bak bunları dedim kalbimi çaldınmoderen hanım işi bunlar bizim aklimiz yetmezbiz şırdan, şalgam, adana kebap falan filan
Mesajı bile ban yazıyor ahahahhaaban bunları dedim kalbimi çaldın
Ben de sana yedirmek istiyorum NihalimMastercef mehmetin bir kadina sirdan yedirisini gördün mü
bende hasretim hepsine. hele şalgam. acı diye icemiyorumban bunları dedim kalbimi çaldın
öff yaa düzeltene kadar alıntılamışsın. Bilinç altım ban doluMesajı bile ban yazıyor ahahahhaa
Senin elinden ne olsa yerim calciletamBen de sana yedirmek istiyorum Nihalim
Duzeltecegini bildigim icin hemen alintiladimöff yaa düzeltene kadar alıntılamışsın. Bilinç altım ban dolu
Acısız şalgam da hoşuna gitmez galibabende hasretim hepsine. hele şalgam. acı diye icemiyorum
İşkembe ya da kelle paça seviyorsan bunu da seversin. Ben yeni şeyleri denemeyi çok severim.Senin elinden ne olsa yerim calciletamucundan acicik ama. Çünkü hiç yemedim ve yeni lezzetlere pek açık değilimdir
Hayin kankaDuzeltecegini bildigim icin hemen alintiladim
acisiz şalgam mi olurAcısız şalgam da hoşuna gitmez galiba
Canım bende etten başkası yok. İşkembe kelle paça ciğer vs yiyemiyorum. Ama bir kez Edirne'de ciğer yedim o da ciğerin acı tadı yoktuİşkembe ya da kelle paça seviyorsan bunu da seversin. Ben yeni şeyleri denemeyi çok severim.
Hayin kanka
Sirdan iskembeden mi yapılıyor canım? Galiba öyleyemek birazda tadı kadar görselede hitap etmeli
işkembenin son kısmı galiba. ben 1 defa denedim yiyemedim. ama kokorec yerimSirdan iskembeden mi yapılıyor canım? Galiba öyle
Kokoreci de bayılarak yerler mesela ben yiyemem ama kokusu güzel geliyorişkembenin son kısmı galiba. ben 1 defa denedim yiyemedim. ama kokorec yerim
damak zevki iste kimi sever kimi sevmez. ben ilk yiyisimde 1 tam somun yemistimKokoreci de bayılarak yerler mesela ben yiyemem ama kokusu güzel geliyor
Ne varmış görselindeyemek birazda tadı kadar görselede hitap etmeli
git kizNe varmış görselinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?