Selam bebeğimmselaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
naber calcim bittimi kitapSelam bebeğimm
iyi canım . hafta sonu okumadım malesef. Oğlumun doğum günü vardı onun için hazırlık yaptım. akşam devam edeceğim araya kitap almayacağım. 2 güne bitirmek niyetindeyim. Sen nasılsın eşin geldi mi?naber calcim bittimi kitap
eşim geldi bugünde gitti calcim bende bugün yarın bitiririmiyi canım . hafta sonu okumadım malesef. Oğlumun doğum günü vardı onun için hazırlık yaptım. akşam devam edeceğim araya kitap almayacağım. 2 güne bitirmek niyetindeyim. Sen nasılsın eşin geldi mi?
Allah razı olsun canım benim. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah. Beben olsun da ben ona neler öreceğim nelereşim geldi bugünde gitti calcim bende bugün yarın bitiririm
yaaaaaa kıyamam minnoşaaaaaaaaaaaa
sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
yaaaa canımsın calcim.. allah razı olsunAllah razı olsun canım benim. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah. Beben olsun da ben ona neler öreceğim neler
Hayırdır gardaş birine mi baktın
Bir ateş cinisi vardı da ona baktıydımHayırdır gardaş birine mi baktın
buyrun benimBir ateş cinisi vardı da ona baktıydım
Nasılsın canımmbuyrun benim
iyiyim canım seni sormalı. hastalar nasıl olduNasılsın canımm
İyiyim bende şükür. Hastalar da daha iyi inşallahiyiyim canım seni sormalı. hastalar nasıl oldu
Hoşgeldin canım nasılsın
Aynen değişti yeni yeni seyelr geldiİyiyim canım. Ben gelmeyeli kadınlar kulübü değişmiş
Ben şu an çözmekle uğraşıyorumAynen değişti yeni yeni seyelr geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?