- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
İyi akşamlar,çok iyi masaallah güzel gelmişsin gerçekten, telefonunda mi yüklü adımsayar,ben de bir ara yüklemiştim iyi oluyordu yürümeye teşvik ediyor insanıİyi akşamlar kızlarr
Bugün güzel gezdim 20.000 adım attım geldimNasılsınız ne var ne yo?
Evet canım telefonda direk sağlık bölümü vardı sanırım ama ben yüklemedim yani :) muhteşem birşeyİyi akşamlar,çok iyi masaallah güzel gelmişsin gerçekten, telefonunda mi yüklü adımsayar,ben de bir ara yüklemiştim iyi oluyordu yürümeye teşvik ediyor insanı
Yürüyüş işte böyle yapılır...şuraya bir nazar boncuğu yakışırİyi akşamlar kızlarr
Abla aşırı yorulmuşum ama anlatamam sana yani güzel yerlere gittim aydınlandım kafa dağıtmak için ama ölüp bitmişim yeni farkediyorumYürüyüş işte böyle yapılır...şuraya bir nazar boncuğu yakışır
İyiyim kuzum...
Nerelere gittin diyerek ben de muhabbete katılayım bariAbla aşırı yorulmuşum ama anlatamam sana yani güzel yerlere gittim aydınlandım kafa dağıtmak için ama ölüp bitmişim yeni farkediyorum
Ayasofya, Fatih, Topkapı, Arkeoloji müzesi :)Nerelere gittin diyerek ben de muhabbete katılayım bari
Çok severim oraları ben de. Çok iyi yapmışsın gitmekleAyasofya, Fatih, Topkapı, Arkeoloji müzesi :)
Evet canım havam da değişti resmen mutlu mesut oldumÇok severim oraları ben de. Çok iyi yapmışsın gitmekle
Canım vücut yorgunluğu geçer ...iyi yapmışsın. O kafanın ara ara dağıtılması gerekiyor.Abla aşırı yorulmuşum ama anlatamam sana yani güzel yerlere gittim aydınlandım kafa dağıtmak için ama ölüp bitmişim yeni farkediyorum
Evet abla çok şükür iyi geldi sende ne var ne yok nasılsın?Canım vücut yorgunluğu geçer ...iyi yapmışsın. O kafanın ara ara dağıtılması gerekiyor.
bizim geçen sene ek atama filan yaklaşık 3000 kşiydi baloncukum. birde ilklerdeyiz düşün. ilklerdeyiz diye de gani gani atanıyoruz sanılıyoEk atama olursadamı kuzum?
İyiyim ben de 14.30 da dersim bitti. Temizlik camasirla geçti günüm...yarın kendime ayirayim diye yoruldum birazcık...videolarimi izlemeyi düşünüyorum. Astroloji ile ilgili terimleri merak ediyorum anlamaya çalışıyorum anlatılanları....bizim kuantum ile ilgisi var bilmediğimiz ne çok şey var geç kalmışım biraz...Evet abla çok şükür iyi geldi sende ne var ne yok nasılsın?
iyii akşamlarr :) seviyorsun o zaman yürüümeyii demi brain :)İyi akşamlar kızlarr
ben de seni çok seviyorum, caanımız kıymetlii ablamızzSeni seviyor ve sana bu konuda çok güveniyorum tatlım...
İyi olmuşEvet canım havam da değişti resmen mutlu mesut oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?