tekstil firması.Kız o çikolataya batırılmış halley gibi şeyler ne,
Bu arada tekstil firmasında çalışıyorsun galiba ya da mağaza
Böyle durumlarda diyeti bozuvereceksin,ayda birmis ne de olsa,ödül gibi düşün, diğer öğünlerde biraz daha dikkat ederek dengelersin, hem kaç kilosun ki senDiyetin ben taaaa
Senin niyetine vereceğim ona
Bir kahve yap şekersiz yanında ye oh mis,tekstil firması.
Daha onu yemedım çok methettiler kahveli kurabiye tarzı bir şeymiş artık elim giderse yerim
Kolay gelsin birtanem , Rabbim hayırlı dualarını kabul etsinNobetçiyim bugün...voltalarimda baloncukuma hep dua edeceğim güzel haberler alsın diye.
Ben de alayım herkes güzel bir haber alsın
diyeti bozmaya teşvikBir kahve yap şekersiz yanında ye oh mis,
Bir kereden bir şey olmaz ,hem böylesine merhedilen bir şey yenmez mi, ben bir değil 2-3 tane yerdimdiyeti bozmaya teşvik
Ya resmen nispet yapıyortekstil firması.
Daha onu yemedım çok methettiler kahveli kurabiye tarzı bir şeymiş artık elim giderse yerim
Yedim bile gözlerimleBir kereden bir şey olmaz ,hem böylesine merhedilen bir şey yenmez mi, ben bir değil 2-3 tane yerdim
Biliyorsun buluşacağız ve en güzel kahvaltıyı yapacağızYa resmen nispet yapıyor
O gözleri de ben yiyim mi şimdiYedim bile gözlerimle
Amin kuzum..Kolay gelsin birtanem , Rabbim hayırlı dualarını kabul etsin
Amin canım, bilmukabele, Rabbim hepimize sağlıklı uzun mutlu ömürler nasip etsinAmin kuzum..Saglikli günlerin olsun senin de..
Evet inşaallahBiliyorsun buluşacağız ve en güzel kahvaltıyı yapacağız
Ye ablammmmmO gözleri de ben yiyim mi şimdi
İyiyim canım benim. Merak ettiğin için sağol çok düşüncelisin. Herşey yolunda şükür. Bakü sakin.İyiyim canım daJudy_K yok ortalıkta. Son bomba olaylarından sonra hiç girmemiş. Mesaj da attım ama dönmedi onu merak ediyorum artık. İnşallah iyidir
nerdeydın valla merak ettim girmeyinceİyiyim canım benim. Merak ettiğin için sağol çok düşüncelisin. Herşey yolunda şükür. Bakü sakin.
Çok sevindim canım dualarimizdasinizİyiyim canım benim. Merak ettiğin için sağol çok düşüncelisin. Herşey yolunda şükür. Bakü sakin.
Ya canım misafirim vardı yoğundum. Kusura bakma seni de meraklandırdım. Herşey yolunda ama çok şükür.nerdeydın valla merak ettim girmeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?