Mizahşörler Çıkmazı

Sensin o
Yoğunluk da güzel ama dinlemek daha bir güzel öğrencilerinle dersler nasıl gidiyor alıştın mi nurumm
Kesinlikle gülnihalım, beden yorgunluğunu geçtim de kafamdaki sesleri susturamıyorum bazen

Alıştıımm her biri ayrı güzeller :) ama ders saatleri hiç yeterli değil gülnihalım ve çocukların çoğu maddi yetersizlikten canlı derse gelemiyor çok üzülüyorum inşallahh çok mağdur olmadan biter şu illet
Naber kızlarr
Valla bugn dayanamadm gittim kuaföre aklanıp paklandım
Dünya varmış
Ben de gidiyorum mecburen balonum kaşlar için filan ama azalttım gitmeyi gerisini kendim halletmeye çalışıyorum

Hayırlı olsun saçlarııın eminim çok güzel olmuştur kendine geldin dimiii :)
Ayy benim kıvırcık keşke düz olsaydı
Benim de düz keşke kıvırcık olsaydı

Kendime geldim yaa nurum valla..
O neydi öyleeee
Ayy kıvırcık zor ya

İnşallah nurum inşallah biter biran önce. Yeterli değil evet öğrenciler de etkilendi ekonomi kadar her şey etkilendi

Ne pişircen? Ben tavuk pattiss.Ben cocukari uyutup mutfağa atacağım kendimi yine depresyon havasindayim sanki. Yemek yemeye acim

noldu ki nihalim ya güldüm ama neye üzüldün sen
ben de tavuk haşlıyorum suyuna çorba yapcam sebzeli. brokoli baslicam bide.

yarın da haşladığım tavukla tavuklu pilav yaparım cacık çorba yeter galiba.
fırında tavuk patates bayılırım

Depresyona girince hani yemek yenir ya sürekli ya da abur cubur ondan dedim samdanim
ne güzel sağlıklı bir yemek yapıyorsun brokoli severim afiyet olsun şimdiden samdanim

Depresyona girince hani yemek yenir ya sürekli ya da abur cubur ondan dedim samdanim
ne güzel sağlıklı bir yemek yapıyorsun brokoli severim afiyet olsun şimdiden samdanim

heee kış geliyo ya nihalim insanın canı hep bişey yemek istiyo

ooo brokoli sever birini bulmak çok zor sen nasıl yapiyosun brokoliyi:)

heee kış geliyo ya nihalim insanın canı hep bişey yemek istiyo

ooo brokoli sever birini bulmak çok zor sen nasıl yapiyosun brokoliyi:)
Genelde balık yemeklerinin yanına yaparım havuçla haşlayıp zeytinyağıyla ve limonla soslarim samdanim sen yemek şeklinde yapıyorsun galiba

bensiz parti mi veriyonuz siz
samdanııımmm sen de güzele dinlenebildin inşallah :)nasılsınn
İnşallah nurum inşallah biter biran önce. Yeterli değil evet öğrenciler de etkilendi ekonomi kadar her şey etkilendi
bi garibanı vuruyor hep böyle şeyler gülnihalım inşallahh
Ne pişircen? Ben tavuk pattiss.Ben cocukari uyutup mutfağa atacağım kendimi yine depresyon havasindayim sanki. Yemek yemeye acim
benimkiiindeennn :) havalar mı etkiledi seni gülnihalıım

Genelde balık yemeklerinin yanına yaparım havuçla haşlayıp zeytinyağıyla ve limonla soslarim samdanim sen yemek şeklinde yapıyorsun galiba

yok nihalim ben de senin gibi yapıyorum:) ama bu ara karnıbahar ve brokoli haşlıyorum, üzerine yoğurt döküyorum ve salçalı yağ gezdiriyorum aynı mantı gibi çok güzel oluyo öyle de

ne pazartesisi be nur

bu akşamdan baslasana ertelemeden
abur cubur tatlı vs yiyorum nurum genelde yemekler sağlıklı oluyo bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…