- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ay hatirliyorum samdan 1 sene oldu 1 sal bitmediyse sal yelek hirka nasl orecende kisin isinacaksn kizzzçayım yalnız kalıp kafa dinlemeyi özledim ya:)
eşim evde olunca hep ilgi bekliyo. telefonu elime alamıyorum ondan şikayetçiyim
hatırlıyo musun geçen sene ise başlamadan bı sala başlamıştımonu bitirmemistim ona devam ediyorum:)
kendime hırka yelek kazak şal gibi şeyler orcem çayım:)
kışın iş yerinde ısıtma sistemini calistirmucaklar. kendimi sıcak tutacak şeyler arıyorum:)
bı tane buldum hatta bak çok güzel duruyoçok da basit iki günde bitiyomus
Ay hatirliyorum samdan 1 sene oldu 1 sal bitmediyse sal yelek hirka nasl orecende kisin isinacaksn kizzz
Gonder bakim 2 gunde biten naslmis
Ah bir orebilsem hiç becerim yok bu konularda
Hee onlari hatirlamadim ben oyleyse baya baya ormussun cnm onca is icnde zaten .ama o zaman hatırlıyosan iki tane şal örüp bitirmiştim kendime
oğlana şapka arkadaşın bebeğine panço şapka falan örmüştüm:) baya şey ördüm kız o zaman ama buna internetim yetmiyodu. sürekli videoyu izleyerek örmek gerekiyo çünkü:)
Nihall okdr detayli anlatiyorlarki ormek istegin varsa yaparsin canim bende hic bilmeden basladm ogrendm yaptkca heveslendm kafa dagitiyor en onemlisi de bu benim icin suanAh bir orebilsem hiç becerim yok bu konularda
Yok bir kere şal oreyim dedim her şeyi farklı oldubunu dene istersen nihalim:) tığ işine yatkinsan ona göre de buluruz:)
Aslında onun için başlamıştım çayım. Taikintilarima iyi gelir diye ko gelmisti de ama çok becreiksizimNihall okdr detayli anlatiyorlarki ormek istegin varsa yaparsin canim bende hic bilmeden basladm ogrendm yaptkca heveslendm kafa dagitiyor en onemlisi de bu benim icin suan
Bende sen gbiyim ya cok bos durmak bize yaramiyor cnm boslukta degl dr mesgale iyi oluyor kafani ona veriyosn denedgn neysr baska bisey dene illaki kendne gore bulursnAslında onun için başlamıştım çayım. Taikintilarima iyi gelir diye ko gelmisti de ama çok becreiksizimbelki ilerde yine denerim
Hee onlari hatirlamadim ben oyleyse baya baya ormussun cnm onca is icnde zaten .
Modele bakamadim smdi benmde intrnetm cok yokta sal vs gerekmiyor suan bana heves edemedim
Elmdeki bitince lif olayina bi deginesim var jac nunara tig ile olur bakmdan 3.5 no tig aldm olmadj degstririm sen biliyomusun
Kiz yok kazak ipinden hirkayla yarim dunya olurum ya zayiflamam gerek gobektenbence tam isabet almışsın çayım:) sanki lifi ben de 3.5 la örmüştüm eskiden:)
benim attığım hırka popoyu örtüyo. bı sana bı kızına örebilirsin birer taneaynı renkler:)
Yok bir kere şal oreyim dedim her şeyi farklı oldu
Kiz yok kazak ipinden hirkayla yarim dunya olurum ya zayiflamam gerek gobekten
Hee dogrudur ozaman sal iplerinden vs bilgim yok henuzbebeyim Angora iple orcem incecik ama sıcacıkkalın düşünme sakın ipince şal iplerinden yapılıyo
Hee dogrudur ozaman sal iplerinden vs bilgim yok henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?