Sağlıkla büyüt canım. Ne güzel telaşlar bunlar.iyi canım . hafta sonu okumadım malesef. Oğlumun doğum günü vardı onun için hazırlık yaptım. akşam devam edeceğim araya kitap almayacağım. 2 güne bitirmek niyetindeyim. Sen nasılsın eşin geldi mi?
sen benim kraliçemmmmmmmmmmmNobetçiyim bugün...voltalarimda baloncukuma hep dua edeceğim güzel haberler alsın diye.
Ben de alayım herkes güzel bir haber alsın
bu nasıl bir iş yeri yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKahvaltıya gelin kızlar
Eki Görüntüle 2707691
Gel beraber olsun canımbu nasıl bir iş yeri yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
afiyet bal şeker olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ay bu gerçek mi, ben de kahvecik içeceğidimKahvaltıya gelin kızlar
Eki Görüntüle 2707691
Evet gerçek. Bizim işyerinde ayda bir böyle kahvaltılar oluyorAy bu gerçek mi, ben de kahvecik içeceğidim
Ben de her gün böyle mi diyecektim, bir kuş sütü eksik,belki onda vardır,afiyyet olsun, inşaallah bugün deyette değilsindir,Evet gerçek. Bizim işyerinde ayda bir böyle kahvaltılar oluyor
afiyet bal şeker olsun
Diyetteyim canım da bunu yersem 2 gün yemek yememem lazımBen de her gün böyle mi diyecektim, bir kuş sütü eksik,belki onda vardır,afiyyet olsun, inşaallah bugün deyette değilsindir,
Ben de bir gün kurumda kahvaltı olduğunda foto atayımbu kadar çeşit olmuyor ama bizimki de iyidir
bizde buda yokAy bu gerçek mi, ben de kahvecik içeceğidim
Bu nasıl bir iş yeri gercektenKahvaltıya gelin kızlar
Eki Görüntüle 2707691
Sana da afiyyet bal şeker olsun,ye ya,ben olsam affetmezdim,sonra devam edersin diyete yineDiyetteyim canım da bunu yersem 2 gün yemek yememem lazım
Bizde kahve makinesi var kendim yaptım vallahi,4 kişilik yapılıyor bir makinada,3 arkadaş ve kendime,bizde buda yok
Diyetin ben taaaaSana da afiyyet bal şeker olsun,ye ya,ben olsam affetmezdim,sonra devam edersin diyete yine
Senin niyetine vereceğim onaBu nasıl bir iş yeri gercektenafiyet olsun calciletam
Arkadaki mankene de verin bari
Ooo afiyet olsunKahvaltıya gelin kızlar
Eki Görüntüle 2707691
Kız o çikolataya batırılmış halley gibi şeyler ne,Diyetin ben taaaa
Senin niyetine vereceğim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?