sagol canim hepimizin :)Daim olsun canımaynen ya bu lezzetlerden mahrum kalıyorlar aklıma gaffurla kubilayin konuşması geldi. Senin yaptıklarını ben de yapıyorum diyordu kubilaya
Yagmurlu kasvetli istanbul 'dan herkese selamlarrr..
Verandam da denize karşı sek kahvemi icerken sizlere yazmak isterdim ama turk kahvesi iciyorum bahce katimin demir parmakliklarindan binalari izliyorum gozlerim kapalı...
canım benim . başınız sağ olsun . Allah sabır versin size.Tunaydın
Yengem vefat etmiş
:)) dimi oyle gibi.Sagol beraber olsunVerandam yamzissin ya birini etiketledin sandım
Afiyet olsun canim
Amin canım çok sağolcanım benim . başınız sağ olsun . Allah sabır versin size.
Afiyyet olsun canım, ben de bir fincan işyerinde bir de çay bardağıyla akşam sütlü kahve içiyorum, sıcak şeyler yaz kış favorimSabah gelince 1 bardak. Oglenden sonra 1 bardak icmeye baslasim. Sicak seyler.araniyor artik
Onu Nihal de izliyor. Ben hiç izlemedimBir zamanlar çukurova izleyip agliyorum.....
Hunkâr yaman rolune inanilmaz hayat vermisti Vahide perçim. O annelerinin öldügüne aglamalari beni benden aldı.Kadin girdigi her diziyi şahlandiriyor.Yoksa master chef ciyimOnu Nihal de izliyor. Ben hiç izlemedim
izlemeyecegim artık. Sümsük behiceye oldurttuler bari başka sebeple olseydi. Dram için çok saçma bir şey yaptılarBir zamanlar çukurova izleyip agliyorum.....
Bugün izlemedim calci protesto ediyorumOnu Nihal de izliyor. Ben hiç izlemedim
Yaksamlar samdanim nasilsinyakşamlaaarrrrr:)
Sabah uyanıp da sek kahve içenler gibi olamam sanırımdizi effeckt bence. Dizilerde hiç yemek yemiyorlar varsa yoksa kahve.
Ben bunu daha önce de yazmıştım
Yaksamlar samdanim nasilsin
Demek ağır kshvecisin helalo benim işte nihalimdamardan verseler oh be derim. kendimi frenliyorum o yüzden
iyiyim nihalim:) geçmişe bakıyosun sabah okuyamamistim:)
canım bunu görmemişim. başınız sağolsun. mekanı ccennet olsunTunaydın
Yengem vefat etmiş
Demek ağır kshvecisin helal
Oku samdanim ben beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?