Canım tedbirli davranıyorsun zaten inşaallah bulasmazKurumda bir bir pozitife dönülüyor kızlar,dönüşümlü çalışma da gelmedi ne olacak bakalım böyle
iyi canim nossun. huzunlendim biraz sabah sabah gözlerden yaş pıt :)iyiyim canommmm
sen nasılsın
bebişemiiyi canim nossun. huzunlendim biraz sabah sabah gözlerden yaş pıt :)
aynen canımm. o merhametlilerin en merhametlisi. şükür ki kurtuldu yavru. ben ki battaniyeyi başıma çekip yatamam. o yavru 90 saat nasil kaldi enkazdabebişemi
Rabbim o dayanma gücünü veriyor işte..aynen canımm. o merhametlilerin en merhametlisi. şükür ki kurtuldu yavru. ben ki battaniyeyi başıma çekip yatamam. o yavru 90 saat nasil kaldi enkazda
aynen canım. Rabbim ferahlik versin artik ulkemize. salgın hastalık, terör, yangın, deprem derken çok fazla sınandık bu yıl.Rabbim o dayanma gücünü veriyor işte..
Alanda o verende o
Evet düşünüyorum ben de bunu... Çok zoraynen canımm. o merhametlilerin en merhametlisi. şükür ki kurtuldu yavru. ben ki battaniyeyi başıma çekip yatamam. o yavru 90 saat nasil kaldi enkazda
Allah birdaha yaşatmasın inşallah.Evet düşünüyorum ben de bunu... Çok zor
AminAllah birdaha yaşatmasın inşallah.
sen nasilsin nihalcim
İyiyim çok şükür kahvaltı yaptım ortalık toplayacağımsen nasilsin nihalcim
kolay gelsin canim. perdeleri ben gecenlerde hallettim.İyiyim çok şükür kahvaltı yaptım ortalık toplayacağımsen nasilsin
dün perde yıkamistim bugün kalanını yapmam lazım
Ben de 1 ay önce yıkamaya niyetlenmistim ertelene ertelene bu zamanı buldukolay gelsin canim. perdeleri ben gecenlerde hallettim.
napim iyiyim canim birsey yapmak istemiyor tembellik yapiyom
İnşaallah canım, Rabbim korusun,Canım tedbirli davranıyorsun zaten inşaallah bulasmaz
Rabbim onun ve tüm hastaların yardımcısı olsun inşallah atlatir, KOAH hastası tanıdık atlattı.İnşaallah canım, Rabbim korusun,
Adana'da amcamın hanımı Corona olmuş, durumu ağırmış, hastanedeymis, zaten şekeri vardı
ben de küçük bi araba aldım canım .Evet İstanbul'dayım, ben de öğrenip kullansam ah,ehliyet almıştım ama pratik yapmam lazım öncesinde küçük bir araba lazım tabi, şimdilik çoğu zaman eşim bırakıyor ama dönüşte otobüsle dönüyoruz
gecmis olsun mehlikamİnşaallah canım, Rabbim korusun,
Adana'da amcamın hanımı Corona olmuş, durumu ağırmış, hastanedeymis, zaten şekeri vardı
ay ay .Kurumda bir bir pozitife dönülüyor kızlar,dönüşümlü çalışma da gelmedi ne olacak bakalım böyle
Allah şifa versin . şeker biraz riskli bi durum canım . inşallah bağışıklığı güçlüdür . yaşı genç mi.İnşaallah canım, Rabbim korusun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?