Ben alırım ama daha kahvaltı yapmadımGelin gelin ben kahveleri yaptım, kaç kişiyiz devamı geliyor
Sen kapıyı aralı tut ben bakarımcalci korkusundan öyle diyor onu yolarken siz görmeyin diye gelmenizi istemiyor
Geçmiş olsun canım, inşaallah bir an önce iyileşir midenteşekkür ederim canısıyok mide rahatsızlığım var. kafein kesinlikle yasak
Aç karnına kahve içip sosyeteye girelimBen alırım ama daha kahvaltı yapmadım
Geçmiş olsun canımteşekkür ederim canısıyok mide rahatsızlığım var. kafein kesinlikle yasak
Sabah uyanıp da sek kahve içenler gibi olamam sanırımAç karnına kahve içip sosyeteye girelim
Dedi saçları elinde gezen soficalci korkusundan öyle diyor onu yolarken siz görmeyin diye gelmenizi istemiyor
buyrun efendim arenaya hosgeldinizSen kapıyı aralı tut ben bakarım
sağol canimmmGeçmiş olsun canım, inşaallah bir an önce iyileşir miden
sagol nihalimGeçmiş olsun canım
birde hazır kahvaltı sofrasından bir yudum portakal suyi içip çıkanlar varSabah uyanıp da sek kahve içenler gibi olamam sanırımdizi effeckt bence. Dizilerde hiç yemek yemiyorlar varsa yoksa kahve.
Ben bunu daha önce de yazmıştım
Aslanlı sahneyi ben seyretmeyeyimbuyrun efendim arenaya hosgeldinizcalciyle dövüşüp kaybedeni aslablara aticizz
sağol canimmm
sagol nihalim
sona kalan calci olursa sen aslan için endiselen benceAslanlı sahneyi ben seyretmeyeyim
Hep sinir olurum biliyor musun zuhalim yaa. Otururlar çay isterler sonra 1 yudum alıp kalkarlar dediğin gibi meyvesuyundan 1 yudum alıp okula giderlerbirde hazır kahvaltı sofrasından bir yudum portakal suyi içip çıkanlar var
birde hepsi holding sahibiHep sinir olurum biliyor musun zuhalim yaa. Otururlar çay isterler sonra 1 yudum alıp kalkarlar dediğin gibi meyvesuyundan 1 yudum alıp okula giderler
Bunu hep aşkı memnuda izledim. Mis gibi tabağı var önünde yemiyor içmiyor ya , önüne gelmiş ne güzel yesenebirde hepsi holding sahibi
yumulsana yaa çatali tabakta dolandırıp duruyorBunu hep aşkı memnuda izledim. Mis gibi tabağı var önünde yemiyor içmiyor ya , önüne gelmiş ne güzel yesene
Demekki ondan zengin değilizyumulsana yaa çatali tabakta dolandırıp duruyor
bende 1 somun ekmek kokorec yiyorumDemekki ondan zengin değiliz
Daim olsun canımbende 1 somun ekmek kokorec yiyorumama sorsan ben daha mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?