- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Hoşgeldin calciletamher yere yazacaaaaam
Naneli çaylar da iyi gelir Zuhal de demiş zatendaha iyiyim nihalim sağolasın
birazdan bı tane daha ballı şerbet içerim belki
naber ateş çinisiarka fon çok güzel olmuş bu arada. dün Veysel efendi kapıda bekleyince girip girip bakmıştım
Yazmadım kapaliydi en son bakmadım o yüzden dur hemen bakayımprofiline de yazdın mı
Naneli çaylar da iyi gelir Zuhal de demiş zaten
Daha iyi ol hep iyi ol samdanim
kendi profiline etiketle o zaman nihalim:)Yazmadım kapaliydi en son bakmadım o yüzden dur hemen bakayım
Di mi dur yazayımkendi profiline etiketle o zaman nihalim:)
İz kaldı eminim...Elhan abla o şoku korkuyu bı kere yasadiysan kalır illa ki izi. kendini sıkma. insanız zaman zaman umutsuzluğa kapılmak üzülmek korkmak çok normal. hele ki büyük bı deprem yasadiysan
Günaydın canım. Benim çok fazla yabancı dil bilgim yok, 10 dilde hoşgeldin calci yazamadığım için birçok yere hoşgeldin calci yazayım dedimNe yazıyorsunuzzzz
Ablacım bu gerçekle yaşamalıyız sözüne bir türlü uyamasam da bir süre sonra etkisi azalacaktır şimdi çok yeni yaşadınız. Rabbim tekrarından korusunİz kaldı eminim...
İz kaldı eminim...
Teşekkür ederim bitanemkalmaz mi abla hiç
Allah yüreğine ferahlık versin inşallah
Teşekkür ederim bitanem
Hepimizin yüreği ferahlık dolsun...
Ayağına patik benzeri bir şey giydin mi de heleee
Birkaç ay önce alıp yarısını yemediğim yulaf vardı o ne alemde acebasıyoğurtla yulafı karıştır nurum. içine az zerdeçal, biraz çörek otu koy mis gibi ferah bişey oluyo.
açılmamış dahaaçılır belki birazdan nurum
Ben de bakayım neymiş bu şerife..baktiydim da gelişme oldu şerife cevap hakkını kullandı sandım
Ablacım o günleri yaşamamak imkansız. Umarım bugün kafanı dağıtacak güzel bir gün olsun senin için ❤Zuhalcim dün gece moralim o kadar bozuktu ki ...biraz olsun kendimi toparladım şerife sayesinde...kiminin acısı kimine şifa oluyor
Şerife' nin niyeyse böyle bir şey yaptigina inanasim gelmedi. Durumlarını okudum aşık bir kadın tipi var ama ........biçim fotoğraf da ne bileyim ...
Günaydın nurumGünaydıınnn erkenden uyuyup en son gelenler ve diğerleri
Güzel pazarlar
Nasılsın gülnihalım :) sana bir bardak suGünaydın nurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?