Aynı bıraktığın gibiHosbuldum iyiyim çok şükür sen nasılsın canım
Yaaaanbyon neler yapıyosun nihalimmm
Yok aslında ben sizi kendimle ödüllendirmek istemiştim
İyi canım mesajı yazdığımda yeni uyumuştu, iki gündür zor uyutuyorum beyefendiyi, memeyi bırakıp fırıldak gibi dönüyor yataktaBende Bugun neden eskisi kadar kkya girmiyorum diye düşündümİnan bulamadım
Ohhh ohhh ne güzel pasa nasıl peki
iyiyim canım .Hoşgeldin canım,doğru yerdesin, nasılsın, kuzular nasıl
iyiyim sen nasılsıınnnn. direksiyon derslerinde hafızana kaydet yaptıklarını. evde ya da nerde olursan hayalde de olsa aracını sür .İzledin mi samdanımm
Nasıl oldun bugün daha iyi misinn
Direksiyon derslerim daha başlamadı mehlikam, asıl iş onda bakalım geçerim inşallah ❤
Kesinlikle ben de...
Amiinn amiiinn♥♥
Offf offff offffşırdanı bilmem de yemem de amaa diğerleri ♥ benn
Ben de gülnihalım, etmem de
Yemedim ama oyum ona
Evet abla doğru geldin Hoşgeldiiin :) nasılsın?
Geldiiimmm giden kiloların hayırlı olsun calciimm
sağ ol canımcım . sen nasılsın . iyi misin .hoş geldiniz
Nasılsnız?
Maşaallah çocuklarına,. kızım orta ikide okul açılmadı evde,oglum ilkokul iki haftada iki gün okulu var, doğum yapacaklardan biri bendim, 8 aylık oğlum var, ben de ise döndüm gidip geliyorum,büyükler evde idare ediyor küçüğü kurumun kresine getiriyorum, öğlen çıkıyorum zaten,iyiyim canım .
tatil yaptık . güzel bi yaz geçirdik .
buyük oğlum lgs sınavına girdi. fen lisesine yerleşti.
ortanca 4. sınıfa başladı.
5 yaşındaki kızım da anasınıfına.
senin çocuklar nasıl . kaç taneydi. 3 tane hatırlıyorum ama.
bi de araba aldık bana.
işe daha rahat gidip gelmek için . 2 aydır rahatladım . istediğim yere gidebiliyorum .
sen nasılsın .
doğum yapacaklar vardı. bebişleri oldu mu kızların .
onları göremedim sanki burada.
maşallah büyütmüşsün bile . işe de dönmüşsün .Maşaallah çocuklarına,. kızım orta ikide okul açılmadı evde,oglum ilkokul iki haftada iki gün okulu var, doğum yapacaklardan biri bendim, 8 aylık oğlum var, ben de ise döndüm gidip geliyorum,büyükler evde idare ediyor küçüğü kurumun kresine getiriyorum, öğlen çıkıyorum zaten,
Araban hayırlı olsun canım, kazasız belasız git gel inşaallah
Evet İstanbul'dayım, ben de öğrenip kullansam ah,ehliyet almıştım ama pratik yapmam lazım öncesinde küçük bir araba lazım tabi, şimdilik çoğu zaman eşim bırakıyor ama dönüşte otobüsle dönüyoruzmaşallah büyütmüşsün bile . işe de dönmüşsün .
sağ ol canım . araba önemliymiş kadın için .
istanbul da mıydın
dikkat et cnmKurumda bir bir pozitife dönülüyor kızlar,dönüşümlü çalışma da gelmedi ne olacak bakalım böyle
pozitife dönülüyor derken covid pozitif mi?Kurumda bir bir pozitife dönülüyor kızlar,dönüşümlü çalışma da gelmedi ne olacak bakalım böyle
nasilsin baloncumdikkat et cnm
yanında maska su ve kolonyayı eksik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?