Mizahşörler Çıkmazı

ay ay .
dikkat et canım sen de .
bizim de çocuklar her gün okulda . vakalar burda da arttı . malesef her yerde arttı vakalar . Allah sonumuzu hayr etsin.
Amin canım, sıcak gelişme bize dönüşümlü çalışma geldi 10 gün çalışıp 10 gün izinli olacağız,

Çok zormuş gerçekten, öğle arası vaktinin olması iyi ama,akşam gelince yemek yapma derdi olmaz en azından

Çok iyi yapmışsınız, çocuklu hanımlara araba çok gerekli, böyle küçük bir araba bana da lazım, hayırlı olsun,kazasız belasız güle güle kullan
Bizimki sıfır araba Nissan Qashqai,eşim carparim diye kıyamıyor,küçük bir araba almak gerekiyor,araba fiyatları da uçmuş gitmiş,

Allah şifa versin . şeker biraz riskli bi durum canım . inşallah bağışıklığı güçlüdür . yaşı genç mi.
Amin canım, yaşı 60-65 civarı , durumu kötü demişler, negatifen pozitife dönen kan ariyorlarmis, inşaallah atlatır

hadi gözün aydın mehlikam
Sağol canım 4 gözle bekliyordum,kurumda son zamanlarda en az 15 kişi corona olmuş ,bugün her yeri dezenfekte ettiler bahçede bekledik, öğleden sonra da böyle bir karar alınmış, bir de kurumda herkese test yapılacakmış

iyi bari hem dinlenmis olursun canim

Esimin arabasi da sifir . Ocak ayinda aldi. Ama bana vermez tabi .işi gereği ona lazim.
Amin canım, yaşı 60-65 civarı , durumu kötü demişler, negatifen pozitife dönen kan ariyorlarmis, inşaallah atlatır
Ay canim. Insallah bulunur .iyi olur. Bizom komsumuz vefat etti 43 yasinda. 4 cocugu vardi. 20-18 -13-8 yaslarinda.
Kızlar artan covit19 üzerine kurum alarma geçti, 10 gün 10 gün şeklinde dönüşümlü çalışacağız, ilk 10 günüm yarın başlıyor,sonra 10 gün izinliyim
Iyi olmus .harika fikir. Hemsire falan degilsin demi. Bizim kurumda herhangi bi sey yok.
Çok zormuş gerçekten, öğle arası vaktinin olması iyi ama,akşam gelince yemek yapma derdi olmaz en azından
Evet yemek derdim olmuyor. Evde çocuklarla biraz ilgilenince içim de rahat ediyor

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin, çocuklar da daha küçükmüş ya, Allah yardımcıları olsun,
Hemşire değilim ama çalıştığım kurumda sağlık çalışanları var doktorundan hemsiresine hasta bakicisina kadar

M mehlika nur gözün aydın canım hem bebek hem senin için iyi olmuş.

bizde de tavan covidler ama haftada bir gün dönüşüm getirdiler bugün sagolsunlar
Sağol canım,çok iyi oldu,sevindik bizde,kurumda çok kişide covid pozitif çıkınca kurum alarma geçti, bir gün ne ki ya,bir işe yaramazki, göstermelik yapmışlar sanki,
Bixim dönüşümlü çalışma Perşembe ya da cuma başlıcakmis galiba,yarın değilmiş yarın herkes gidecekmiş

iyi bari hem dinlenmis olursun canim
Evet çok şükür iyi oldu,otobüsle dönüyordum içim hiç rahat değildi,bir de oğlumu taşıyorum yaklaşık 10 kilo,kanguruya koyuyorum omuzlarım çöktü resmen,gelirken sokağı kaplumbağa hızında çıkıyordum biraz yokuş,bir de dişimi çıkıyor nedir bugünlerde çok huysuz,otobüste ağlıyor f

iyi olmuş o zaman zamanlamasi iyi denk gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…