Bizim internet de çok yavaş ben şu an mobili açtımtelefonumda netim çok az bilgisayardan gireyim dedim bu ne yavaş internet bir saaatte msj gönderebiliyorum
bu da havalardansa çekeceğimiz var gülnihalımBizim internet de çok yavaş ben şu an mobili açtım
Tamam canım hepimiz hazırız inşallah. hadi diyince mutfaktayim
Ay canım sana yazacaktım ben araya bir şey girdi
Bizim burası da yağdı yağacak gibibu da havalardansa çekeceğimiz var gülnihalımdışarda yağmur var şuan
Böyle akış çok olunca kaçıyor aradan hele bir de telefondan giriyorsanızAy canım sana yazacaktım ben araya bir şey girdi
İyiyim yeni çay içiyorum sen nasılsın
Aynen öyle canım maalesef arada kaçıyor. Ya da unutuyorum aklımda iken.Böyle akış çok olunca kaçıyor aradan hele bir de telefondan giriyorsanızBen telefondan takip edemiyorum bilgisayar başına geçince anca düzenli cevap verebiliyorum.
Çok şükür iyiyim, kahve içecek gibi gördüm sizi
yarım saat sonra içelim mii tatlışlaarrrrherkes buradaysa şmdi de olurrrr :) Jawlensky kk birinci noteri braindamage başka şuan kimler buradaysaaa geliinn :)
yarım saat sonra içelim mii tatlışlaarrrrherkes buradaysa şmdi de olurrrr :) Jawlensky kk birinci noteri braindamage başka şuan kimler buradaysaaa geliinn :)
Yapıyorum o zamansanurum:) kahve hazır mı:)
nurum:) kahve hazır mı:)
o zamann ben de yapıyoruummm :)Yapıyorum o zamansa
nurum:) kahve hazır mı:)
Yapıyorum o zamansa
Bildirimlere bakmadan ben de yapmaya gelmiştim ne tevafuk şimdi yaptımo zamann ben de yapıyoruummm :)
Ocakta kahvemo zamann ben de yapıyoruummm :)
SüperBildirimlere bakmadan ben de yapmaya gelmiştim ne tevafuk şimdi yaptım
Yap samdanimben de yapıyorum o zaman hemen
Yap samdanimben seni yaptın sanmıştım
Eveet doğru bir de kocisiyle planı varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?