Evet bende seviyorumBu kitap oku uygulamasının ara sıra bildirimleri geliyor... Cok hoşşş
Kesinlikle gülnihalım, beden yorgunluğunu geçtim de kafamdaki sesleri susturamıyorum bazenSensin o
Yoğunluk da güzel ama dinlemek daha bir güzelöğrencilerinle dersler nasıl gidiyor alıştın mi nurumm
Ben de gidiyorum mecburen balonum kaşlar için filan ama azalttım gitmeyi gerisini kendim halletmeye çalışıyorumNaber kızlarr
Valla bugn dayanamadm gittim kuaföre aklanıp paklandım
Dünya varmış
Benim de düz keşke kıvırcık olsaydıAyy benim kıvırcık keşke düz olsaydı
Kendime geldim yaa nurum valla..Kesinlikle gülnihalım, beden yorgunluğunu geçtim de kafamdaki sesleri susturamıyorum bazen
Alıştıımm her biri ayrı güzeller :) ama ders saatleri hiç yeterli değil gülnihalım ve çocukların çoğu maddi yetersizlikten canlı derse gelemiyor çok üzülüyoruminşallahh çok mağdur olmadan biter şu illet
Ben de gidiyorum mecburen balonum kaşlar için filan ama azalttım gitmeyi gerisini kendim halletmeye çalışıyorum
Hayırlı olsun saçlarııın eminim çok güzel olmuşturkendine geldin dimiii :)
Benim de düz keşke kıvırcık olsaydı
Bizim enn mutlu olduğumuz annnKendime geldim yaa nurum valla..
O neydi öyleeee
Ayy kıvırcık zor ya
Ben seviyorum ama tülü tülü oluyor o hoş değil sürekli yıkamak bakım yapmam lazımAyy benim kıvırcık keşke düz olsaydı
Kıvırcık misin yoksaAyy çok severim bende kıvırcık
İnşallah nurum inşallah biter biran önce. Yeterli değil evet öğrenciler de etkilendi ekonomi kadar her şey etkilendiKesinlikle gülnihalım, beden yorgunluğunu geçtim de kafamdaki sesleri susturamıyorum bazen
Alıştıımm her biri ayrı güzeller :) ama ders saatleri hiç yeterli değil gülnihalım ve çocukların çoğu maddi yetersizlikten canlı derse gelemiyor çok üzülüyoruminşallahh çok mağdur olmadan biter şu illet
Ben de gidiyorum mecburen balonum kaşlar için filan ama azalttım gitmeyi gerisini kendim halletmeye çalışıyorum
Hayırlı olsun saçlarııın eminim çok güzel olmuşturkendine geldin dimiii :)
Benim de düz keşke kıvırcık olsaydı
Ben de öyle diyorum aaaa nasıl Durmusum diyeKendime geldim yaa nurum valla..
O neydi öyleeee
Ayy kıvırcık zor ya
Samdanim sonunda burada kavusabildikkkkkbensiz parti mi veriyonuz siz
Yok canım dalgalı saçlarımBen seviyorum ama tülü tülü oluyor o hoş değil sürekli yıkamak bakım yapmam lazım
Kıvırcık misin yoksa
Samdanim sonunda burada kavusabildikkkkk
Nasılsın beybiii
Ne pişircen? Ben tavuk pattiss.iyiyim nihalim telefon bı çekiyo bı çekmiyo
sen napiyosun nasılsın canım
yemek yapcam birazdansen yaptın mı yemek:)
Ne pişircen? Ben tavuk pattiss.Ben cocukari uyutup mutfağa atacağım kendimi yine depresyon havasindayim sanki. Yemek yemeye acim
Depresyona girince hani yemek yenir ya sürekli ya da abur cubur ondan dedim samdanimnoldu ki nihalim ya güldüm ama neye üzüldün sen
ben de tavuk haşlıyorum suyuna çorba yapcam sebzeli. brokoli baslicam bide.
yarın da haşladığım tavukla tavuklu pilav yaparım cacık çorba yeter galiba.
fırında tavuk patates bayılırım
Depresyona girince hani yemek yenir ya sürekli ya da abur cubur ondan dedim samdanim
ne güzel sağlıklı bir yemek yapıyorsun brokoli severimafiyet olsun şimdiden samdanim
Genelde balık yemeklerinin yanına yaparım havuçla haşlayıp zeytinyağıyla ve limonla soslarimheee kış geliyo ya nihalim insanın canı hep bişey yemek istiyo
ooo brokoli sever birini bulmak çok zorsen nasıl yapiyosun brokoliyi:)
samdanııımmmbensiz parti mi veriyonuz siz
bi garibanı vuruyor hep böyle şeyler gülnihalımİnşallah nurum inşallah biter biran önce. Yeterli değil evet öğrenciler de etkilendi ekonomi kadar her şey etkilendi
benimkiiindeennn :) havalar mı etkiledi seni gülnihalıımNe pişircen? Ben tavuk pattiss.Ben cocukari uyutup mutfağa atacağım kendimi yine depresyon havasindayim sanki. Yemek yemeye acim
Genelde balık yemeklerinin yanına yaparım havuçla haşlayıp zeytinyağıyla ve limonla soslarimsamdanim sen yemek şeklinde yapıyorsun galiba
kk birinci noteri Jawlensky ne güzell de sağlıklı şeylerr yiyonuzz ben de az önce katmer yedim alıp başını giden kiloma aldırmadan pazartesiden itibaren dikkat etcem artık ama umarım bu verdiğim son söz olur kendime bu konuda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?