Mizahşörler Çıkmazı

İyiyim çok şükür kahvaltı yaptım ortalık toplayacağım sen nasilsin
dün perde yıkamistim bugün kalanını yapmam lazım
kolay gelsin canim. perdeleri ben gecenlerde hallettim.

napim iyiyim canim birsey yapmak istemiyor tembellik yapiyom

kolay gelsin canim. perdeleri ben gecenlerde hallettim.

napim iyiyim canim birsey yapmak istemiyor tembellik yapiyom
Ben de 1 ay önce yıkamaya niyetlenmistim ertelene ertelene bu zamanı buldu Aslında ben de bugün öyle yapayım her yerim tutulmus dün fazla yüklendim yarın yıkarım

ben de küçük bi araba aldım canım .

ikinci el 2010 model .
bana yetiyor . öğrenmek için küçük bi şey almak önemli dediler . öyle yaptım.
2 aydır herhangi bir sürtme çizme vs başıma gelmedi çok şükür . severek kullanıyorum . kullanımı kolay .
shevrolet- spark modeli.
eşim beni de bırakırdı çarşıya ya da herhangi bir yere. dönüşleri kendim ayarlamak zorunda kaldım yıllarca.
nasip oldu bu kez .
ehliyeti aldıktan sonra hiç araç kullanmamıştım ben de . ama isteyince bi de mecbur kalınca oluyor işte.

Kurumda bir bir pozitife dönülüyor kızlar,dönüşümlü çalışma da gelmedi ne olacak bakalım böyle
ay ay .
dikkat et canım sen de .
bizim de çocuklar her gün okulda . vakalar burda da arttı . malesef her yerde arttı vakalar . Allah sonumuzu hayr etsin.

öğle arası eve gidiyorum . çocukları yediriyorum . anaokulundan alıyorum küçüğü
eve götürüp yediriyorum . evden çıkmadan ortanca geliyor . o da yiyor . akşam için yemeği de yapıp çıkıyorum evden.
sabah zaten öğlen yenilecek olan yemeği pişirip çıkıyorum . bi de kahvaltı hazır ediyorum .
işimiz zor böyle ama şükür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…