Saat 9.52 şimdi değil mi...teyit edelim bir arıza olmasın...Abla geceden benim telefonum bir saat geri almış otomatik, ben de erken uyandım diye seviniyorumyine uyanamamışıım
Evet abla hatta şuan 10.07 :)Saat 9.52 şimdi değil mi...teyit edelim bir arıza olmasın...
Maldivler uçagimi kaçırmış olma ihtimaline dayanamam da
Senin bilgilerin tazedir sen söylehangi ovadan sesleneyim kiiii :)
Abla ben bu ara normalde de böyleyim, bu nasıl bi açlık gerçektenyemek yemeden tek bir şey bile düşünemiyorum , önce yemek mideye vurdu galiba her şeeyy :)
Kabul edeyim bari...Evet abla hatta şuan 10.07 :)
Olsun abla kaçırırsan da ben özel uçağımızı sizin balkona gönderirim, belkim ben de gelirim heem
Ara ara okuyordum sizi, yakalandım galiba :dSena616 cim dün gördüm seni ...utanma bak gel canlı canlı konuşalım...belki bir davet bekliyordun ...Elhan ablan çağırıyor koş....
Anlamadım ben de baktım ama mesajalrina.Yaaa bende şimdi onu soracaktım noldu acaba diye gri renkli görünce
Oooh ne iyi etmişsinMerhabalar saygılar sevgiler, dün dediğim gibi bugün kendimi dinlenmeye adadım ki öğleden sonra ancak uyanabildim
Nasılsınız ne var ne yok?
Enerjin yukarılara kadar geldi diyelimAra ara okuyordum sizi, yakalandım galiba :d
Kaynasın çorbalarAnlamadım ben de baktım ama mesajalrina.
Oooh ne iyi etmişsinBugün çamaşırdi evi toplamaydi derken geçti gitti şimdi çorba yapıyorum
Bilmiyoruz tatlım..Tünaydın canlarım, calciye nolmus niye gitmiş acaba
Enerjin yukarılara kadar geldi diyelim
Hoş geldin Sena
Hoşbulduk :) :)Enerjin yukarılara kadar geldi diyelim
Hoş geldin Sena
Damaklarda bıraktığı enfes tadıyla mercimek çorbasıKaynasın çorbalar
Ne içiyoruzaaaşama
Hoşgeldin senaaa memleket nireeeHoşbulduk :) :)
Hoşbulduk memleket Kırşehir :)Hoşgeldin senaaa memleket nireee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?