- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Afiyet olsun canım çorbayı ufaklık için mi yapacaksın? Sen 5 dk.da halledersin
Yaramazlar hepsi aynıyok aslında yarına hazır olsun diyene zamandır çorba icmiyo benim oğlan gıcık biraz
Yaramazlar hepsi aynı
Ben de ikizleri uyutmaya çalışıyorum
Evet canim yoksa akşam 8 gibi uyuyup uyanınca da bana uyku uyutmuyorlarakşam üstü şekerlemesi mi:)
İkisi de aynı mıEvet canim yoksa akşam 8 gibi uyuyup uyanınca da bana uyku uyutmuyorlarzaten gündüz de 1 saat uyudular şimdi de yarım saat ancak uyurlar.
Evet canim yoksa akşam 8 gibi uyuyup uyanınca da bana uyku uyutmuyorlarzaten gündüz de 1 saat uyudular şimdi de yarım saat ancak uyurlar.
Tıpatıp aynı değiller ama benziyorlar canım çift yumurtaİkisi de aynı mıbirbirinin tıpkısı olan ikizlere bayılıyorum
Biri uyudu diğeri hala söyleniyoryavaş yavaş kaycak birleşmek demi uykuları:)
insana ne kadar uzak geliyo halbuki geçen sene benim de öyleydi
olsun Nihalim iyi yapmışsın uyuduklari kadar artık:)
Amin inşallah canımTıpatıp aynı değiller ama benziyorlar canım çift yumurtaRabbim sana birburinin aynısı versin inşallah
Biri uyudu diğeri hala söyleniyor
Sanırım öyle olacak samdsnim. İnan ben de unutuyorum çoğu şeyi
Tıpatıp aynı değiller ama benziyorlar canım çift yumurtaRabbim sana birburinin aynısı versin inşallah
Biri uyudu diğeri hala söyleniyor
Sanırım öyle olacak samdsnim. İnan ben de unutuyorum çoğu şeyi
Sorma baya dillikonuşkan olcak demekki
nasıl uyutuyodum nihalim kendi kendilerine mi uyuyolar
Sorma baya dilli
Salıncakta canım yoksa uyumuyorlar, uyusalar da dediğim gibi akşam 8
Temizlik yapıyorum bu saate kaldı, çamaşır yıka ser katla kaldır işleri yaptım, süpürdüm toz alıp sileceğim şimdi de,eşim evdeydi, kahve bitki çayı meyve suyu seansları oldu işler bitmedi,naber Mehlikam
Sen ne yapıyorsun,snavu gecmissin hayırlı olsun canım,direksiyona girdin miAh zuhalim ya keşke göbüşsüz olsak amaaa öyle değil mi
Tamam samdanım
Neymiş ki samdanım filmi bazen değişmiş oluyor ama film keyfi de güzel :)
Napıyorsun mehlikam :
Temizlik yapıyorum bu saate kaldı, çamaşır yıka ser katla kaldır işleri yaptım, süpürdüm toz alıp sileceğim şimdi de,eşim evdeydi, kahve bitki çayı meyve suyu seansları oldu işler bitmedi,
Sen yapiyorsun canım
Kesinlikle samdanim. Bıcır bıcır konuşan çocuga bayılırım ben deo bı salıncak olsa ben de acayip uyurdum nihalim şimdi
konuşkan çocuk iyidir ya:) en azından herşeyi anlattığı için aklına kötü şeyler gelmiyo
Samdanim gecmedi mi miden halaben de iyiyim oğlanla takılıyorum mehlikam:) biraz usutmusum:)
ne kadar işin kaldı:)
Geçmiş olsun canım,temizlik bitti , yemek yiyoruz,ütü yapacağım daha,ben de iyiyim oğlanla takılıyorum mehlikam:) biraz usutmusum:)
ne kadar işin kaldı:)
Kolay gelsin Canim ben de yapacağım ütüGeçmiş olsun canım,temizlik bitti , yemek yiyoruz,ütü yapacağım daha,
Sağol canım ,sana da kolay gelsin,benim bicirik.uyumadi hala,yeni uyucak gibi uyutmak için bayağı uğraştım vakit kaybı oldu boş yere, ütüyü de zar zor yaptım bir kısmını yapmadım,Kolay gelsin Canim ben de yapacağım ütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?