- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
3 gün daha jübile yapcam sonrane pazartesisi be nur
bu akşamdan baslasana ertelemeden
abur cubur tatlı vs yiyorum nurum genelde yemekler sağlıklı oluyo bizim
evveeeettttt :))akşam kahvelerini hep beraber mi içsek acabaaaa
3 gün daha jübile yapcam sonra
çok yemiyorum da samdanım yiyince de tam yiyorum ben,tatlı yiyorum bu ara çok. abur cuburda haftada bir yiyorum. Sporu da bıraktım bu ara tamamen. tek yaptığım şey şekersiz çay kahve o kadar :)
Etkiledi nurum soğuk hava hiç sevmiyorumsamdanııımmmsen de güzele dinlenebildin inşallah :)nasılsınn
bi garibanı vuruyor hep böyle şeyler gülnihalıminşallahh
benimkiiindeennn :) havalar mı etkiledi seni gülnihalıım
Ne zamandır katmer yapmak gibi bir planım var ama yapamadım en kısa zamanda yapacağım coks severimkk birinci noteri Jawlensky ne güzell de sağlıklı şeylerr yiyonuzz ben de az önce katmer yedim alıp başını giden kiloma aldırmadan pazartesiden itibaren dikkat etcem artık ama umarım bu verdiğim son söz olur kendime bu konuda :)
Ne guzel olur umarım yetisirimakşam kahvelerini hep beraber mi içsek acabaaaa
Ne guzel olur umarım yetisirim
Yemek yediniz mi siz
spor yapsak mı samdanım, gülüüyom ediyom amaa can sıkıcı durumm. geçen gün arkadaşımla telefonda konuşurken kilo mu aldın sen dedi. nerden bildin dedim konuşurken nefes nefes kalıyon diyoşekerli türk kahvesi içiyorum
üç gün geciktirme sana artı 500 gram olarak da dönebilir nurum sen bilirsin
sana diyorum ama ben de bı tek ekmeği kestimgerisi ful artı ful
ayy hakkını helal et gülnihalıımm. Neli seversin sen :) yapp ye mis mis :)Etkiledi nurum soğuk hava hiç sevmiyorum
Ne zamandır katmer yapmak gibi bir planım var ama yapamadım en kısa zamanda yapacağım coks severimafiyet olsun nurum
spor yapsak mı samdanım, gülüüyom ediyom amaa can sıkıcı durumm. geçen gün arkadaşımla telefonda konuşurken kilo mu aldın sen dedi. nerden bildin dedim konuşurken nefes nefes kalıyon diyobüünyem kaldırmıyo benm 1 kilo bile fazlayı
ayy hakkını helal et gülnihalıımm. Neli seversin sen :) yapp ye mis mis :)
keselim lütfen samdanım hem kilo açısından hemde sağlığımız için. ekmek de kötü ama. azaltabilir misin ekmeğii?yaaaaa arkadaşına hayran oldum sesten kilo takibi yapabiliyo demek
önce spor yerine beslenmeyi yola sokmak lazım nurun:) keselim mi abur cubur ve tatlıyı
keselim lütfen samdanım hem kilo açısından hemde sağlığımız için. ekmek de kötü ama. azaltabilir misin ekmeğii?
aa benim kafam nerde kii üstte yazdığın halde aklımda ekmeği çok sevdiğini öyle bir kazımışım ki samdanım ksura bakmaaben ekmeği kestim nurum:) diğer şeylere devam ediyorum
hatta nescafeyi bile kestimfiltre kahve yapıyorum
çikolata tatlı vs şeyleri yemeden süper olacak
aa benim kafam nerde kii üstte yazdığın halde aklımda ekmeği çok sevdiğini öyle bir kazımışım ki samdanım ksura bakmaa
süüper :) o zaman kahveyi şekerli içmek ilk etapta çok şey olmaz, belki zamanla onda da istemezsin :) sen yemekleri de güzel yapıyorsunn, ben ona dikkat edeym. ödevimizde abur cuburu kesmek olsun o zamann
tamamdır samdanım neysekii kahveye şeker atmıyorum ama ne yalan söyleyim sevemedm, arada yaparken acaba kaşığın ucuyla atsam mı diyorum sonra vazgeçiyorumtürk kahvesine şeker koyuyorum sadece nurum:) digey kahveyi şekersiz içiyorum:) akşam şekersiz kahve içelim o zaman:)
yemeklere de dikkat ederiz o güzelim abur cuburlari ve çikolataları da yemeyiz napalim
tamamdır samdanım neysekii kahveye şeker atmıyorum ama ne yalan söyleyim sevemedm, arada yaparken acaba kaşığın ucuyla atsam mı diyorum sonra vazgeçiyorumtürk kahvesine şeker koyuyorum sadece nurum:) digey kahveyi şekersiz içiyorum:) akşam şekersiz kahve içelim o zaman:)
yemeklere de dikkat ederiz o güzelim abur cuburlari ve çikolataları da yemeyiz napalim
Canım yaa ne hakkı aşk olsunspor yapsak mı samdanım, gülüüyom ediyom amaa can sıkıcı durumm. geçen gün arkadaşımla telefonda konuşurken kilo mu aldın sen dedi. nerden bildin dedim konuşurken nefes nefes kalıyon diyobüünyem kaldırmıyo benm 1 kilo bile fazlayı
ayy hakkını helal et gülnihalıımm. Neli seversin sen :) yapp ye mis mis :)
Bizim yeni bitti yemek Faslısen kaçta iciyosan o zaman içeriz nihalim
biz altı olmadan yedik bugün
şimdi elma kemiriyo:)
ben de ben deee :)Canım yaa ne hakkı aşk olsunhelal olsun sanki ne var bunda
Ben sade severim bol yağlı
Bizim yeni bitti yemek Faslıben uyarım size
Tamam canım hepimiz hazırız inşallah. hadi diyince mutfaktayimben de ben deee :)
herkes yemeğini yiyince içelimm gülnihalım ben yedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?