ben göbüşümle mutluyumHıhıııı
Değil mi samdanım :)
Bugün Kürk Mantolu Madonna okuyum diyorum ben :) üniversitede okumuştum ama bence o zaman farklı okumuşum şimdi daha farklı okuyacak gibiyim :)
Sizin okuduğunuz kitapların çoğu bende yok
Gecmis olsun cnm neyin var yayok kız eşim işe gidecek. ben hasta gibiyim. eşim gidene kadar yatıyom. ikisini birbirine emanet ettim
Gecmis olsun cnm neyin var ya
Benimde esim ise gitti
Gecms olsun cnm nane limon ic gecen cumartesi gecesi bende oyle oldum gunduzunde arabada cam acik dolastim o carpti dedi esim . Ama mahvoldum yani 2 buyuk bardakla nane limon ictm o baya ferahlatmstiusuttum galiba çayımşimdi daha iyiyim ama:) Allah'tan eşim evdeydi. biraz yattım
Gecms olsun cnm nane limon ic gecen cumartesi gecesi bende oyle oldum gunduzunde arabada cam acik dolastim o carpti dedi esim . Ama mahvoldum yani 2 buyuk bardakla nane limon ictm o baya ferahlatmsti
Basimiz agrisa acaba mi diyoruz zatenben de ballı sıcak içtim çayım. dün ev havalansin diye çok uzun süre cereyanda kalmış olabilirim
Corona miyim acaba diye de düşündüm bı ara
Basimiz agrisa acaba mi diyoruz zaten
Ben ise gitmiyorum ama markete pazara cikiyorum ve esim ise gittigi icin risk 0 olmuyor bizde de cnm kmse icin risk 0 olamiyor ki su durumda esiminde isyernde vaka cikti cikiyor zaman zaman .aynen çayım. evden de çıkmadım nerdeyse hic.
ama iş yerinde çok fazla vaka çıkmaya başladı bilemiyoruz o yüzden
sen nasılsın napiyosun canım:)
Ben ise gitmiyorum ama markete pazara cikiyorum ve esim ise gittigi icin risk 0 olmuyor bizde de cnm kmse icin risk 0 olamiyor ki su durumda esiminde isyernde vaka cikti cikiyor zaman zaman .
Dun cok calistim bugun isim yok evde aksam esim camasir getirecek onu yikarim birde yemegn yanina pilav salata yaparim smdi orgu orecegim size bakiyorm arada iste oyle .
Kurufasulye sevmem ama guzel pismis nohuta bayilirim ellerine saglikne örüyosun çayım
benim de şal çok az kaldı biter başına oturunca.
nohut yaptım yanına çorba pilav yapabilirsem yarına rahat ederim diye düşünüyorum bakalım:)
Kurufasulye sevmem ama guzel pismis nohuta bayilirim ellerine saglik
Kizima bere oruyorm o bitince atki orecegm
Nohut çok severim yanına pilav soğan cacık turşuyaptığım en iyi nohut olmuş çayım
ellerine sağlıkben de şal bitince hırka başlayım diyorum.
Ah zuhalim ya keşke göbüşsüz olsak amaaa öyle değil miben göbüşümle mutluyum
Tamam samdanımHayatSevinceGuzel kitap oku adı nurum:)
şimdi profillerde bı film önerisi gördüm. romanı varmış. merak ettiğim bı filmdi. acaba romanını mi okusam filmini mi izlesem:)
Napıyorsun mehlikam :)Tunaydııııınn
Nohut çok severim yanına pilav soğan cacık turşu
keşke ama göbüşlüyüz işteAh zuhalim ya keşke göbüşsüz olsak amaaa öyle değil mi
Tamam samdanım
Neymiş ki samdanım filmi bazen değişmiş oluyor ama film keyfi de güzel :)
Napıyorsun mehlikam :)
Ah zuhalim ya keşke göbüşsüz olsak amaaa öyle değil mi
Tamam samdanım
Neymiş ki samdanım filmi bazen değişmiş oluyor ama film keyfi de güzel :)
Napıyorsun mehlikam :)
Afiyet olsun canım çorbayı ufaklık için mi yapacaksın? Sen 5 dk.da halledersincevap yazmamisim ben
pilav yapcam çorba yapcam nihalim. ama çok üşeniyorum nasıl büyüyo gözümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?