Kesinlikle öyleenn güzeliii
En gıcık olduğum , Ne istediğini bilmeyen tip. Sadece başını ağrıtır. Sürekli ilişkinde sorgulama halinde olursun.Canım valla hiç bilmiyorum ilgim heyecanım biraz azaldı sanki dedi, sonra bende noldu konuşalım tarzında yazdım gördü cevap vermedi falan. Başka bir forumda ama muhabbete devam etti, bende dayanamadım sildim heryerden. Sonra mesaj attım instagramdan sen iyi birisin hakkım varsa helal olsun dedim, o da aynısını dedi. Onları dedikten 2 saat sonra da bütün hikayelerime baktı on gün önce, dün de yine bakmış telefon nomu da silmemiş benim sildiğimi bildiği halde. İnan anlayamıyorum ama kötü biri olmadığına eminim..
yok yok anlamak gerçekten çok zor bazen erkekleriYok eskisi gibi üzülmüyorum, bitirmeye yakın gibi değildi aslında ilgim biraz azaldı lafından önce gayet güzel konuşuyordu geçmişte yaşadıklarımızı unutalım üzülmeyelim gerilmeyelim kusurabakma kırdıysam falan diyordu iki gün önce. Ama anlayamadım, ilgin azaldıysa bittiyse sil o zaman beni, ben heryerden silmişim. Bakma fotoğraflarıma, girme profilime. Ben de önüme bakayım, karşıma birileri çıkıyor mesela onun yüzünden bende kararsız kalıyorum haksızlık ediyorum kendime.
Büyük adaya gideriz. En güzeli orasıyaaaaçok isteriimm. adalara da ama :)) sonra belki bazılarının kapılarını tıklatırıızz :)
Evet ya bu bir de nirvanayok yok anlamak gerçekten çok zor bazen erkekleri
düşünmesii bile güzelll :)Büyük adaya gideriz. En güzeli orası
Evvetttt zaten bunları düşündüğüm için iyi oldu demiştim, evlensek demekki her gün dengesizliklerle baş edeceğimEn gıcık olduğum , Ne istediğini bilmeyen tip. Sadece başını ağrıtır. Sürekli ilişkinde sorgulama halinde olursun.
Kötü biri değildir ama bu halleri seni yorar
Konum at geliyoruzBana da geliiinnnn
bence kendine bi süüre belirle canım bunu en iyi bilirsin de atıyorum 1 ay. bu süre içinde baktın elle tutulur somut bir şey yok sen de yoluna bak. en azından kafan meşgul olmaz. böyle arada kalmak rahtsız edicidir eminim.. :SEvet ya bu bir de nirvanahatırlatıyorlar işte kendilerini bilerek yapıyorlar ben burdayım bak hala takip ediyorum tarzı
Aslında şuan zaten bıraktım karşıma biri gelsin görüşeceğim, aynı hataları yapmaya gerek yok gelen gelir gelmeyen nereye gidiyorsa gitsin. Bana değer vermeyecekse hatta koşarak gitsinbence kendine bi süüre belirle canım bunu en iyi bilirsin de atıyorum 1 ay. bu süre içinde baktın elle tutulur somut bir şey yok sen de yoluna bak. en azından kafan meşgul olmaz. böyle arada kalmak rahtsız edicidir eminim.. :S
En doğru kararı vermişsin. Bazen zorlamamak lazımAslında şuan zaten bıraktım karşıma biri gelsin görüşeceğim, aynı hataları yapmaya gerek yok gelen gelir gelmeyen nereye gidiyorsa gitsin. Bana değer vermeyecekse hatta koşarak gitsin
Noldu sende neler var, zaten insan kendi verdiği akılları kendisi uygulasa varya eminim herkesin ilişkisi 4*4 lük olurüff ben de kelin ilacı olsa başına sürer hesabı
Arkadaş biraz bekar daNoldu sende neler var, zaten insan kendi verdiği akılları kendisi uygulasa varya eminim herkesin ilişkisi 4*4 lük olur
Biz kızlar birbirimize mantıklı kararlar söylüyoruz ama kendimize gelince duygularımıza yeniliyoruz sanırım
Evet zorladıkça adamlar kendilerini bulutlara çıkarıyor ne varsa onlarda, ben onun yanında on ile çarpılmışım adam kıymetimi bilmediEn doğru kararı vermişsin. Bazen zorlamamak lazım
Aaaa bugün elektrikli süpürgenin sapı elimde kaldı evi süpürürken.
kesinlikleeNoldu sende neler var, zaten insan kendi verdiği akılları kendisi uygulasa varya eminim herkesin ilişkisi 4*4 lük olur
Biz kızlar birbirimize mantıklı kararlar söylüyoruz ama kendimize gelince duygularımıza yeniliyoruz sanırım
Bende biraz bekar hatta baya baya bir bekarArkadaş biraz bekar da
Gelsin aşk hikayeleriNoldu sende neler var, zaten insan kendi verdiği akılları kendisi uygulasa varya eminim herkesin ilişkisi 4*4 lük olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?