ben senin nerden yıldızın oluyor muşum hiiiBekarlık gibisi var mı ki ondan yıldızım
Sert bir kahvemi yoksaben senin nerden yıldızın oluyor muşum hiiişaka şaka sana kahve getirdim uyumadın nasilsa :)
yoo kremalı şekerliSert bir kahvemi yoksa
Benden de sana demli bir cayyoo kremalı şekerli
Bende bazen oyle avutuyorum kavga edince iyy seytan gorsun yuzunu diyorummBen aynı fikirde değilim, kavgalarimiz olsa da seviyom o adamı bea,
Çocuklarımın babası o
Bundan bir iki hafta önce konu açılsa aynı şeyleri söylemezdim ama kavgaliydik çünkü
Konulara adam çağırmak yasak diye biliyorum. Muneeeeee
bunun neyini beğenmedin bebeğimyoo kremalı şekerli
bunun neyini beğenmedin bebeğimyoo kremalı şekerli
onlar locadan izlicekler sadeceKonulara adam çağırmak yasak diye biliyorum. Muneeeeee
Kahve dediğin sade olur. Krema da neymişbunun neyini beğenmedin bebeğim
biz senin gibi sert ve haşin olmadığımızdan yumusatıyoruz bebeğimKahve dediğin sade olur. Krema da neymiş
Aynen hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruzBende bazen oyle avutuyorum kavga edince iyy seytan gorsun yuzunu diyorumm
bol köpüklü hemdeGelin gelin ben kahveleri yaptım, kaç kişiyiz devamı geliyor
Niçin canım,bebdk tedavisi mi,sana muzlu süt yapam mi kahvesizbol köpüklü hemdeben içemiyorum malesef çk sevmeme rağmen
teşekkür ederim canısıNiçin canım,bebdk tedavisi mi,sana muzlu süt yapam mi kahvesiz
Bir şey mi var ne oldu
öyle bir yasak var mıKonulara adam çağırmak yasak diye biliyorum. Muneeeeee
Mizah vs. yok da hani gel bak burda konu var diye adam çağırmak sıkıntıBir şey mi var ne olduçekirdeğimi hazır
öyle bir yasak var mıbeni görmediniz
ben gelmeyelim nereler değişmiş
calci korkusundan öyle diyor onu yolarken siz görmeyin diye gelmenizi istemiyorBir şey mi var ne olduçekirdeğimi hazır
öyle bir yasak var mıbeni görmediniz
ben gelmeyelim nereler değişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?