- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Günaydın 4 üm,bakır madalyayı kaptım galiba
Günaydın bana da topraktan kerpiçten kaldı o zamanbakır benim mehlikamsana teneke kaldı
Günaydın bana da topraktan kerpiçten kaldı o zaman
O zaman uygun adım marşsana da teselli marşı kaldı nihalimbunun da bı sıralaması vardı yanlış hatırlamıyorsam teselli marşı besinciye
Tüh ya boşuna sevinmişim, gerçi hiç alamamaktan iyidir di mibakır benim mehlikamsana teneke kaldı
Ben cuma dualarını tamamlamaya çalışıyorum aynı zamanda bilgisayar başında iş de yapmaya çalışıyorum ama olmuyorKızlar.Neler yapıyorsunuz?
Kızlar.Neler yapıyorsunuz?
Ben cuma dualarını tamamlamaya çalışıyorum aynı zamanda bilgisayar başında iş de yapmaya çalışıyorum ama olmuyor
Sen neler yapıyorsun :)
Şuan 4 olduben evdeyim serim hava kötü olcakmis oğlanı yollamadik evde takılıyor ana oğul:)
birazdan kurabiye yapcaz:) sen naparsin
hey maşallahaynı anda kaç iş yapıyon bacım sen
Şuan 4 oldudualar karıştı, çalışıyorum, buraya bakıyorum, dua ediyorum he bir de sohbet videoları izliyorum karışması çok normal olmuş
Kafayı meşgul etmeye çalışıyorum ama biraz abartıyorum sanırımhafif bı catlaklik var mı canısı.
zorun ne hepsini aynı anda yapmaya çalışıyon
Kafayı meşgul etmeye çalışıyorum ama biraz abartıyorum sanırım
Kızlar depremi hissedenlere cok ama cok geçmiş olsun umarım herkes iyidir
Ben de mutfaktaydımBen cuma dualarını tamamlamaya çalışıyorum aynı zamanda bilgisayar başında iş de yapmaya çalışıyorum ama olmuyor
Sen neler yapıyorsun :)
Bız pek hissetmedik ama çok sallanmış.Kızlar depremi hissedenlere cok ama cok geçmiş olsun umarım herkes iyidir
Ya biz İstanbul’dan dahi baya hissettik İzmir’i düşünemiyorumBız pek hissetmedik ama çok sallanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?