sen nasılsınnasıl gidiyo:)
oğlanı uyutup gelcem inşallah bu akşam
Yaa neşene maşallah ablaa ❤ inşallahh öyle olsun günaydıınGünaydıııııııınn
Dünden daha güzel yeni umutlarla çok güzel bir gün yaşamak nasip olsun.
Hayallerimiz gerçekleşsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?