Kesinlikle...
Düşmanı dışarda aramakla hata ediyor.
hep öyle olur ya zaten. kocaları pürü pak kadınlar tu kaka.olur olmasına da koca yalan söylemiş bence. yorum yapanların dediği gibi adam sıyrılmak isteyince kadın bana göz koydu demiştir.
öbür türlü durup dururken niye nasıl atsın öyle fotoğraflar
tam sevilecek zamanlaribu ay 3 olcak:)
hep öyle olur ya zaten. kocaları pürü pak kadınlar tu kaka.
hangi kadın durduk yere al sana meme diye foto atar ki? saçma.
tam sevilecek zamanlarisen uyusan idare edemez mi?
yani işte. o kadın olayı ortaya çıkartacaktı, adam önce davrandı namuslu oldu güyaaynen öyle. atsa bile adam hemen göstermek zorunda mı silsin numarayı engellesin.
neyse zuhalim. onların Kemal'i yapmaz biz daha öğrenemedik
Depremden sonra iyice dagildim kuzum...Elhan abla moralin niye bozuktu. kötü birşey yok insallah
annesiz birsey yapmak istemiyorkoltukta uzanıyorum diye tepemde dikiliyo anne kalk otur cizgifilm izlicez diye
bizim depremle yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. malesef deprem ülkemizin gerçeği.Depremden sonra iyice dagildim kuzum...
İstanbul depremini de yaşadım (1999)
Bir haftaya kalmaz o da unutulur böyle de arsizim ama şimdi o günleri yaşatıyor her şey... Kuantum,spritüel enerji, olumlama hiçbir şeyin faydası olmuyor...
Keyfinizi kaçirmayim dün çok yogun duygularım vardi....Şerife iyi geldi o açıdanbizim depremle yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. malesef deprem ülkemizin gerçeği.
yok estagfurullah olur mu hic. buda gecer insallahKeyfinizi kaçirmayim dün çok yogun duygularım vardi....Şerife iyi geldi o açıdan
Dediğin gibi bu bizim gerçegimiz...
annesiz birsey yapmak istemiyorhaftaici de görmüyor çocuk napsin :) azcik oyala yatarsin yine
gecmis olsun canim. nane limon kaynat iyi gelirbabasını kaldırdım
midem bulanıyo usuttum galiba zuhalim.
gecmis olsun canim. nane limon kaynat iyi gelir
Geçmiş olsun samdanim, şimdi nasılsın?babasını kaldırdım
midem bulanıyo usuttum galiba zuhalim.
Geçmiş olsun samdanim, şimdi nasılsın?
Hoşbuldum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?