- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
ne olduğu belli değil arkadaşınArkadaş biraz bekar da
Sözlendin mi yoksane olduğu belli değil arkadaşın
kesinlikleeo yüzden bazen olayları bir arkadaşım yaşamış gibi düüşünmeye çalışıp öyle davranıyorum yoksaa tam bir saf aşığım
Gelsin aşk hikayeleri
yok kelebeğim resmen kaplumbağa hızındayız :)Sözlendin mi yoksa
Daha çok gençsin evlenme hemen zaten. Bi atan ilk önce. Kaç yıldır berabersinizyok kelebeğim resmen kaplumbağa hızındayız :)
şöyle ki benim evlilik çekincem ciddi anlamda var. onun da mesleki anlamda bazı çekinceleri var. galiba ikimizin de psikolojik olarak etkilendiği bir şeyler var.
evet o yüüzden ben de çok aceleci olmak sıkılmak darlanmak filan da hiç istemiyorum. dediğin gibi atamam bile daha yokDaha çok gençsin evlenme hemen zaten. Bi atan ilk önce. Kaç yıldır berabersiniz
Oo daha yeniymiş. İlk önce meslek sonra kocaevet o yüüzden ben de çok aceleci olmak sıkılmak darlanmak filan da hiç istemiyorum. dediğin gibi atamam bile daha yokbir buçuk yıl olacak nerdeyse, o kadar çok da değil
aynenn öylee :) evlenirsek de on numara eş olur ama kızz :)))Oo daha yeniymiş. İlk önce meslek sonra koca
kız yapması çok zorrKeşkem bende öyle yapsaymışım
Evet intikam almam lazmdı nurumbari birazcık keyfini süreblseydiahh ahh işte zalımın kızıı diye boşa mı diyorlarr
iyii yaptın kuzummm, sanırım giderken internetii götürmüştü değil miii
Mesajlarina baktım tartışma falan da yok...
Abla geceden benim telefonum bir saat geri almış otomatik, ben de erken uyandım diye seviniyorumGünaydın güzellik
Kaç gün gelemez de şimdi...Mesajlarina baktım tartışma falan da yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?