- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
biir şey mii oldu gülnihalıımİyiyim inşallah sen??
akşama kadar sürpriz bir şey çıkmazsa bana calciferimmGünaydın kızlar
Bugün işim çok akşama ancak uğrarım herhalde. Hepinizi öpüyorum.
HayatSevinceGuzel inşallah sen de katılırsın bize
mehlika sultanım teşekkür ederimİyi haftasonlari canım,hayırlı başarılı bir öğretim yılı diliyorum tatlı öğretmenim, inşaallah atandigin haberini de alırız, ehliyet sınavında da başarılar,sakin ve soğuk kanlı ol,ilk seferde alırsın inşaallah
Regl dönemi şeyleri. Gelgitlerim varbiir şey mii oldu gülnihalıım
ben iyiyiim, havalar soğudu ya uyumamak için tutuyorum bugün kendimii :)
akşama kadar sürpriz bir şey çıkmazsa bana calciferimmzira bu ara hayatım hep son dakika gelişmeleryle devam ediyo
mehlika sultanım teşekkür ederimbari ehliyetten geçeyim
hmmm her an her şey olablir diyosuunnRegl dönemi şeyleri. Gelgitlerim var
Sönmüş bir volkan gibiyim hazırım alevlenmeyehmmm her an her şey olablir diyosuunnçikolata vereyim mii sana gülnihalım, kahve de yaparım :))
eşin evde miiSönmüş bir volkan gibiyim hazırım alevlenmeye
Bitter çikolata ve dibek kahvesi lütfenben de sana akşam yemegi yaparım
Eşim evde değileşin evde mii
tamam efendim hemen hazırlanıyor :) eenn sevdiklerim :)
off şmdi fırında tavuk patttes de ne iyi gider
ahhh desenee bugünün pyangosu vurmayacak gülnihalımEşim evde değilben de değilim annemdeyim
Sana müthiş bir tavuklu pattis pisirecegimüstüne de sınırsız çay ve sohbet bedava
Ben de öncesinde patlardim şimdi böyle oldu. Bence de duymasinlarahhh desenee bugünün pyangosu vurmayacak gülnihalım
ben çok sakin oluyorum biliyo musun ama benm de pms biraz sıkıntılı, en çok o zaman patlıyorum olur olmadık her şeye
suss kimse duymasın şuracıkta yiyelim de gelelimm
Bende gelebilir miyim?ahhh desenee bugünün pyangosu vurmayacak gülnihalım
ben çok sakin oluyorum biliyo musun ama benm de pms biraz sıkıntılı, en çok o zaman patlıyorum olur olmadık her şeye
suss kimse duymasın şuracıkta yiyelim de gelelimm
Teşekkür ederim çok tatlı demiiiProfil fotona bayıldım
Atıyorum hemen sanaBayıldım
Yavrum sen doğuştan şoförsün ehliyet cepte inşallah...biir şey mii oldu gülnihalıım
ben iyiyiim, havalar soğudu ya uyumamak için tutuyorum bugün kendimii :)
akşama kadar sürpriz bir şey çıkmazsa bana calciferimmzira bu ara hayatım hep son dakika gelişmeleryle devam ediyo
mehlika sultanım teşekkür ederimbari ehliyetten geçeyim
Tabii
Tabiki. Ne istiyorsun hemen hazırlayımTabiiama birkaç bir şeyler getir
Kahvaltıya hazırladığın şeyler hala hafızamda onlardan bir şey olabilirTabiki. Ne istiyorsun hemen hazırlayım
Gel de ben sana hazırlarım inşallah. Evim sobalı. Seversen patates atarım sobayaKahvaltıya hazırladığın şeyler hala hafızamda onlardan bir şey olabilirkarnım aç ya her şeyi istiyorum.
Canım bu arada kv nasil oldu?
İnşallah iyi olur.Gel de ben sana hazırlarım inşallah. Evim sobalı. Seversen patates atarım sobaya
Daha iyi gibi canım belli olmuyor bazen de çarpıntı var diyor. Acaba psikolojik mi diye düşünmeye başladık eşimle. Çünkü bütün damarları açtım demiş Dr.
Ooo süper olur. İnşallah buluşuruz birgün. Duamız kabul olsun. Çokça aminİnşallah iyi olur.
Pattis bayilirimNasipte varsa olur
Kestane de atarız
Ne yedim ama maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?