Memnun oldummmmmHoşbulduk memleket Kırşehir :)
Büyük olasılıkla öyle olmuşPazar günü bir çıkıp hava alayım dedim yorularak eve geldimCalciferr nereye gitmiş. Kesin BDV’de bir mevzu çıktı
Ben de memnun oldum sizin memleket neresi :)Memnun oldummmmm
Büyük olasılıkla öyle olmuş
KonyaBen de memnun oldum sizin memleket neresi :)
Ohhh mis en sevdiğim çorbadir. Afiyet olmuştur inşallah. Hele bir de kemik suyuyla yapılırsa mmmmmm...Damaklarda bıraktığı enfes tadıyla mercimek çorbası
Nasılsın ben hemen sorulara geçeyim ... kimlerdensin ...bekar misin...Hoşbulduk :) :)
Ben de Antepliyim
İyiyim teşekkür ederim Elhan abla sen nasılsın :) Bekarım, yeni mezun hemşireyim. Şimdilik bu kadar :)Nasılsın ben hemen sorulara geçeyim ... kimlerdensin ...bekar misin...
Pişirirken aklıma geldi ama vaktim yoktuOhhh mis en sevdiğim çorbadir. Afiyet olmuştur inşallah. Hele bir de kemik suyuyla yapılırsa mmmmmm...
Mevzumuz derindi heralde tatlım...Pazar günü bir çıkıp hava alayım dedim yorularak eve geldimCalciferr nereye gitmiş. Kesin BDV’de bir mevzu çıktı
Allah iyilik versin canım..Ben de iyiyim. Öğretmenim... Bursa'da yaşıyorum. Hemsiremiz olması iyi olur bizim için...İyiyim teşekkür ederim Elhan abla sen nasılsın :) Bekarım, yeni mezun hemşireyim. Şimdilik bu kadar :)
Antebin kalesine astılar fermanımiBen de Antepliyim
Sesini yirim senin..ne güzel söyledinAntebin kalesine astılar fermanımi
Eman, eman, eman, eman astılar fermanımi
Urfa, Mardin beyleri kestiler fermanımi
Eman, eman, eman, eman, eman kestiler fermanımi…
Sesim de yanıktır
Benim kağıt bardaklarimda hazır durur dolaptaPişirirken aklıma geldi ama vaktim yoktu
Gençlik ateşi
Aslında sesim berbattir mutfakta bazen kendimden geçip şarkı söylemeye başlarım kızım anne sus der. Eşim de istersen radyo açayım derSesini yirim senin..ne güzel söyledin
Ben de koyuyordum unuttum almayı bak şimdi hatırladım sayende hemen not ediyorumBenim kağıt bardaklarimda hazır durur dolapta
bilgimi kaldı gülnihalım, vuruldum yine can evimdenSenin bilgilerin tazedir sen söyle
Olur o kadar bebeğim aslında hepsini biliyorsun. Ben sınavda hatırlayamazdım çıkınca hepsi aklıma gelirdibilgimi kaldı gülnihalım, vuruldum yine can evimden
Sakın ha susma kuzum... kendinden geçme anları en güzel zamanlardır..Aslında sesim berbattir mutfakta bazen kendimden geçip şarkı söylemeye başlarım kızım anne sus der. Eşim de istersen radyo açayım der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?