Mizahşörler Çıkmazı

ben göbüşümle mutluyum

usuttum galiba çayım şimdi daha iyiyim ama:) Allah'tan eşim evdeydi. biraz yattım
Gecms olsun cnm nane limon ic gecen cumartesi gecesi bende oyle oldum gunduzunde arabada cam acik dolastim o carpti dedi esim . Ama mahvoldum yani 2 buyuk bardakla nane limon ictm o baya ferahlatmsti

Gecms olsun cnm nane limon ic gecen cumartesi gecesi bende oyle oldum gunduzunde arabada cam acik dolastim o carpti dedi esim . Ama mahvoldum yani 2 buyuk bardakla nane limon ictm o baya ferahlatmsti

ben de ballı sıcak içtim çayım. dün ev havalansin diye çok uzun süre cereyanda kalmış olabilirim

Corona miyim acaba diye de düşündüm bı ara

aynen çayım. evden de çıkmadım nerdeyse hic.
ama iş yerinde çok fazla vaka çıkmaya başladı bilemiyoruz o yüzden

sen nasılsın napiyosun canım:)
Ben ise gitmiyorum ama markete pazara cikiyorum ve esim ise gittigi icin risk 0 olmuyor bizde de cnm kmse icin risk 0 olamiyor ki su durumda esiminde isyernde vaka cikti cikiyor zaman zaman .

Dun cok calistim bugun isim yok evde aksam esim camasir getirecek onu yikarim birde yemegn yanina pilav salata yaparim smdi orgu orecegim size bakiyorm arada iste oyle .

ne örüyosun çayım
benim de şal çok az kaldı biter başına oturunca.
nohut yaptım yanına çorba pilav yapabilirsem yarına rahat ederim diye düşünüyorum bakalım:)

ne örüyosun çayım
benim de şal çok az kaldı biter başına oturunca.
nohut yaptım yanına çorba pilav yapabilirsem yarına rahat ederim diye düşünüyorum bakalım:)
Kurufasulye sevmem ama guzel pismis nohuta bayilirim ellerine saglik

Kizima bere oruyorm o bitince atki orecegm

ben göbüşümle mutluyum
Ah zuhalim ya keşke göbüşsüz olsak amaaa öyle değil mi
HayatSevinceGuzel kitap oku adı nurum:)

şimdi profillerde bı film önerisi gördüm. romanı varmış. merak ettiğim bı filmdi. acaba romanını mi okusam filmini mi izlesem:)
Tamam samdanım

Neymiş ki samdanım filmi bazen değişmiş oluyor ama film keyfi de güzel :)
Tunaydııııınn
Napıyorsun mehlikam :)

Tamam samdanım

keşke ama göbüşlüyüz işte

Tamam samdanım

duyguların rengi. siyahi kadınlarla beyaz kadınları anlatiyo. Amerika'da ırkçılık yapıldığı zamanlar:)

hep birlikte de izleyebiliriz aslında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…