- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Amin canım, sıcak gelişme bize dönüşümlü çalışma geldi 10 gün çalışıp 10 gün izinli olacağız,ay ay .
dikkat et canım sen de .
bizim de çocuklar her gün okulda . vakalar burda da arttı . malesef her yerde arttı vakalar . Allah sonumuzu hayr etsin.
Çok zormuş gerçekten, öğle arası vaktinin olması iyi ama,akşam gelince yemek yapma derdi olmaz en azındanöğle arası eve gidiyorum . çocukları yediriyorum . anaokulundan alıyorum küçüğü
eve götürüp yediriyorum . evden çıkmadan ortanca geliyor . o da yiyor . akşam için yemeği de yapıp çıkıyorum evden.
sabah zaten öğlen yenilecek olan yemeği pişirip çıkıyorum . bi de kahvaltı hazır ediyorum .
işimiz zor böyle ama şükür .
Çok iyi yapmışsınız, çocuklu hanımlara araba çok gerekli, böyle küçük bir araba bana da lazım, hayırlı olsun,kazasız belasız güle güle kullanben de küçük bi araba aldım canım .
Eki Görüntüle 2714833
ikinci el 2010 model .
bana yetiyor . öğrenmek için küçük bi şey almak önemli dediler . öyle yaptım.
2 aydır herhangi bir sürtme çizme vs başıma gelmedi çok şükür . severek kullanıyorum . kullanımı kolay .
shevrolet- spark modeli.
eşim beni de bırakırdı çarşıya ya da herhangi bir yere. dönüşleri kendim ayarlamak zorunda kaldım yıllarca.
nasip oldu bu kez .
ehliyeti aldıktan sonra hiç araç kullanmamıştım ben de . ama isteyince bi de mecbur kalınca oluyor işte.
Teşekkürler zuhalim,gecmis olsun mehlikam
Amin canım, yaşı 60-65 civarı , durumu kötü demişler, negatifen pozitife dönen kan ariyorlarmis, inşaallah atlatırAllah şifa versin . şeker biraz riskli bi durum canım . inşallah bağışıklığı güçlüdür . yaşı genç mi.
hadi gözün aydın mehlikamKızlar artan covit19 üzerine kurum alarma geçti, 10 gün 10 gün şeklinde dönüşümlü çalışacağız, ilk 10 günüm yarın başlıyor,sonra 10 gün izinliyim
Sağol canım 4 gözle bekliyordum,kurumda son zamanlarda en az 15 kişi corona olmuş ,bugün her yeri dezenfekte ettiler bahçede bekledik, öğleden sonra da böyle bir karar alınmış, bir de kurumda herkese test yapılacakmışhadi gözün aydın mehlikam
iyi bari hem dinlenmis olursun canimSağol canım 4 gözle bekliyordum,kurumda son zamanlarda en az 15 kişi corona olmuş ,bugün her yeri dezenfekte ettiler bahçede bekledik, öğleden sonra da böyle bir karar alınmış, bir de kurumda herkese test yapılacakmış
Esimin arabasi da sifir . Ocak ayinda aldi. Ama bana vermez tabi .işi gereği ona lazim.Çok iyi yapmışsınız, çocuklu hanımlara araba çok gerekli, böyle küçük bir araba bana da lazım, hayırlı olsun,kazasız belasız güle güle kullan
Bizimki sıfır araba Nissan Qashqai,eşim carparim diye kıyamıyor,küçük bir araba almak gerekiyor,araba fiyatları da uçmuş gitmiş,
Ay canim. Insallah bulunur .iyi olur. Bizom komsumuz vefat etti 43 yasinda. 4 cocugu vardi. 20-18 -13-8 yaslarinda.Amin canım, yaşı 60-65 civarı , durumu kötü demişler, negatifen pozitife dönen kan ariyorlarmis, inşaallah atlatır
Iyi olmus .harika fikir. Hemsire falan degilsin demi. Bizim kurumda herhangi bi sey yok.Kızlar artan covit19 üzerine kurum alarma geçti, 10 gün 10 gün şeklinde dönüşümlü çalışacağız, ilk 10 günüm yarın başlıyor,sonra 10 gün izinliyim
Evet yemek derdim olmuyor. Evde çocuklarla biraz ilgilenince içim de rahat ediyorÇok zormuş gerçekten, öğle arası vaktinin olması iyi ama,akşam gelince yemek yapma derdi olmaz en azından
Haftada 1 gün mu izinli olacaksınız .hafta ici mi olacak bu izin .M mehlika nur gözün aydın canımhem bebek hem senin için iyi olmuş.
bizde de tavan covidler ama haftada bir gün dönüşüm getirdiler bugün sagolsunlar
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin, çocuklar da daha küçükmüş ya, Allah yardımcıları olsun,Esimin arabasi da sifir . Ocak ayinda aldi. Ama bana vermez tabi .işi gereği ona lazim.
Ay canim. Insallah bulunur .iyi olur. Bizom komsumuz vefat etti 43 yasinda. 4 cocugu vardi. 20-18 -13-8 yaslarinda.
Iyi olmus .harika fikir. Hemsire falan degilsin demi. Bizim kurumda herhangi bi sey yok.
Evet yemek derdim olmuyor. Evde çocuklarla biraz ilgilenince içim de rahat ediyor
Sağol canım,çok iyi oldu,sevindik bizde,kurumda çok kişide covid pozitif çıkınca kurum alarma geçti, bir gün ne ki ya,bir işe yaramazki, göstermelik yapmışlar sanki,M mehlika nur gözün aydın canımhem bebek hem senin için iyi olmuş.
bizde de tavan covidler ama haftada bir gün dönüşüm getirdiler bugün sagolsunlar
Evet çok şükür iyi oldu,otobüsle dönüyordum içim hiç rahat değildi,bir de oğlumu taşıyorum yaklaşık 10 kilo,kanguruya koyuyorum omuzlarım çöktü resmen,gelirken sokağı kaplumbağa hızında çıkıyordum biraz yokuş,bir de dişimi çıkıyor nedir bugünlerde çok huysuz,otobüste ağlıyor fiyi bari hem dinlenmis olursun canim
iyi olmuş o zaman zamanlamasi iyi denk gelmisEvet çok şükür iyi oldu,otobüsle dönüyordum içim hiç rahat değildi,bir de oğlumu taşıyorum yaklaşık 10 kilo,kanguruya koyuyorum omuzlarım çöktü resmen,gelirken sokağı kaplumbağa hızında çıkıyordum biraz yokuş,bir de dişimi çıkıyor nedir bugünlerde çok huysuz,otobüste ağlıyor f
günaydın herkeseeeegünaydınnnnnnnnnn
hafta içi bi gün izinli olcaz. haftasonu evdeyiz. mesai gelecek diyolar ama ben gitmemHaftada 1 gün mu izinli olacaksınız .hafta ici mi olacak bu izin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?