Mizahşörler Çıkmazı

En gıcık olduğum , Ne istediğini bilmeyen tip. Sadece başını ağrıtır. Sürekli ilişkinde sorgulama halinde olursun.
Kötü biri değildir ama bu halleri seni yorar

yok yok anlamak gerçekten çok zor bazen erkekleri

En gıcık olduğum , Ne istediğini bilmeyen tip. Sadece başını ağrıtır. Sürekli ilişkinde sorgulama halinde olursun.
Kötü biri değildir ama bu halleri seni yorar
Evvetttt zaten bunları düşündüğüm için iyi oldu demiştim, evlensek demekki her gün dengesizliklerle baş edeceğim Daha şimdiden böyleyse ileriyi tahmin edemiyorum demiştim.

Evet ya bu bir de nirvana hatırlatıyorlar işte kendilerini bilerek yapıyorlar ben burdayım bak hala takip ediyorum tarzı
bence kendine bi süüre belirle canım bunu en iyi bilirsin de atıyorum 1 ay. bu süre içinde baktın elle tutulur somut bir şey yok sen de yoluna bak. en azından kafan meşgul olmaz. böyle arada kalmak rahtsız edicidir eminim.. :S

Aslında şuan zaten bıraktım karşıma biri gelsin görüşeceğim, aynı hataları yapmaya gerek yok gelen gelir gelmeyen nereye gidiyorsa gitsin. Bana değer vermeyecekse hatta koşarak gitsin

Aslında şuan zaten bıraktım karşıma biri gelsin görüşeceğim, aynı hataları yapmaya gerek yok gelen gelir gelmeyen nereye gidiyorsa gitsin. Bana değer vermeyecekse hatta koşarak gitsin
En doğru kararı vermişsin. Bazen zorlamamak lazım

üff ben de kelin ilacı olsa başına sürer hesabı
Noldu sende neler var, zaten insan kendi verdiği akılları kendisi uygulasa varya eminim herkesin ilişkisi 4*4 lük olur
Biz kızlar birbirimize mantıklı kararlar söylüyoruz ama kendimize gelince duygularımıza yeniliyoruz sanırım

Arkadaş biraz bekar da

kesinliklee o yüzden bazen olayları bir arkadaşım yaşamış gibi düüşünmeye çalışıp öyle davranıyorum yoksaa tam bir saf aşığım

Gelsin aşk hikayeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…