Mizahşörler Çıkmazı

ne pazartesisi be nur

bu akşamdan baslasana ertelemeden
abur cubur tatlı vs yiyorum nurum genelde yemekler sağlıklı oluyo bizim
3 gün daha jübile yapcam sonra

çok yemiyorum da samdanım yiyince de tam yiyorum ben,tatlı yiyorum bu ara çok. abur cuburda haftada bir yiyorum. Sporu da bıraktım bu ara tamamen. tek yaptığım şey şekersiz çay kahve o kadar :)

şekerli türk kahvesi içiyorum
üç gün geciktirme sana artı 500 gram olarak da dönebilir nurum sen bilirsin

sana diyorum ama ben de bı tek ekmeği kestim gerisi ful artı ful

samdanııımmm sen de güzele dinlenebildin inşallah :)nasılsınn

bi garibanı vuruyor hep böyle şeyler gülnihalım inşallahh

benimkiiindeennn :) havalar mı etkiledi seni gülnihalıım
Etkiledi nurum soğuk hava hiç sevmiyorum
Ne zamandır katmer yapmak gibi bir planım var ama yapamadım en kısa zamanda yapacağım coks severim afiyet olsun nurum

şekerli türk kahvesi içiyorum
üç gün geciktirme sana artı 500 gram olarak da dönebilir nurum sen bilirsin

sana diyorum ama ben de bı tek ekmeği kestim gerisi ful artı ful
spor yapsak mı samdanım, gülüüyom ediyom amaa can sıkıcı durumm. geçen gün arkadaşımla telefonda konuşurken kilo mu aldın sen dedi. nerden bildin dedim konuşurken nefes nefes kalıyon diyo büünyem kaldırmıyo benm 1 kilo bile fazlayı
Etkiledi nurum soğuk hava hiç sevmiyorum

Ne zamandır katmer yapmak gibi bir planım var ama yapamadım en kısa zamanda yapacağım coks severim afiyet olsun nurum
ayy hakkını helal et gülnihalıımm. Neli seversin sen :) yapp ye mis mis :)

yaaaaa arkadaşına hayran oldum sesten kilo takibi yapabiliyo demek

önce spor yerine beslenmeyi yola sokmak lazım nurun:) keselim mi abur cubur ve tatlıyı

yaaaaa arkadaşına hayran oldum sesten kilo takibi yapabiliyo demek

önce spor yerine beslenmeyi yola sokmak lazım nurun:) keselim mi abur cubur ve tatlıyı
keselim lütfen samdanım hem kilo açısından hemde sağlığımız için. ekmek de kötü ama. azaltabilir misin ekmeğii?

keselim lütfen samdanım hem kilo açısından hemde sağlığımız için. ekmek de kötü ama. azaltabilir misin ekmeğii?

ben ekmeği kestim nurum:) diğer şeylere devam ediyorum

hatta nescafeyi bile kestim filtre kahve yapıyorum

çikolata tatlı vs şeyleri yemeden süper olacak

ben ekmeği kestim nurum:) diğer şeylere devam ediyorum

hatta nescafeyi bile kestim filtre kahve yapıyorum

çikolata tatlı vs şeyleri yemeden süper olacak
aa benim kafam nerde kii üstte yazdığın halde aklımda ekmeği çok sevdiğini öyle bir kazımışım ki samdanım ksura bakmaa

süüper :) o zaman kahveyi şekerli içmek ilk etapta çok şey olmaz, belki zamanla onda da istemezsin :) sen yemekleri de güzel yapıyorsunn, ben ona dikkat edeym. ödevimizde abur cuburu kesmek olsun o zamann

türk kahvesine şeker koyuyorum sadece nurum:) digey kahveyi şekersiz içiyorum:) akşam şekersiz kahve içelim o zaman:)

yemeklere de dikkat ederiz o güzelim abur cuburlari ve çikolataları da yemeyiz napalim

türk kahvesine şeker koyuyorum sadece nurum:) digey kahveyi şekersiz içiyorum:) akşam şekersiz kahve içelim o zaman:)

yemeklere de dikkat ederiz o güzelim abur cuburlari ve çikolataları da yemeyiz napalim
tamamdır samdanım neysekii kahveye şeker atmıyorum ama ne yalan söyleyim sevemedm, arada yaparken acaba kaşığın ucuyla atsam mı diyorum sonra vazgeçiyorum

ama mesela baktık iyi gidiyoruz 2 haftada bir filan çikolata cips ödülü yapsak mı :)

tamamdır samdanım neysekii kahveye şeker atmıyorum ama ne yalan söyleyim sevemedm, arada yaparken acaba kaşığın ucuyla atsam mı diyorum sonra vazgeçiyorum

ama mesela baktık iyi gidiyoruz 2 haftada bir filan çikolata cips ödülü yapsak mı :)

Canım yaa ne hakkı aşk olsun helal olsun sanki ne var bunda
Ben sade severim bol yağlı
sen kaçta iciyosan o zaman içeriz nihalim
biz altı olmadan yedik bugün
şimdi elma kemiriyo:)
Bizim yeni bitti yemek Faslı ben uyarım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…