- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Evet, bitse de iyi olsa bari 2021 Reyyanım ama hiiçç sevmedim ben bu yılıHem de hıphızlı. Yıl bitmek üzere
Tamam samdanım ben de seviyorum, inşallah enn kısa zamanda ben de izleyim :)çok güzeldi nurum izledimtavsiye ederim:) kadınların hikayeleri olan filmleri bi ayrı seviyorum zaten
Yoookk canım niye geç kalacaksııınnBurdayıııımmm biraz geç kaldım galiba
Bende şaka yapmıştım kızya şaka ettim di ha yanlış anlasılmasın sonra
Filmi ilk defa bugun ekledim normalde hep diziciyimdirzaten bı netfilikşş vardı engel olan filmde mi ekledin zepra
kaçak zepra nasılsın ne var ne yok de bakalım
Kalmadım demiEvet, bitse de iyi olsa bari 2021 Reyyanım ama hiiçç sevmedim ben bu yılı
Tamam samdanım ben de seviyorum, inşallah enn kısa zamanda ben de izleyim :)
Yoookk canım niye geç kalacaksııınn
Bende şaka yapmıştım kızne yanlış anlaması aşk olsun
Hoşgeldin canımBurdayıııımmm biraz geç kaldım galiba
Hoşgeldin canım,doğru yerdesin, nasılsın, kuzular nasılkızçeler napıyonuz .
bi kaybettim burayı .
sanıyorum doğru yerdeyim .
yanlış gelmedim inşallah
Yoksa ödül için mi geldin ben beni buldum diyerek,seni çakalHosbuldummmm ama ödülü ben vermiyorum verene atar mısın ibanı
Hosbuldum iyiyim çok şükür sen nasılsın canımHoşgeldin canımnasılsın
Yaaaadüşünmen yeter
Yok aslında ben sizi kendimle ödüllendirmek istemiştimYoksa ödül için mi geldin ben beni buldum diyerek,seni çakal
Filmi ilk defa bugun ekledim normalde hep diziciyimdir
İyiyim şükür ders çalışıyorum iş güç ev derken zaman nasıl geciyo anlamıyorum samdanım sen nbyon nasılsın
Ama bi kere etiket yapmışsınnapalim işte sen ne zaman gelcen diye bekleyip duruyoz zepracim
çalışmalar nasıl gidiyo
Ama bi kere etiket yapmışsın
İyi işte idare eder
bu konu basligi altindakleri okuyucu kk lilar
Başka ödülü neyleyelim sen yanımızda ol yeterHosbuldum iyiyim çok şükür sen nasılsın canım
Yaaaanbyon neler yapıyosun nihalimmm
Yok aslında ben sizi kendimle ödüllendirmek istemiştim
Evet ara ara girdim baktım Sen etiket yapmamışsın bende küstüm dedim yazmıcam şamdanagelmemeni benim bir tek etiketime mi bağladın zepracim
edit: mütemadiyen yapılan yazım hataları
Bende Bugun neden eskisi kadar kkya girmiyorum diye düşündümBaşka ödülü neyleyelim sen yanımızda ol yeter
Ben de iyiyim canım bıraktığın gibiyim
Evet ara ara girdim baktım Sen etiket yapmamışsın bende küstüm dedim yazmıcam şamdana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?