İyi canım. Kahvaltı hazırlayacağım sonra maratonadaha iyiyim nihalim sağolasın
birazdan bı tane daha ballı şerbet içerim belki
naber ateş çinisiarka fon çok güzel olmuş bu arada. dün Veysel efendi kapıda bekleyince girip girip bakmıştım
Daha iyiyim ilaçlar etkisini gösterdiNasılsın gülnihalım :) sana bir bardak su
İyi canım. Kahvaltı hazırlayacağım sonra maratona
Çok özenerek seçtim onu ben
Gezmeye mi gidiyorsunuzoooo afiyet olsun:)
maratona yokum ben bugün
belli belli çok özenli bir hali var
HayatSevinceGuzel yulafa hiç bişey olmaz beybisi merak etme zaten azıcık bişey senin yiyeceğin:)
Gezmeye mi gidiyorsunuz
AA geçmiş olsun neyin varyok kız eşim işe gidecek. ben hasta gibiyim. eşim gidene kadar yatıyom. ikisini birbirine emanet ettim
Amin nurumBirkaç ay önce alıp yarısını yemediğim yulaf vardı o ne alemde acebasıtamam samdanım onu deneyim :)
Allahtan çok geç gelmemiş eşin. Üşüttün müayağından çorabını hiç çıkarma samdanım bu ara havalar da dengesiz böyle ediyor insanı geçmiş olsun
Ben de bakayım neymiş bu şerife..
Ablacım o günleri yaşamamak imkansız. Umarım bugün kafanı dağıtacak güzel bir gün olsun senin için ❤
Çok şükür gülnihalım ❤Daha iyiyim ilaçlar etkisini gösterdihemen içiyorum suyu
Geçenlerde yulafla yapılan pişmeyen yağsız şekersiz bir kurabiye gördüm samdanım ama denemedim sen yedin mi hiiç :)oooo afiyet olsun:)
maratona yokum ben bugün
belli belli çok özenli bir hali var
HayatSevinceGuzel yulafa hiç bişey olmaz beybisi merak etme zaten azıcık bişey senin yiyeceğin:)
ben yulafla fırında pişen kuruyemisli kuru meyveli ballı bar yapmıştım nurumÇok şükür gülnihalım ❤
Kırmızı odanın tekrarı var TV de. Sen başladın mı :)
Geçenlerde yulafla yapılan pişmeyen yağsız şekersiz bir kurabiye gördüm samdanım ama denemedim sen yedin mi hiiç :)
Başlamadım ama izleyeceğim inşallahÇok şükür gülnihalım ❤
Kırmızı odanın tekrarı var TV de. Sen başladın mı :)
Geçenlerde yulafla yapılan pişmeyen yağsız şekersiz bir kurabiye gördüm samdanım ama denemedim sen yedin mi hiiç :)
Uygun bir zamanda tarif isterim samdaninben yulafla fırında pişen kuruyemisli kuru meyveli ballı bar yapmıştım nurum
harikaydı ciddeniş yerinde bı bayan da migrostan kepekli yulaflı vişne dolgulu kurabiye aliyodu o da çok güzel ve hafifti
Off senin dediğin şuan gözümde canlandı çook güzel olur bencedeben yulafla fırında pişen kuruyemisli kuru meyveli ballı bar yapmıştım nurum
harikaydı ciddeniş yerinde bı bayan da migrostan kepekli yulaflı vişne dolgulu kurabiye aliyodu o da çok güzel ve hafifti
afiyet olsun şeker kızOff senin dediğin şuan gözümde canlandı çook güzel olur bencedeböyle şeyler yiyebiliriz arada değil mi samdanım :)
ben bu sabah bir dilim ekmek çok az patates kızartmasıyla kahvaltılık bir şeyler yedim :)
afiyet olsun şeker kız
diyet mi?Nasılsın zuhalim napıyorsun, sende katıl bize :))
Başlamadım ama izleyeceğim inşallah
Uygun bir zamanda tarif isterim samdanin
Off senin dediğin şuan gözümde canlandı çook güzel olur bencedeböyle şeyler yiyebiliriz arada değil mi samdanım :)
ben bu sabah bir dilim ekmek çok az patates kızartmasıyla kahvaltılık bir şeyler yedim :)
Hıhııııdiyet mi?
Değil mi samdanım :)tabii bence o bardan ara öğün olur gayet sağlıklı masumkahve yanına çikolata yerine bundan da koyabilirsin:)
bende midemi bastırsin diye bı kaç lokma aldım ekmekten. olur o kadar da nurum
Hıhıııı
Değil mi samdanım :)
Bugün Kürk Mantolu Madonna okuyum diyorum ben :) üniversitede okumuştum ama bence o zaman farklı okumuşum şimdi daha farklı okuyacak gibiyim :)
Sizin okuduğunuz kitapların çoğu bende yok
Adı neydi samdanım uygulamanın :)uygulamadan okuyoruz zaten biz de çoğunu nurum:)
kürk mantolu Madonna güzel bı kitapben içimizdeki şeytanı çok sevmiştim ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?