Mizahşörler Çıkmazı

daha iyiyim nihalim sağolasın
birazdan bı tane daha ballı şerbet içerim belki

naber ateş çinisi arka fon çok güzel olmuş bu arada. dün Veysel efendi kapıda bekleyince girip girip bakmıştım
İyi canım. Kahvaltı hazırlayacağım sonra maratona
Çok özenerek seçtim onu ben

İyi canım. Kahvaltı hazırlayacağım sonra maratona
Çok özenerek seçtim onu ben

oooo afiyet olsun:)
maratona yokum ben bugün

belli belli çok özenli bir hali var

HayatSevinceGuzel yulafa hiç bişey olmaz beybisi merak etme zaten azıcık bişey senin yiyeceğin:)

Amin nurum

Daha iyiyim ilaçlar etkisini gösterdi hemen içiyorum suyu
Çok şükür gülnihalım ❤
Kırmızı odanın tekrarı var TV de. Sen başladın mı :)
oooo afiyet olsun:)
maratona yokum ben bugün

belli belli çok özenli bir hali var

HayatSevinceGuzel yulafa hiç bişey olmaz beybisi merak etme zaten azıcık bişey senin yiyeceğin:)
Geçenlerde yulafla yapılan pişmeyen yağsız şekersiz bir kurabiye gördüm samdanım ama denemedim sen yedin mi hiiç :)

ben yulafla fırında pişen kuruyemisli kuru meyveli ballı bar yapmıştım nurum

harikaydı cidden iş yerinde bı bayan da migrostan kepekli yulaflı vişne dolgulu kurabiye aliyodu o da çok güzel ve hafifti

Başlamadım ama izleyeceğim inşallah

harikaydı cidden iş yerinde bı bayan da migrostan kepekli yulaflı vişne dolgulu kurabiye aliyodu o da çok güzel ve hafifti
Uygun bir zamanda tarif isterim samdanin

Off senin dediğin şuan gözümde canlandı çook güzel olur bencede böyle şeyler yiyebiliriz arada değil mi samdanım :)

ben bu sabah bir dilim ekmek çok az patates kızartmasıyla kahvaltılık bir şeyler yedim :)

afiyet olsun şeker kız

tabii bence o bardan ara öğün olur gayet sağlıklı masum kahve yanına çikolata yerine bundan da koyabilirsin:)

bende midemi bastırsin diye bı kaç lokma aldım ekmekten. olur o kadar da nurum

Hıhıııı
tabii bence o bardan ara öğün olur gayet sağlıklı masum kahve yanına çikolata yerine bundan da koyabilirsin:)

bende midemi bastırsin diye bı kaç lokma aldım ekmekten. olur o kadar da nurum
Değil mi samdanım :)

Bugün Kürk Mantolu Madonna okuyum diyorum ben :) üniversitede okumuştum ama bence o zaman farklı okumuşum şimdi daha farklı okuyacak gibiyim :)

Sizin okuduğunuz kitapların çoğu bende yok

uygulamadan okuyoruz zaten biz de çoğunu nurum:)

kürk mantolu Madonna güzel bı kitap ben içimizdeki şeytanı çok sevmiştim ama:)

uygulamadan okuyoruz zaten biz de çoğunu nurum:)

kürk mantolu Madonna güzel bı kitap ben içimizdeki şeytanı çok sevmiştim ama:)
Adı neydi samdanım uygulamanın :)

O kadar uzun zaman oldu ki kahveyi alıp cam Kenarında keyifle kitap okuyamayalı. Okusam da aklımda hep kpss olduğu için tatmin etmiyordu beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…