- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Kulağım niye çinlamiyor
Olabilir samdnaim bu konuda çok hassasım sarı mikrofon önüme gelse bunu söyler fenomen olurumspotyfiy da öyle yaziyodu nihalim:)
şimdi girdim baktım Cahit Berkay çiçek Abbas yazıyo. ama dediğin gibi davarodan hatırlıyorum bu parçayı.
belki yeniden düzenleyip koymuşlardır ondan öyle yaziyodu
Olabilir samdnaim bu konuda çok hassasım sarı mikrofon önüme gelse bunu söyler fenomen olurum
Neye kizzzAz kaldı
Oylede bi kiyarimm ammaaa neyseee hadi iyi anima denk geldinn kirgin gonlumu fethetama Nihal de biliyo bak sen bana koyabilir misin çayım hiç
hoşgeldiiinnnn çayım :) sen nerelerdesiinnCay iciyorum ben ama
Nasilda bilirrrr
Evet kocisimle cok ozel planlardayim cay icmekteyiz
hiiç aydınlanamıyorum hiiççizle izle nurumsümüklü sofi yoluna ışık tutsun
bugün ve şu an başlaman çok güzel olmuş nurumufak şeylere bile dikkat etsen çok fark eder
ablacım hoşgeldiinn :) bugünün güzel mottosunu bekleyelim mi senden yarına hazırlık da olur :)Kulağım niye çinlamiyor
VuslataNeye kizzz
Oylede bi kiyarimm ammaaa neyseee hadi iyi anima denk geldinn kirgin gonlumu fethet
hoşgeldiiinnnn çayım :) sen nerelerdesiinn
hiiç aydınlanamıyorum hiiççolmamış benden samdanım
değil mii :) bu sefer istikrarlı gideliimm
ablacım hoşgeldiinn :) bugünün güzel mottosunu bekleyelim mi senden yarına hazırlık da olur :)
Aldim bere basladimçayım yaaa
hiç zaten gaddar olamiyosun ki sen yerim seni
sen ip falan aldın mi:) örgülere giriş yaptın mı bakiyim
Ben burdaym siz yoksunuz suc bastirmahoşgeldiiinnnn çayım :) sen nerelerdesiinn
ablacım hoşgeldiinn :) bugünün güzel mottosunu bekleyelim mi senden yarına hazırlık da olur :)
Aldim bere basladim
Sen ne islerle mesgulsun bakalim hanfendicimm ise giderken dha cok yaziyordun
Dinlenebjldinmi
Bunu bilmiyordum ilk boşlukta ilgileneceğimbelki de gelir nihal
ben de bir Türk filmi hatası buldum daha önce görmedim hata olarak yayınlandığını
bizim aile filminde Ayşen gruda ve Şener Şen evleniyo ya. iki tane ayrı gelinlikle çekilmiş sahnebiri bisiklet yaka diğeri yarım balıkçı yaka
ayy diyecektim de samdanım vazgeçmiştimtabi sıkı sıkı tutalım birbirimizi nurumyoksa yuvarlanıp gidecek
yuuuoooo biz hiç seni görmüyoruz kii hep çay içiyosun eşinlee heppBen burdaym siz yoksunuz suc bastirma
ayy diyecektim de samdanım vazgeçmiştimtamam o zaman kontrol edecem seni ne durumdasın diyee :) ceza veririm yoksa
yuuuoooo biz hiç seni görmüyoruz kii hep çay içiyosun eşinlee hepp
nasılsın çayım :) ben de birkaç gündür sohbete pek gelemedim 10 parçaya bölünmekten ama şuan 5 parçaya bölünüyorum buna da şükürr :)
Ooo seve seve...hoşgeldiiinnnn çayım :) sen nerelerdesiinn
Kiz koca ilgisinden de sikayetlenme rica edecegim nazar olmasn diye boyle diyon biliyom benyok be çayım ne dinlenmesiçocuk bı yandan koca bı yandan en son bohcami toplayıp sana kacacam.
aşırı yaramaz oğlum. o yokken koca evde sürekli bı ilgi başbaşa kalma merakı
bide beni bana biraksalar süper olacak.
yerim belli olsun da iş yerinde daha rahat yazarım diye düşünüyorum:)
ne modeli başladın nereye çayım:)
ben de kendime orcem bı sürü şey
Tebi tebiii aksamlara gadaaa yapayalnizzimmm dha dogrusu kizimla basbasayimmayy diyecektim de samdanım vazgeçmiştimtamam o zaman kontrol edecem seni ne durumdasın diyee :) ceza veririm yoksa
yuuuoooo biz hiç seni görmüyoruz kii hep çay içiyosun eşinlee hepp
nasılsın çayım :) ben de birkaç gündür sohbete pek gelemedim 10 parçaya bölünmekten ama şuan 5 parçaya bölünüyorum buna da şükürr :)
Kiz koca ilgisinden de sikayetlenme rica edecegim nazar olmasn diye boyle diyon biliyom ben
Ne oreceksn kendine kiz ben kendme bisey ormedim hic henuz
Kizin yeni montuna uygun renkte atki bere orecegm nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?