oyy kokoreç yenmez mi hiç. Ama gerçekten güzel yapan bir yerden yeKokoreci de bayılarak yerler mesela ben yiyemem ama kokusu güzel geliyor
gayet sofistike bir yemek Şırdangit kiz
hele halka halka kesip sonra ızgaraya atıyorlar ya cızır cızır. ekmegide ustume basiyorlar offoyy kokoreç yenmez mi hiç. Ama gerçekten güzel yapan bir yerden ye
Zalımsınhele halka halka kesip sonra ızgaraya atıyorlar ya cızır cızır. ekmegide ustume basiyorlar off
afiyet olsun yerimede yeZalımsınakşam gidip yiyeceğim
Daha siftah bile etmedimoyy kokoreç yenmez mi hiç. Ama gerçekten güzel yapan bir yerden ye
Yaaa kokoreç mioyy kokoreç yenmez mi hiç. Ama gerçekten güzel yapan bir yerden ye
Hani ya diyet noldiiiZalımsınakşam gidip yiyeceğim
Daha siftah bile etmedim
size Konya'ya geleyim kokoreç yedireceğimYaaa kokoreç miben yemedim ve yememde hiç. Ciğer de yiyemem mesela
aa sen bilmiyormusun ben verdim kiloyu. Koruma diyetindeym artık. 2 haftadır bir gr bile almadımHani ya diyet noldiii
düğün mü var ☺
Sen hele bi gelsize Konya'ya geleyim kokoreç yedireceğim
aa sen bilmiyormusun ben verdim kiloyu. Koruma diyetindeym artık. 2 haftadır bir gr bile almadım
nikah tazeleyecem zuhalımdüğün mü var ☺
yakışırrrrrnikah tazeleyecem zuhalım
takı takamam. Altının gramı ile ev alırımnikah tazeleyecem zuhalım
aşkolsun benden değerlimi calcimtakı takamam. Altının gramı ile ev alırım
Dam alev almış deseneHoşbuldum canım. Sağolsun kızlar yalnız bırakmadılar
Bir de bici bicimoderen hanım işi bunlar bizim aklimiz yetmezbiz şırdan, şalgam, adana kebap falan filan
Süpersinsize Konya'ya geleyim kokoreç yedireceğim
aa sen bilmiyormusun ben verdim kiloyu. Koruma diyetindeym artık. 2 haftadır bir gr bile almadım
o da aklima geldide yazmadimBir de bici bici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?