Hi denemedin mimuz ile kahve yakışiyor mu birbirine :)
am sana yazıyordun bak kalp kalbe karşıymış İran azerisi
bunu ilkkez duyuyorumHi denemedin mi
kalbini sofi yesin seninam sana yazıyordun bak kalp kalbe karşıymış İran azerisi
Pöff hem nefret ediyorum, hem çok seviyorum Sofi'yikalbini sofi yesin senin
hemen dinliyorum
delisin ondandırPöff hem nefret ediyorum, hem çok seviyorum Sofi'yi
Hoşgeldin calci, nasılsın,dam soğuk muydu
Ben de ilk kez duydum hemsom, bizim oralarda öyle bir adet yok demek kibunu ilkkez duyuyorum
moderen hanım işi bunlar bizim aklimiz yetmezBen de ilk kez duydum hemsom, bizim oralarda öyle bir adet yok demek ki
Afiyet olsun da böyle doyacak misin? En azından benim gibi yağlı gevrek falan yeKahvaltım
Bu da büyükler için bulamaç calciHi denemedin mi
Mastercef mehmetin bir kadina sirdan yedirisini gördün mümoderen hanım işi bunlar bizim aklimiz yetmezbiz şırdan, şalgam, adana kebap falan filan
yok tv nadir izliyorumMastercef mehmetin bir kadina sirdan yedirisini gördün mü
Yok o değil adını yanlış mı söyledim ki. Hani ilk dönem yarışmacısı lokantası varmış bıyıklı biri internette gördüm ben deyok tv nadir izliyorumhayal edebiliyorum ama
var mi videosi atta bakalimYok o değil adını yanlış mı söyledim ki. Hani ilk dönem yarışmacısı lokantası varmış bıyıklı biri internette gördüm ben de
Hoşbuldum canım. Sağolsun kızlar yalnız bırakmadılarHoşgeldin calci, nasılsın,dam soğuk muydu
Ay arıyorum bulamadım ama ilk fırsatta atacağım dün izledim ama benim telefondan degil o yüzden bulamadımvar mi videosi atta bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?