- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
oo patttiis mii süpper hem de kestanede var :)
aaa abla çok teşekkür ederim :) umarıım bu dediğini güzel hatırlarıızzYavrum sen doğuştan şoförsün ehliyet cepte inşallah...
Seni seviyor ve sana bu konuda çok güveniyorum tatlım...oo patttiis mii süpper hem de kestanede var :)Jawlensky imm bugün iyiyiizz yemekte
geçmş olsun bu arada reyyanım
aaa abla çok teşekkür ederim :) umarıım bu dediğini güzel hatırlarıızz
Toplanın gelin kuzumoo patttiis mii süpper hem de kestanede var :)Jawlensky imm bugün iyiyiizz yemekte
Bekliyorum ablacım
Zıplıyor muyuz kaynatiyor muyuzBekliyorum ablacım
Ütüye başlıcaktım ben ablaZıplıyor muyuz kaynatiyor muyuz
Çay suyu ocakta her an kahveye dönüşebilir size bağlı
Olsun bebem masanın bir kenarına koy tilifonuÜtüye başlıcaktım ben ablaama varım herşeye.
Amin canımOoo süper olur. İnşallah buluşuruz birgün. Duamız kabul olsun. Çokça amin
Midem konya ovası olmuşoo patttiis mii süpper hem de kestanede var :)Jawlensky imm bugün iyiyiizz yemekte
Ne yedinMidem konya ovası olmuş
Birsuru şey , nur bana kahve yapacaktı ben ona fırında pattis tavuk Reyyan da birsuru şey getirecek yanında pattis közlemeNe yedin
Allah'ım Allah'ım bu nasıl bir acliktirBirsuru şey , nur bana kahve yapacaktı ben ona fırında pattis tavuk Reyyan da birsuru şey getirecek yanında pattis közleme
Gözüm döndüAllah'ım Allah'ım bu nasıl bir acliktir
Nurum hakkında hayırlısı olsun..canlarım hepinize güzel haftasonlarııı
KPSS nin etkisini biraz üzerimden atmam lazımdı. Geldiim artık
Bu arada ben burda bir okulda çalışmaya başladıımm :) En azından şimdi öyle keyfim yerine geliyor birazz. Onun da yoğunluğu var ilk hafta olduğu için neyin nasıl olacağı, yıllık planlar filan derken çook yyorgun oluyorum.
Bu hafta bir de ehliyet sınavım vaar onu da halledyiim derin bir oohh çekicem :)
Kitap ekibi harikasınıızz :) Belki bir gün ben de katılırım şu aralar bir geçsin de.
hangi ovadan sesleneyim kiiii :)Midem konya ovası olmuş
Abla ben bu ara normalde de böyleyim, bu nasıl bi açlık gerçektenAllah'ım Allah'ım bu nasıl bir acliktir
Nurum hakkında hayırlısı olsun..
Sıralaman mutlaka denk gelir kuzum
Dualarımız seninle
Ek atama olursadamı kuzum?hangi ovadan sesleneyim kiiii :)
Abla ben bu ara normalde de böyleyim, bu nasıl bi açlık gerçektenyemek yemeden tek bir şey bile düşünemiyorum , önce yemek mideye vurdu galiba her şeeyy :)
Diyebilirsin bebeğimÇorba dışında sulu yemek ben de sevmem kuzum. Sana anne diyebilir miyim
Kuru fasulyeyi bile sulu yapmam eşimle hep kapisiriz bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?