içimde olmayan canavar birgüm çıkarsa sorumlusu aha bu sümüklü sofinin yavuklusu howl unn bacısı calcidirSenden korkarım yaparsın
günaydın canım hemşerim4 yazdım ama 6 olmuşum haberim yok
Yok bence ana sınıfıevet 1A sınıfından Samdan arkadaşımıza teşekkür ediyorum
Günaydıııınnn hemsoommgünaydın canım hemşerim
Uyuyamadim bak simdi de kactı uykuDaha erken bence yat
Kuruyemis yedim doydumyap öyle uyu
Gunaydiinn
oğlan nasıl oldu. diş mi çıkarıyordu :)Yok bence ana sınıfı
Günaydıııınnn hemsoomm
afiyet olsun. bacı sen bekar mıydın :)Uyuyamadim bak simdi de kactı uyku
Kuruyemis yedim doydum
Gunaydiinn
Yok canım malesef evli iyi ki iki cocuklu cilekeş bi anayım :) bekar dedin ya icim kıpradıoğlan nasıl oldu. diş mi çıkarıyordu :)
afiyet olsun. bacı sen bekar mıydın :)
Howl'un kalbiyim ben bir kereiçimde olmayan canavar birgüm çıkarsa sorumlusu aha bu sümüklü sofinin yavuklusu howl unn bacısı calcidir
niye malesef kızYok canım malesef evli iyi ki iki cocuklu cilekeş bi anayım :) bekar dedin ya icim kıpradı
yani sen benim görümcemsin. bilirsin ki görümceler sevilmez. görümce görmiyim seni ömrümceHowl'un kalbiyim ben bir kere
yapacağınîz işe sizin dedin mi demedin mi içinden. ben burdan dedim şahsenBu arada esnek çalışmaya başlayamadık,
Büronun kapisini bir açtım diğer gruptan arkadaşı gördüm liste mı değişti dedim,kafayı bir çevirdim diğer masadaki arkadaşlar da var,hani esnek çalışmaya gecmedik mi dedim yok gecemedik biraz daha bekleyin demiş başkan
Bu arada sadece bu bina geçmemiş diğer taraflar hep geçmiş
Daha iyi biraz huysuzlugu azaldı, iştahı da düzeldi gibi ama günü gününü tutmuyor, diş eti kabarmış patlamadi bir türlüoğlan nasıl oldu. diş mi çıkarıyordu :)
afiyet olsun. bacı sen bekar mıydın :)
ooo yenge misin? en sevdiğim. Seni mahvedeceğimyani sen benim görümcemsin. bilirsin ki görümceler sevilmez. görümce görmiyim seni ömrümce
Bekarlık gibisi var mı ki ondan yıldızımniye malesef kız
Dedik canım hala da diyoruz bürocayapacağınîz işe sizin dedin mi demedin mi içinden. ben burdan dedim şahsen
Bileyyddiiiiimmmm evlenir miydimBekarlık gibisi var mı ki ondan yıldızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?